- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 53
- 27
Bugun kontrolum vardi 6 igne vuruldum sadece 1 yumurta 18 mm olmus bugun de fostimon kullan yarin gece 23.59 da ovitrelle persembe asilama yapalim dedi.. bi onceki asilamamda 10 igneden sonra yapmstkB
Ben 8 yaptım yumurta ölçümünde yumurta 23 mm olduğunda çatlatma vurdum
Canım Bi şart var mı bilmiyorum bizden hiö bişey istemediler eşim 30 ben 27 yaşındayım 2 yıl 3 aydır evliyiz aşılama yaptırdık üniversite hastanesinde 90 TL femaraya verdik 110 çatlatma iğnesine 90 TL de aşılama çubuguna verdik canım medikalden aldık hastaneye hiç bir ücret ödemedim neredeyse 300 TL ye geldi canım adetime bi hafta kaldı inşallah hamileyim dir sende hamile kalırsın inşallahÜniversite hastanesinde aşılama yaptıran varmı fiyatlar nasıl oluyor birde ilacın raporlu olması için yas şartı varmı
İnşallah tutmuştur seninde Rabbim gönlüne göre versin bende yarın gitcem de aşılamaya baslicak doktor daha önce duymadığım için Dr sormamistim nette 23 yaş şart gibi bir yazı okudum 22 yaşındayım bendeCanım Bi şart var mı bilmiyorum bizden hiö bişey istemediler eşim 30 ben 27 yaşındayım 2 yıl 3 aydır evliyiz aşılama yaptırdık üniversite hastanesinde 90 TL femaraya verdik 110 çatlatma iğnesine 90 TL de aşılama çubuguna verdik canım medikalden aldık hastaneye hiç bir ücret ödemedim neredeyse 300 TL ye geldi canım adetime bi hafta kaldı inşallah hamileyim dir sende hamile kalırsın inşallah
Eşin kaç yaşında canımİnşallah tutmuştur seninde Rabbim gönlüne göre versin bende yarın gitcem de aşılamaya baslicak doktor daha önce duymadığım için Dr sormamistim nette 23 yaş şart gibi bir yazı okudum 22 yaşındayım bende
Çünkü eşlerden biri yas sınırını karsılıyorsa yine yetiyorEşin kaç yaşında canım
Hayırlısı olsun içini güzel tut. Bende bugün bel ağrısından mahvoldumBugun kontrolum vardi 6 igne vuruldum sadece 1 yumurta 18 mm olmus bugun de fostimon kullan yarin gece 23.59 da ovitrelle persembe asilama yapalim dedi.. bi onceki asilamamda 10 igneden sonra yapmstk
30 yaşındaÇünkü eşlerden biri yas sınırını karsılıyorsa yine yetiyor
Sıkıntı olmaz inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır30 yaşında
Ayy insallah senin kacinci gunduHayırlısı olsun içini güzel tut. Bende bugün bel ağrısından mahvoldum
Bugün 4 oldu . SeninAyy insallah senin kacinci gundu
Bnm persembe gunu asilamam olacakBugün 4 oldu . Senin
Hadi bakalım hakkında en hayırlısı olsun . Hangi şehir seninBnm persembe gunu asilamam olacak
Bizim hız düşük olunca mecbur aşılama dendiKızlar merhaba :) aşılamaya nasıl karar verildi sizin benim eşimde sperm sayısı az ama ileri hareket ve morfoloji iyi üroloji doktoru sayıyı arttırırız 2 3 aya demiş ama ben zaman da kaybetmek istemiyorum acaba bir kadın doğuma gitsem mi tekrar bende bir sorun yok sizce ne yapmalıyım
İnşallah çok teşekkür ediyorumSıkıntı olmaz inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır
Mersin canmHadi bakalım hakkında en hayırlısı olsun . Hangi şehir senin
İnsallah canım kafamda hep bir acaba var zaman kaybetmek de istemiyorum o yuzden ileri hareketli %62.5 morfoloji 10.9 de bizim ama sayımız az işteBizim hız düşük olunca mecbur aşılama dendi
. Genetik bi sıkıntı.yoksa bence ilaçla keçi boynuzu kuru ile düzelir.
Kafaya taktigimzdn da olmuyor zaten. Hangi sehirdesinİnsallah canım kafamda hep bir acaba var zaman kaybetmek de istemiyorum o yuzden ileri hareketli %62.5 morfoloji 10.9 de bizim ama sayımız az işte
Ispartadayım canımKafaya taktigimzdn da olmuyor zaten. Hangi sehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?