Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım çok üzüldüm.bu seferde kısmet değilmiş.ama hepimiz sabretmeliyiz çünkü başka elimizden bir şey gelmiyor.floret güçlü ol canım.bende laparoskopiden sonra cinsellikten çok soğudum.sürekli eşimden kaçıyorum.ve galiba yine yumurtlama hesapları yapmak,yine adet kanını görmemek için elimizden geleni yapmak,iki de bir tuvalete gidip gelmişmi diye kontrol etmek çok zoruma gidiyor.yorgun düştüm.bakalım ne olacak??????
edanaz hepimizin hayali hamile kalıp hayırlı ve sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek bu kimi kadının çok kolay sahip olduğu bişey bizler içinse tam bir mucize....
allahım bizleri en kısa zamanda mucizelerimize kavuştursun....
Merhaba arkadaşlar. Birinci aşılamam tutmamıştı. 26 Kasım'da 2. aşılamamı yaptırdım. 7 Aralık'ta sonuç belli olacak. Hayırlısı olur inşallah. Yüce Rabbim isteyen herkesin ve benim yüzümüzü güldürsün. AMİN. Birinci aşılamamda çok fazla sancılarım olmuştu. Yürürken, otururken, yatarken farketmiyordu çok ağrılarım vardı. Fakat bu sefer çok farklı herşey. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu yüzden de içimdeki ses bu sefer tamamdır diyor. Bu sesler beni yanıltmaz inşallah. Allah'ım bir an önce hepimizin kucağını doldursun. AMİN.
Merhaba arkadaşlar. Birinci aşılamam tutmamıştı. 26 Kasım'da 2. aşılamamı yaptırdım. 7 Aralık'ta sonuç belli olacak. Hayırlısı olur inşallah. Yüce Rabbim isteyen herkesin ve benim yüzümüzü güldürsün. AMİN. Birinci aşılamamda çok fazla sancılarım olmuştu. Yürürken, otururken, yatarken farketmiyordu çok ağrılarım vardı. Fakat bu sefer çok farklı herşey. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu yüzden de içimdeki ses bu sefer tamamdır diyor. Bu sesler beni yanıltmaz inşallah. Allah'ım bir an önce hepimizin kucağını doldursun. AMİN.
kızlar bende 30 kasımda yaptırdım aşılamamı 7 aralıkta kan vericem bakalım ne durumda bende sizin gibi bekliyorum merakla inş. birimizinki bari tutar.
İnşallah senin aşılaman pozitif olur bizler bu ay verimli değildik malesef.Sen bizim gururumuz olacaksın inşallah