Aşılama aşılama sonuçlarımız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aman karamio takma canım yaaa...
bu ayda böylece geldi geçti ne yapalım bizim nasibimizde kasımda hamilelik yokmuş inşallah aralıkta olur diyelim dua edelim...

canlarım çok üzüldüm.bu seferde kısmet değilmiş.ama hepimiz sabretmeliyiz çünkü başka elimizden bir şey gelmiyor.floret güçlü ol canım.bende laparoskopiden sonra cinsellikten çok soğudum.sürekli eşimden kaçıyorum.ve galiba yine yumurtlama hesapları yapmak,yine adet kanını görmemek için elimizden geleni yapmak,iki de bir tuvalete gidip gelmişmi diye kontrol etmek çok zoruma gidiyor.yorgun düştüm.bakalım ne olacak??????

Yapma ya gülen soğuttu mu cidden yoksa psikolojik olarak mı soğudun sen?
Bende yaradan dolayı hep kaçıyordum da bide lap olursam deme gitsin öyle mi?
Yaramı yaktırdım bende ya hayırlısı inşallah çabuk iyileşir.

Karamio canım hakkımızda hayırlısı buymuş kabullenmekten başka seçeneğimiz de yok zaten.dilerim kısa zamanda yaşarız hep birlikte.Bu ay nasıl negatif yazdıysak öümüzdeki denemelerimizde de hepimiz pozitif yazarız inş.

canım seni korkutmak istemem.benim soğumamın nedeni yine yumurtlama hesapları yapıp sonra gebe kalamayıp adetimin gelmesibeni çok soğuttu artık.bu yüzden bende kaçıyorum bu karmaşadan ama nereye kadar.aynı şeylere bir yerden tekrar başlıcam.

arkadaşlar merhaba ben de yaklaşık 3,5 yıldır tedavi görüyorum bu süre içerisinde ilk aşılamam tutmuştu ama düşük ile sonuçlandı zaten o beni yıktı ikincisi tutmadı üçüncü içinse cesaret toplamaya çalışıyorum yorgunum bıkkınım artık hayal kırıklığı yaşamaktan çok sıkıldım ama tekrar başlamak zorundayım keşke bir mucize olsa keşke

edanaz hepimizin hayali hamile kalıp hayırlı ve sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek bu kimi kadının çok kolay sahip olduğu bişey bizler içinse tam bir mucize....
allahım bizleri en kısa zamanda mucizelerimize kavuştursun....

edanaz hepimizin hayali hamile kalıp hayırlı ve sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek bu kimi kadının çok kolay sahip olduğu bişey bizler içinse tam bir mucize....
allahım bizleri en kısa zamanda mucizelerimize kavuştursun....

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN.....................................

Merhaba arkadaşlar. Birinci aşılamam tutmamıştı. 26 Kasım'da 2. aşılamamı yaptırdım. 7 Aralık'ta sonuç belli olacak. Hayırlısı olur inşallah. Yüce Rabbim isteyen herkesin ve benim yüzümüzü güldürsün. AMİN. Birinci aşılamamda çok fazla sancılarım olmuştu. Yürürken, otururken, yatarken farketmiyordu çok ağrılarım vardı. Fakat bu sefer çok farklı herşey. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu yüzden de içimdeki ses bu sefer tamamdır diyor. Bu sesler beni yanıltmaz inşallah. Allah'ım bir an önce hepimizin kucağını doldursun. AMİN.

Merhaba arkadaşlar. Birinci aşılamam tutmamıştı. 26 Kasım'da 2. aşılamamı yaptırdım. 7 Aralık'ta sonuç belli olacak. Hayırlısı olur inşallah. Yüce Rabbim isteyen herkesin ve benim yüzümüzü güldürsün. AMİN. Birinci aşılamamda çok fazla sancılarım olmuştu. Yürürken, otururken, yatarken farketmiyordu çok ağrılarım vardı. Fakat bu sefer çok farklı herşey. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu yüzden de içimdeki ses bu sefer tamamdır diyor. Bu sesler beni yanıltmaz inşallah. Allah'ım bir an önce hepimizin kucağını doldursun. AMİN.

CANIM inşallah içindeki sesin dediği olur umudunu kaybetme am kendinide her sonuca hazırla benim üç aşılamamda olmadı sonunda hep çok üzüldüm

inşallah içindeki ses yalancı çıkma canım da burdan bizlere güzel haberler verirsin...

Genelde içimizdeki ses doğru söyler ya umarım senin ses de haklıdır..
inşallah yüzün güler de avatarda gülen resim görürüz :KK66:
Kıs ağlaya ağlaya ne oldun ya sen öyle.Her görüşümde canım yanıyor walla.

Chilek canım bu saefer tutar inşallah ta bu ay da seninle yüzümüz güler

Birbirinden güzel temennileriniz için hepinize sonsuz teşekkürler. Kalbim heyecandan bir kuş gibi çırpınıyor. Ama ben her iki sonuca da hazırladım kendimi. Çünkü ne olursa olsun, hakkımda hayırlısı olduğunu düşünüyorum. Desteklerinize, verdiğiniz morale minnettarım. Öpüyorum hepinizi.

her iki sonuca da kendini hazırlaman çok güzel chilek ve bizler sonuç ister pozitif ister negatif olzun her zaman seninleyiz....
tabi pozitif olması en büyük isteğimiz

slm kızlar dün bende ikinci aşılamamı yaptırdım.tam aşılama zamanına yakınken karnımda bir ağrı oldu çok fena doktorum çok güzel dedi yumurtalıklar çatlıyor dedi tam zamanında aşılayacağız demekki dedi. bende sevindim ama dün ağrım geçmedi bir türlü bugünde kasıklarım ve belim çok ağrıyor.inşallah bu ağrılar normaldir sizindemi böyle oluyor inş. bu sefer tutar. 7 aralıkta kontrole gidicem bakalım hayırlısı inş.rabbim hepimizi sevindirsin.

kızlar bende 30 kasımda yaptırdım aşılamamı 7 aralıkta kan vericem bakalım ne durumda bende sizin gibi bekliyorum merakla inş. birimizinki bari tutar.

kızlar bende 30 kasımda yaptırdım aşılamamı 7 aralıkta kan vericem bakalım ne durumda bende sizin gibi bekliyorum merakla inş. birimizinki bari tutar.

İnşallah senin aşılaman pozitif olur bizler bu ay verimli değildik malesef.Sen bizim gururumuz olacaksın inşallah :KK66:

İnşallah senin aşılaman pozitif olur bizler bu ay verimli değildik malesef.Sen bizim gururumuz olacaksın inşallah :KK66:

inşallah darkinlifecim unutmadan söyleyeyim eşinize keçi boynuzu suyu içirin etkisi çok oluyor benim eşim 1 aydır içiyor baya etkisi olmuş hareketlilik oranını yükseltmiş.

X