- 13 Mart 2019
- 281
- 307
- 53
Amin canım çok teşekkür ederim yarın bir profesöre gidicem inşallahBiliyorum üzücü bu sonucu görmek ama umudumuzu kaybetmek yok. Doktorun önereceği diğer tedavi yöntemlerine başlamak lazım. Allah yardımcın olsun ve bu yolda mücadele etme gücü ve sabrı versin inl.
Sonuç ne canımMerhaba arkadaşlar Bende 24 ocakda asilama yaptirdim. bugun 13.günüm.kasigimda adet olacakmis gibi ağrı var. Pazar gun kan verecm ins adet olmazsam dua edin lutfen 8 senedir bekliyoruz bizde.ismim gülüşadimi soylerek dua edin lutfen.allahim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin insallah❤
Üzüldüm canım ya Allah yardımcımız olsun bende pokoluyum ilk aşılamam ve buqün 7.qünüm inşallah Rabbim sevindirir beni Rabbim isteyen herkese hayırlı saqlıklı evlatlar versinBugun sabah adet basladi.tutmadi
Bir kere yapıyor. İşlemden sonra ne yapmanız gerektiğini anlatıyorKızlar merhaba, aşılamayı doktor 1 sefer mi yapıyor yoksa gün aşırı aşılama yapılıyor mu
Benim aşılama iptal edildi.
Anladım teşekkür ederimBir kere yapıyor. İşlemden sonra ne yapmanız gerektiğini anlatıyor
Benim ara ara yokluyor kramplar bide göbek deliğimin çevresinde ağrılar başladı anlamadım sap sarı akıntım var işk defa böyle bir renk görüyorum önceki hamileliğimde bile yoktu inşallah tutar buBen de aşılamamı 12 şubatta yaptırdım ilk ikisi üniversite hastanesinde şimdiki özel bir tüp bebek merkezinde. Sonucumu bekliyorum inşallahBugün aşırı adet ağrısı gibi ağrılar çektim öncekilerde hiç böyle olmamıştı hakkımızda hayırlısı durmak yok pes etmek de ❤
Hayırlısı ile canım benimBenim ara ara yokluyor kramplar bide göbek deliğimin çevresinde ağrılar başladı anlamadım sap sarı akıntım var işk defa böyle bir renk görüyorum önceki hamileliğimde bile yoktu inşallah tutar bu
Yumurta çok fazla geliştiNeden iptal edildi cnm
Canını sıkma canım ne kullandın benimde klomenle çok gelişmişti iptal edildi bi sonraki ay femara ile tam istenildiği gibi geliştiYumurta çok fazla gelişti
Menopur iğne kullandım ilkden gelişmedi hiç sonra dozu artırınca fazla gelişti bu seferCanını sıkma canım ne kullandın benimde klomenle çok gelişmişti iptal edildi bi sonraki ay femara ile tam istenildiği gibi gelişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?