Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz 26 kasımda 2. aşılamamı yaptırmıştım. Doktorum 12 gün sonra gel beta HCG testi yapalım demişti. Bugün gittim test yapıldı. Sonuç 22,6 çıktı. Eşimle sonucu görünce çok sevindik. Çünkü ilk aşılamada testin sonucu 0,5 çıkmıştı, bu da gebeliğin olmadığını kesin belirtiyordu. Bu sefer sonuç yüksek çıkınca ikimizde sevinçten çıldırdık. Ancak doktorum çok sınırda bir sonuç dedi. Pazartesi günü tekrar test yapalım, yükselmişse hamilesindir dedi. Tabiki içimiz burkuldu. Ama umudumuzu kaybetmedik elbette. Yüce Allah'ım bu sevincimizi yarım bırakmaz inşallah. 3 - 4 gündür adet sancılarına benzeyen sancılarım var. Çok korkuyorum adet olurum diye. Hamilelik yaşayan arkadaşlara soruyorum. Hamileyken de adet dönemine gelen günlerde aynı sancıları yaşarmışsın. Bilmiyorumki, kafam çok karıştı. Kalbim duracakmış gibi son sürat çarpıyor. Hepinizin dualarına o kadar ihtiyacım varki, ne olur esirgemeyin dualarınızı. Ben de her zaman sizlerin duacısıyım. Birbirimizi en iyi bizler anlarız. Çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz. Etrafımdaki insanlar anlıyormuş gibi görünüyor ama, ben pek inanmıyorum. Yaşamayan ne kadar anlıyorum derse desin, yaşayan kadar asla anlayamaz. Allah'ım hepimize o güzelim annelik duygusunu, hayırlısıyla bir an önce yaşatır inşallah. AMİN. Hepinizi öpüyorum. Dualarınız için şimdiden teşekkürler.