Aşılama aşılama sonuçlarımız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar
benden de iyi bir haber yok maalesef. test yaptırmaya fırsat bile vermeden adetim geldi bugün. anne adayadayı olarak kaldım yine adaylığa yükselemedim. aşılama sayfası da böylece kapanmış oldu. tüpbebeği hemen düşünmüyoruz zaten. benden bu kadar. kendinize iyi bakın...

adayadayı,canım arkadaşım,ne diyeceğimi bilemiyorum...bu hafta o kadar negatif sonuç aldık ki...walla herbirine ayrı ayrı üzülmekten...:çok üzgünüm:
inş.bir dahaki sefere müjdeyi verirsin bize...MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...:teselli:

merhaba arkadaşlar
benden de iyi bir haber yok maalesef. test yaptırmaya fırsat bile vermeden adetim geldi bugün. anne adayadayı olarak kaldım yine adaylığa yükselemedim. aşılama sayfası da böylece kapanmış oldu. tüpbebeği hemen düşünmüyoruz zaten. benden bu kadar. kendinize iyi bakın...
adayadayı ne söylesem ne desem boş.........bu boşluk zaten insanı yiyip bitiren.......Allah bize yıkılmama gücü versin,sabır versin,yaşama sevinci versin........çünkü çok zor hepimiz biliyoruz.......ben daha test yaptırmadım...ne bilim bugünün gelmesini 1 ay boyunca hergün bekledim ama bugün yaptırmadan okul çıkışı eve geldim........kötü sonuç almaktan korkup kaçtım herhalde nereye kadar kaçacaksam.......

yapma böyle karamio... kötü veya iyi alacağımız her sonuca hazırlıklı olmalıyız çünkü bu allahın taktiri... bak bana adet olunca yıkıldım bir an nefes alamayacam sandım ama hayat devam ediyor.
kaçma ve öğren şu sonucu bizler dört gözle güzel haberler bekliyoruz hadiiiii

yarın yaptırırım tabi yarın yaptırmayı bana Allah nasip ederse.....şu an gücüm yok....idrar testini erken yaptım belki ama benim hayallerimi büyük ölçüde etkiledi.....tabi kötü sonuç olursa ölecek halim yok ,bi şekilde yaşayacağız ama ne kadar kendimi hazırlasamda olmuyo işte.....Allahım hayırlısı ne ise öyle yapsın.......

yemin ediyorum sizlere ne yazacagımı bilemioyrum çünkü ne desem boş ne desem yalan ya lütfen buraya yazarken inan ki çok irkilerek yazıoyrum sizleirn üzülmesini istemediğim için artık eskisi kaadr ble girmiyorum hep demişimdir kimileri yazın güneşinde güneşlenirken kimiside o yazın güneşide yanar diye canlarımsınız inan ki hep sizle riçin dualr ediyorum ama rabbim buyuk sizle rşunu asla unutmayın ki seçilmiş kullarsınzı allah sizleir seçmiş ve sizlere bu derdi vermiş sizle rgerçekten özel insanalrsınzı rabbim kimseyi böyle sınamasın ama hayatın gerçekleir zor bakın dünyanın en zor şeyleiryle sınanıoyrsunuz br zamanla rbend esizler gibiydim ama inan hamile kalıncada bişey degimioyr korkula ro zamand afarklı olarak daha da çogalıyor pozitif olmak istesende zacabalr hep seni endişeli bir bekleyiş içine sokuyor hep koruyorsun hep korkuyorsun anlayacanız hayatın enresşnden tutsanız hep zorlukalr varrrrrrrr sizleir çoks evioyrum negatif olan sonuçlarınız gene rabbimizin iznlye pozitif olabilir sizle rçok dua edin ümitsiz olmayın yeter ki ümitsizliğin oldugu yerd eallah yoktur unutmayın o hep ümitli kullar ister ümitli olmak sizleir yani hepimzi allah a daha çok yakınlaştırır ben inanıoyurm allahım sizlered ebri gün haykırmayı nasip edecek inşaallahhhhhhhhh aminnnnnnnnnn

cnm adayadayı ne olur uzulme inş olacak bızlerınde bebısı ve sen en kısa zamanda anne olacaksınnnnnnnn karamıo sende stres yapma testını yaptır inş hamıssındır

sen çok iyi anlıyorum karamio inan adete yakın dönemde ben sürekli ağlıyordum hissetmiştim olmayacağını ama ağlamamın sebebi hamile kalamamak değildi çok yorulduğum içindi ve adet kanını görmdüğüm anda isyandan çok korkuyordum ama geçti gitti yaşanacak bişey varsa yaşayacağız güzelim. ama ben senin hamiş haberlerini bekliyorum şimdiye kadar adet olman gerekirdi...

sen çok iyi anlıyorum karamio inan adete yakın dönemde ben sürekli ağlıyordum hissetmiştim olmayacağını ama ağlamamın sebebi hamile kalamamak değildi çok yorulduğum içindi ve adet kanını görmdüğüm anda isyandan çok korkuyordum ama geçti gitti yaşanacak bişey varsa yaşayacağız güzelim. ama ben senin hamiş haberlerini bekliyorum şimdiye kadar adet olman gerekirdi...

Kızlar benımde doktorum bu ay mola dedı bıdahakı ayda bayrama gelıyor ondan sonra yanı ocakta 2. deneme allah hepımızın gonlune gore versın MORGUL sızde sorun ney canım ben 2. de olmazssa tup bebege gececegım bence sende oyle yapmalısın 3. asılamayı deneme arkadasım allah hayırlısını versın yınede

ben pkos hastasıyım gukumser eşimde bir problem yok 3. deneme konusunda kararsızım ne yapacam bilmiyorum ama mehayı düşününce de denesem mi demekten kendimi alamıyorum daha karar veremedim canım hayırlısı ne diyelim

kızlar vazgeçmek niye ben anlamıyorum sizi bende aynı sınavlardan geçtim inanın bi an umudumu yitirmiştim ki geldi. yapmayın bole valla yazıları okurken aglıyorum dayanamıyorum

Allah herkese farklı farklı sınavlar verirmiş bizimkiside bu sabret demeyi öğretiyo biliyorum ama elden gelen bişey yok inanın banaa

tek sıgınacagımız kısı O DEMİ......

BENDE PKOS HASTASIYDIM VE DK BANA 10 YIL SUREBILIR DEDI BU NEDEMEK BILIYORMUSUNUZ YIKIM....

AMA ALLAH İSTEYİNCE OLUYO.....

AMA TEDAVİDEN VAZGEÇMEDIM 4 AY KLOMEN KULLANDIM OLAMDI ARA VERDIM GENE OLMADI...

HSG ÇEKINDIM 3 AY BEKLEYELIM DEDNDI GENE OLMADI HEP OLACAK MI DIYE HAYAL ETTIM...

ONDAN SONRA İĞNE TEDAVİSİ KENDIMIZ DENEDIK OLMADI...

YAZ TATILINE GIDDIK GENE ARA VERİLDİ...

VE SONRA AŞILMA VE OLDU PES ETMEYIN ARA VERİN AMA PES ETMEYIN NOLUR....

NOLUR PES ETMEYIN BILIYORUM HEPINIZ OLACAKSINIZ ANNE...

HERŞEY GONLUNUZCE OLSUN...

bu pes etmek midir bilmiyorum canım senin geçtiğin yolların aynısından bende geçtim bak ne güzel sen kavuşacaksın bebişine peki ya ben.... belkide çok ısrarcı olmamak lazım nasip deyip allahın taktirine razı gelmek gerek dedim ya çok kararsızım dinlenmeden sonra ne olur bilmiyorum kendimi toparlarsam devam ederim yoksa da yaza kadar ertelerim...

bak ne güzel

demin okudum 4 tane yumurtan olmuş
benim öğretmen arkadaş var burada 1,5 senedir sağlıklı yumurta olmuyormuş o bile ümitli ve ümitli olmaı da

Allahım bizi sınıyor O'ndan ümit kesmemeli ve çabalamalıyız

tut dileğini at denize YA TUTARSA ama tutmasa yine aynı yerdeyiz napalım öptüm seni

çok güzel demişsin meralun allahtan ümit kesilmemeli diye ama insan kendini çok aciz hissediyor her olumsuz sonuçtan sonra ve yılgınlık çöküyor üstüne....
dua edelim birbirimize allahım gücümüzü arttırsın ve her defasında daha bir umutla gidelim tedaviye

çok güzel demişsin meralun allahtan ümit kesilmemeli diye ama insan kendini çok aciz hissediyor her olumsuz sonuçtan sonra ve yılgınlık çöküyor üstüne....
dua edelim birbirimize allahım gücümüzü arttırsın ve her defasında daha bir umutla gidelim tedaviye

Sevgılı MORGUL tabıkı umıdını yıtırme mutlaka bızde bırgun anne olacagız. Sadece asılamada gebelık sansı cok az ve bırdaha bu uzuntuyu yasamamak adına tup bebege gecmeyı daha dogru buluyorum. Neler yasadıgını bılıyorum cunku aynı seylerı yasadım cok agladım ama aglamakla olmuyor ıste bende 2. den sonra tup bebege gececegım. O beklemeler maddı manevı yıkım oluyor. Sabır arkadasım baska yapacak bırsey yok.

Kızlar,bir negatif de benden maalesef...size pozitif diyebilmeyi ne kadar çok isterdim bir bilseniz...2.aşılama da ne yazık ki olmadı...üzülmedim desem yalan olur ama inanın burada bilmem kaçıncı tüp bebek denemesini yapıpta tutmayanları düşünürsek benimki onlara hakaret olurdu herhalde...bir ara sanırım anne olmayı haketmiyorum diye düşünsemde nedense içimdeki ümit ağacının yaprakları yeniden yeşerdi...içimde bir ümit var arkadaşlar!
bana destek olan sizlere özellikle msn arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim...
(Morgül'cüğüm bi ara dellenip de deli deli şeyler düşünmedim zannetme jeyyar)
bu ay da böyle olduk arkadaşcak...yaprak dökümü adeta :1shok:teker teker negatif sonuç haberi verdik...sanırım bir tek karamio kaldı...inş.onun pozitiftir...
Kızlar,bebek meselesi benim için kapanmıştır şimdilik...inanın hem yoruldum,hem yıprandım,hem de sıkıldım...doktora gitmeye bile cesaretim yok şu anda...kimbilir belki birgün kendimi toplarsam tekrar kolları sıvayabilirim...lütfen birbirimiz için dua etmekten ve birbirimize destek olmaktan vazgeçmeyelim...sizleri görmemiş ve bilmiyor olsam da seviyorum...kendinize iyi bakın...inş.günün birinde anne olabilmemiz,anne adaylarının sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları,anne olanların da kuzucuklarından ayrılmamaları DUASIYLA!...a.s

Kızlar,bir negatif de benden maalesef...size pozitif diyebilmeyi ne kadar çok isterdim bir bilseniz...2.aşılama da ne yazık ki olmadı...üzülmedim desem yalan olur ama inanın burada bilmem kaçıncı tüp bebek denemesini yapıpta tutmayanları düşünürsek benimki onlara hakaret olurdu herhalde...bir ara sanırım anne olmayı haketmiyorum diye düşünsemde nedense içimdeki ümit ağacının yaprakları yeniden yeşerdi...içimde bir ümit var arkadaşlar!
bana destek olan sizlere özellikle msn arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim...
(Morgül'cüğüm bi ara dellenip de deli deli şeyler düşünmedim zannetme jeyyar)
bu ay da böyle olduk arkadaşcak...yaprak dökümü adeta :1shok:teker teker negatif sonuç haberi verdik...sanırım bir tek karamio kaldı...inş.onun pozitiftir...
Kızlar,bebek meselesi benim için kapanmıştır şimdilik...inanın hem yoruldum,hem yıprandım,hem de sıkıldım...doktora gitmeye bile cesaretim yok şu anda...kimbilir belki birgün kendimi toplarsam tekrar kolları sıvayabilirim...lütfen birbirimiz için dua etmekten ve birbirimize destek olmaktan vazgeçmeyelim...sizleri görmemiş ve bilmiyor olsam da seviyorum...kendinize iyi bakın...inş.günün birinde anne olabilmemiz,anne adaylarının sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları,anne olanların da kuzucuklarından ayrılmamaları DUASIYLA!...a.s

Sen de mi Floret...
Hayırlısı olsun canım bi dediğin gibi daha yolun çok başındayız biz ve inşallah hedefe de çok yakınızdır.Olacak inşallah bizimde yakın zamanda bebişlerimiz.

canlarım çok üzüldüm.bu seferde kısmet değilmiş.ama hepimiz sabretmeliyiz çünkü başka elimizden bir şey gelmiyor.floret güçlü ol canım.bende laparoskopiden sonra cinsellikten çok soğudum.sürekli eşimden kaçıyorum.ve galiba yine yumurtlama hesapları yapmak,yine adet kanını görmemek için elimizden geleni yapmak,iki de bir tuvalete gidip gelmişmi diye kontrol etmek çok zoruma gidiyor.yorgun düştüm.bakalım ne olacak??????

floret kendini bırakmak yok hatırlasana ben adet olduğumda söylediğin sözleri biliyorum şuan sendeki yılgınlığın yıpranmışlığın aynısı bende de var ama kendimizi yenileyeceğiz ve tekrar mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz.... allahım hepimize katından hayırlı ve sağlıklı evlatlar göndersin tez zamanda....
karamio ne yaptı acaba kızlar yaaa.... inşallah ondan güzel haberler alırız

floretcim bi karamio kalmış demiş ama bende de ne yazık ki sürprizlik bir olay yok....adet oldum......ayrıntıları morgülcüğümün benim için açtığı başlıkta yazdım kızlar....şuna bak..tam bir felaket..ya bu kadar kişi aşılama olduk bu ay..birimiz bari tuttursaydık...moral olurdu hiç olmazsa...neyse canlar sağolsun...

X