• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonuc bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende sebepsiz inferlitedeyim. aşılama yaptırdım. 6 gün oldu. Progestan verdi doktor kullanan varmı? Birde benm gibi olup aşılamaya hamile kalan var mı aranızda
Canım ben aşılama yaptırdım ama doktor bana öyle birşey vermedi bana ınofolic verdi ama zaten tutmadı aşılamam inşaallah senin tutar arkadaşım 🤲

Bende sebepsiz inferlitedeyim. aşılama yaptırdım. 6 gün oldu. Progestan verdi doktor kullanan varmı? Birde benm gibi olup aşılamaya hamile kalan var mı aranızda
Ben önceki asilamamda kullandım çok su içmelisin. Şimdiki asilamamda duphaston kullanıyorum

Arkadaşlar ben 10 ocakta aşılama oldum 25 Ocak tahlil günümdü hafta sonuna geldiği için ben 24 Ocak cuma günü yaptırdım sonucum yarın yani pazartesi günü çıkacak tabi ben bekleyebilirmiyim hayır Perşembe gününden bu güne kadar altı tane idrar testi yaptım hepsinde iki çizgiyide gördüm acaba hamile miyim aşılama olalı 16 gün oldu daha adet te görmedim çatlatma iğnesinin etkisinden pozitif çöküyor olabilir mi ama çatlatma iğnesini vurulmalı da 18 gün oluyor birde akşamları fitil şeklinde progestan alıyorum onların bu testte bi etkisi olur mu benim gibi süreç geçiren arkadaşlar varsa yardımcı olabilir miiii
Bence hamilesin💗

Ayy inşAllah yaa sonucum yarın belli olacak çok heyecanlıyım kasıklarımda ağrı oluyor arada bir girip çıkıyor belim falanda agrıyor yani şöyle bir düşününce hata testlerde olsa altı tane yaptım üç gündür yapıyorum hepsi aynı çıktı inşAllah bu sefer tutmuştur ikinci aşılamam

Ayy inşAllah yaa sonucum yarın belli olacak çok heyecanlıyım kasıklarımda ağrı oluyor arada bir girip çıkıyor belim falanda agrıyor yani şöyle bir düşününce hata testlerde olsa altı tane yaptım üç gündür yapıyorum hepsi aynı çıktı inşAllah bu sefer tutmuştur ikinci aşılamam
Ablam adet olcam diye üzülmüştü aynı ağrılar var dedi ama hamile cıktı inşallah darısı sana içini güzel tut💕

Canım ben aşılama yaptırdım ama doktor bana öyle birşey vermedi bana ınofolic verdi ama zaten tutmadı aşılamam inşaallah senin tutar arkadaşım 🤲
ben kullanıyorum her akşam fitil şeklinde alıyorum şu an aşılamamın 16 günü sonucum yarın belli olacak inşallah idrarda pozitif çıkıyor ama önemli olan kan testi

Yok bende kanama olmadı yapıldıktan sonra az ağrımm oldu sonra geçti bende progestan aldığın için alttan onun akıntısı oluyor
Canmmm hayrli olsun bence hamilesin.. benim ilk asilamam da 9.gun regl olmustum.. hangi igneyi kullandin ve asilama gunu idrara sikisik mi girdin ? Biraz anlatir msn

Bende 17 ocakta asılama yaptırdım bu ikinci aşılamam doktor jel ve vitamin verdi ama herkes erken öğrenmiş benim doktorum 17 gün sonra gel dedi kasıklarım çok ayakta durdugumda ağrı oluyo ara ara sanci ve göğüslerde cook hassaslık var.. 2 yıldır çocuğum olmuyor sebebsiz infertilite deniliyor hep. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin 🙏 he bide 2. Aşılama
Yapılırken benim de kanamam oldu inşallah rahimin izniyle benim ve hersesin kuzuları tutunur 🙏

Arkadaşlar ben 10 ocakta aşılama oldum 25 Ocak tahlil günümdü hafta sonuna geldiği için ben 24 Ocak cuma günü yaptırdım sonucum yarın yani pazartesi günü çıkacak tabi ben bekleyebilirmiyim hayır Perşembe gününden bu güne kadar altı tane idrar testi yaptım hepsinde iki çizgiyide gördüm acaba hamile miyim aşılama olalı 16 gün oldu daha adet te görmedim çatlatma iğnesinin etkisinden pozitif çöküyor olabilir mi ama çatlatma iğnesini vurulmalı da 18 gün oluyor birde akşamları fitil şeklinde progestan alıyorum onların bu testte bi etkisi olur mu benim gibi süreç geçiren arkadaşlar varsa yardımcı olabilir miiii
Hayırlı haberle gel 🥰

Back