• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonuc bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Biliyorum üzücü bu sonucu görmek ama umudumuzu kaybetmek yok. Doktorun önereceği diğer tedavi yöntemlerine başlamak lazım. Allah yardımcın olsun ve bu yolda mücadele etme gücü ve sabrı versin inl.
Amin canım çok teşekkür ederim yarın bir profesöre gidicem inşallah

Merhaba arkadaşlar Bende 24 ocakda asilama yaptirdim. bugun 13.günüm.kasigimda adet olacakmis gibi ağrı var. Pazar gun kan verecm ins adet olmazsam dua edin lutfen 8 senedir bekliyoruz bizde.ismim gülüş🙂adimi soylerek dua edin lutfen.allahim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin insallah❤

Merhaba arkadaşlar Bende 24 ocakda asilama yaptirdim. bugun 13.günüm.kasigimda adet olacakmis gibi ağrı var. Pazar gun kan verecm ins adet olmazsam dua edin lutfen 8 senedir bekliyoruz bizde.ismim gülüş🙂adimi soylerek dua edin lutfen.allahim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin insallah❤
Sonuç ne canım

Üzüldüm canım ya Allah yardımcımız olsun bende pokoluyum ilk aşılamam ve buqün 7.qünüm inşallah Rabbim sevindirir beni Rabbim isteyen herkese hayırlı saqlıklı evlatlar versin
[/QUOTE]
Amin cnm.zor durumdayiz. senin sonuc ne oldu

bende 11.günde regli oldum, ilk aşılamamdı. hep olmayabilir diye düşünüyordum ama regli olunca istemsizce üzüldüm yarım saat ağladım engel olamadım. meğer ne kadar da umut ediyormuşuz farkında olmadan. rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu

Kızlar merhaba, aşılamayı doktor 1 sefer mi yapıyor yoksa gün aşırı aşılama yapılıyor mu

Bende 13 şubatta aşılama yaptırdım bu gün 5. Günüm kasık ağeışarım hafifledi yok denecek kadar az ama sarı akıntı başladı anlamadım

Ben de aşılamamı 12 şubatta yaptırdım ilk ikisi üniversite hastanesinde şimdiki özel bir tüp bebek merkezinde. Sonucumu bekliyorum inşallah 🙏🏻Bugün aşırı adet ağrısı gibi ağrılar çektim öncekilerde hiç böyle olmamıştı🙈hakkımızda hayırlısı durmak yok pes etmek de 💪🏻🥰❤️

Ben de aşılamamı 12 şubatta yaptırdım ilk ikisi üniversite hastanesinde şimdiki özel bir tüp bebek merkezinde. Sonucumu bekliyorum inşallah 🙏🏻Bugün aşırı adet ağrısı gibi ağrılar çektim öncekilerde hiç böyle olmamıştı🙈hakkımızda hayırlısı durmak yok pes etmek de 💪🏻🥰
Benim ara ara yokluyor kramplar bide göbek deliğimin çevresinde ağrılar başladı anlamadım sap sarı akıntım var işk defa böyle bir renk görüyorum önceki hamileliğimde bile yoktu inşallah tutar bu

Benim ara ara yokluyor kramplar bide göbek deliğimin çevresinde ağrılar başladı anlamadım sap sarı akıntım var işk defa böyle bir renk görüyorum önceki hamileliğimde bile yoktu inşallah tutar bu
Hayırlısı ile canım benim 🙏🏻Eğer adet gününe varsa daha bunlar yerleşme ağrıları olabilir🙏🥰👍🏻💕

Back