Aşılama Aşılama sonuc bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşaallah hamilesin çünkü ben aşılamanın 14. Günü adet oldum bana da dua et tüp bebek yaptırıcam inşaallah RABBİM hakkımızda hayırlısını versin arkadaşım❤
Merhaba canım. Ben de sana bişey sormak istiyorum. Benim asilamanin 11.günü adet oldum diye düşündüm 2 gün çok yoğun sürdü ve sonra bitti. Adetim normalde 7 gün sürer ve açık kırmızı olur bu siyah gibi bi kırmızıyıdi. 12. Gunde kan testi yaptırdım negatif cikti. Şimdi 16. Gündeyim ve test yapmaya da korkuyorum tekrar tekrar yaşamak istemiyorum negatifi bilgin var mı bunla ilgili . çaresizlik böyle bişey işte biraz benzese soruyorsun. 2 yıldır deniyoruz

Arkadaslar persembe gunu asilama olacam ama cok kotu usutmusum oksurup duruyorum grip oldum bu asilamanin tutup tutmamasini etkiler mi

Merhaba canım valla bir bilgim yok inşaallah vardır şüphelerin varsa yap arkadaşım belirsizlikten iyidir bende tüp bebek yaptırıcaktım bu ay geç kaldım bir sonraki ay olucam doktorla konuştum çünkü aşılama bence vakit kaybı artık öyle düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah arkadaşım hamilesindir umarım benimde üç sene olacak nerdeyse bakalım

Ay inşallah bu kez olur senin de. Bi de sen nerde yaptiracaksin tup bebegi Ben de aşılamayi zaman kaybı olarak görüyorum. Ama benim yaz tatiline kadar hiç zamanım yok tüp bebek için. Bu arada adetim 2 gün hiç gelmedi bugün yeniden başladı. Hiç böyle bişey yaşamamıştım. Bu sabah kan verdim yarın çıkacakmış. Bakalim artik negatif olacak ama yinede bekliyo insan

İnşaallah bir mucize olur ve bebeğin seninledir canım ben İstanbul’da olucam doktorumu seviyorum inşaallah tüp bebeğe de gerek kalmaz sende bana dua et arkadaşım

İnşaallah bir mucize olur ve bebeğin seninledir canım ben İstanbul’da olucam doktorumu seviyorum inşaallah tüp bebeğe de gerek kalmaz sende bana dua et arkadaşım
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı. Bana bahçeci tüp bebek merkezini önerdiler. Ben de yaz tatilinde oraya bi sorcam. Umarım bu süreçte gerek kalmadan hamile kalırım. İnşallah senin de hiç gerek kalmasın. Gittiğinde gebe haberini al inşallah

Amin amin inşaallah arkadaşım dua edicem sende bol bol dua et inşaallah güzel haberler veririz birbirimize

Merhaba arkadaşlar..ben de aşılama testi sonucumu aldım az önce ama ben sonucu yanlış anlamış yahu..5.12 çıktı ama 5.4 olunca sanırım gebelik oluyormuş ..şuan negatif yani ama anlamadığım şey bugün 10.günüm benim..doktor gerçi yarın yapabilirsi demişti ama yine de bu tarihler erken değil mi? Daha adetime 1 hafta var..halen daha umut var mı bilemedim..gerçi ümidim bu aşılamada hiç yoktu çünki yaşım 39 ve ben yaşlarda aşılama zor diyolar tutması..yani doktoru aradım meşgul verdim..neyse hayırlısı olsun..olmadı tekrar tüp deneyeceğim..

5 ve üstü gebelik olarak kabul edilir tekrar verip artışı kontrol edin

5 ve üstü gebelik olarak kabul edilir tekrar verip artışı kontrol edin

inşallah canım ya..tekrar edicem ama bugün mü yarın mı yapmalıyım bilemedim..bir de sana şunu sorsam bilgin var mı ? aşılama ilk günden itibaren mi saymalıyız yoksa ertesi günden itibaren mi ? eğer aşılama gününü saymazsam bugün 10.gün sayarsam 11 tabii..

Tam bilgim yok ama aşılama gününden itibaren sayılır mantık olarak. Kan testini de yarın tekrarla bence iki katı artış olursa ki inşallah olur sorun yoktur.

Canlar ben dun 2. Asilamami univ hastanesinde oldum silindikce pembe akinti oldu ilk asilamamda hic bisey hissetmemistim bunda biraz canm yandi lekelenme oldu suanda da diken batar gbi batmalar oluyo bakalm ne olacak. Bu arada fitil verdi progestan onu kullaniyorum 12 subatta tam 14 gun oluyo ozmana kadar mi beklemeliyim yoksa 18 subat regl tarihime kadar mi

Merhabalar bende 29 Ocak da özel bir merkezde aşılama oldum. Aşılama dan 14 gün sonra test yap dediler. Umarım hayırlı olur. Derya89 sen 12 Şubat'ta ben de 13 Şubat'ta test yapıcaz. İnş olumlu sonuç alırız.

Tam tersi olacak sen 13 ünde ben 12 sinde test yapıcam. Zaman nasıl geçecek bilemiyorum. Bir an geliyor içim umutla doluyor. Bir an geliyor içim yaralıyor. Rabbim dualarımızı kabul etsin. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır bende aşılama yaptırdım daha iyi tarif edemezdin duygularımı bir umutlu bir umutsuzum

Aminnn cnm aminnnn insallhh surekli yazalim

Bi sorum olacaktı. Bende aşılama düşünüyorum ama eşimde varikosel var. Kaan aydosa gidiyoruz. Normal yolla 6 ay çocuğunuz olur deneyin olmazsa tüp bebek yaptırın dedi bize. Bende 2 ay deneyip aşılama yaptırmak istiyorum. Acaba bu varikosel le yaparlar mı. Birde benm yumurta çatlamada sıkıntı yok. Yumurta çatlar a iğnesi kullanmak zorunlu mu

Kızlar benimki negatif sonuçlandı
Biliyorum üzücü bu sonucu görmek ama umudumuzu kaybetmek yok. Doktorun önereceği diğer tedavi yöntemlerine başlamak lazım. Allah yardımcın olsun ve bu yolda mücadele etme gücü ve sabrı versin inl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…