Canım ben aşılama yaptırdım ama doktor bana öyle birşey vermedi bana ınofolic verdi ama zaten tutmadı aşılamam inşaallah senin tutar arkadaşımBende sebepsiz inferlitedeyim. aşılama yaptırdım. 6 gün oldu. Progestan verdi doktor kullanan varmı? Birde benm gibi olup aşılamaya hamile kalan var mı aranızda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama sonuc bekleyenler
- Konu Sahibi Selinkck
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben önceki asilamamda kullandım çok su içmelisin. Şimdiki asilamamda duphaston kullanıyorumBende sebepsiz inferlitedeyim. aşılama yaptırdım. 6 gün oldu. Progestan verdi doktor kullanan varmı? Birde benm gibi olup aşılamaya hamile kalan var mı aranızda
Bence hamilesinArkadaşlar ben 10 ocakta aşılama oldum 25 Ocak tahlil günümdü hafta sonuna geldiği için ben 24 Ocak cuma günü yaptırdım sonucum yarın yani pazartesi günü çıkacak tabi ben bekleyebilirmiyim hayır Perşembe gününden bu güne kadar altı tane idrar testi yaptım hepsinde iki çizgiyide gördüm acaba hamile miyim aşılama olalı 16 gün oldu daha adet te görmedim çatlatma iğnesinin etkisinden pozitif çöküyor olabilir mi ama çatlatma iğnesini vurulmalı da 18 gün oluyor birde akşamları fitil şeklinde progestan alıyorum onların bu testte bi etkisi olur mu benim gibi süreç geçiren arkadaşlar varsa yardımcı olabilir miiii
Amin inşaallah arkadaşım ALLAH razı olsunTabikide her zaman dualarımdasınız rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
- 26 Ocak 2020
- 8
- 0
- 1
- 25
Ayy inşAllah yaa sonucum yarın belli olacak çok heyecanlıyım kasıklarımda ağrı oluyor arada bir girip çıkıyor belim falanda agrıyor yani şöyle bir düşününce hata testlerde olsa altı tane yaptım üç gündür yapıyorum hepsi aynı çıktı inşAllah bu sefer tutmuştur ikinci aşılamamBence hamilesin
Ablam adet olcam diye üzülmüştü aynı ağrılar var dedi ama hamile cıktı inşallah darısı sana içini güzel tutAyy inşAllah yaa sonucum yarın belli olacak çok heyecanlıyım kasıklarımda ağrı oluyor arada bir girip çıkıyor belim falanda agrıyor yani şöyle bir düşününce hata testlerde olsa altı tane yaptım üç gündür yapıyorum hepsi aynı çıktı inşAllah bu sefer tutmuştur ikinci aşılamam
- 26 Ocak 2020
- 8
- 0
- 1
- 25
Canım ben aşılama yaptırdım ama doktor bana öyle birşey vermedi bana ınofolic verdi ama zaten tutmadı aşılamam inşaallah senin tutar arkadaşım
ben kullanıyorum her akşam fitil şeklinde alıyorum şu an aşılamamın 16 günü sonucum yarın belli olacak inşallah idrarda pozitif çıkıyor ama önemli olan kan testiBende sebepsiz inferlitedeyim. aşılama yaptırdım. 6 gün oldu. Progestan verdi doktor kullanan varmı? Birde benm gibi olup aşılamaya hamile kalan var mı aranızda
- 26 Ocak 2020
- 8
- 0
- 1
- 25
Ayy hadi İnşAllah yaaAblam adet olcam diye üzülmüştü aynı ağrılar var dedi ama hamile cıktı inşallah darısı sana içini güzel tut
Seninde alıntın olmuş muydu 2. Gün bide hafif ağrı. Benim bu ikinci biraz kanama da oldu ilk yapılırkenAyy hadi İnşAllah yaa
- 26 Ocak 2020
- 8
- 0
- 1
- 25
Yok bende kanama olmadı yapıldıktan sonra az ağrımm oldu sonra geçti bende progestan aldığın için alttan onun akıntısı oluyorSeninde alıntın olmuş muydu 2. Gün bide hafif ağrı. Benim bu ikinci biraz kanama da oldu ilk yapılırken
Ertesi gün yumurtlama sıvısı gibi bisey geldi. Acaba dedim normal mi. Insan herşeyi kafaya takiyorYok bende kanama olmadı yapıldıktan sonra az ağrımm oldu sonra geçti bende progestan aldığın için alttan onun akıntısı oluyor
İnş ya çok uğraşıyoruzCanım ben aşılama yaptırdım ama doktor bana öyle birşey vermedi bana ınofolic verdi ama zaten tutmadı aşılamam inşaallah senin tutar arkadaşım
Çok su mu içmek gerekiyormuşBen önceki asilamamda kullandım çok su içmelisin. Şimdiki asilamamda duphaston kullanıyorum
Benim doktor sabahtan öğlene kadar en az 10 bardak iç dedi.Çok su mu içmek gerekiyormuş
Teşekkür ederim cnm. Bana birsey demedi ben içmiyordum okadrBenim doktor sabahtan öğlene kadar en az 10 bardak iç dedi.
O kadar olmasa da iç. Şu her zaman iyiTeşekkür ederim cnm. Bana birsey demedi ben içmiyordum okadr
- 19 Nisan 2019
- 126
- 81
- 18
- 35
Canmmm hayrli olsun bence hamilesin.. benim ilk asilamam da 9.gun regl olmustum.. hangi igneyi kullandin ve asilama gunu idrara sikisik mi girdin ? Biraz anlatir msnYok bende kanama olmadı yapıldıktan sonra az ağrımm oldu sonra geçti bende progestan aldığın için alttan onun akıntısı oluyor
- 5 Kasım 2018
- 4
- 1
- 6
- 29
Bende 17 ocakta asılama yaptırdım bu ikinci aşılamam doktor jel ve vitamin verdi ama herkes erken öğrenmiş benim doktorum 17 gün sonra gel dedi kasıklarım çok ayakta durdugumda ağrı oluyo ara ara sanci ve göğüslerde cook hassaslık var.. 2 yıldır çocuğum olmuyor sebebsiz infertilite deniliyor hep. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin he bide 2. Aşılama
Yapılırken benim de kanamam oldu inşallah rahimin izniyle benim ve hersesin kuzuları tutunur
Yapılırken benim de kanamam oldu inşallah rahimin izniyle benim ve hersesin kuzuları tutunur
Hayırlı haberle gelArkadaşlar ben 10 ocakta aşılama oldum 25 Ocak tahlil günümdü hafta sonuna geldiği için ben 24 Ocak cuma günü yaptırdım sonucum yarın yani pazartesi günü çıkacak tabi ben bekleyebilirmiyim hayır Perşembe gününden bu güne kadar altı tane idrar testi yaptım hepsinde iki çizgiyide gördüm acaba hamile miyim aşılama olalı 16 gün oldu daha adet te görmedim çatlatma iğnesinin etkisinden pozitif çöküyor olabilir mi ama çatlatma iğnesini vurulmalı da 18 gün oluyor birde akşamları fitil şeklinde progestan alıyorum onların bu testte bi etkisi olur mu benim gibi süreç geçiren arkadaşlar varsa yardımcı olabilir miiii