Cuma sonuçlarımızı yazarız o zaman. Bakalım hayırlısı olsun inşallahAşılama dahil 10. Gün ise erken olur canım. Benim ilk aşılamam da 12. Günü 10 çıkmıştı beta muhtemelen 10. Günü negatif idi. Ama belli olmaz 10. Günü de öğrenenler çok
Amin canım inşallah. Belirti var mı peki sendeCuma sonuçlarımızı yazarız o zaman. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ya özel bir belirti yok. Herkeste varmış. Karın ve bel ağrım var. İğnelerden de olabilir. Bugün göğüs hassasiyeti başladı. Sende var mı ?Amin canım inşallah. Belirti var mı peki sende
Öyle aman aman bir belirtim yok canım ilk günden beri göğüs ucu acısı var bide gaz başka yokYa özel bir belirti yok. Herkeste varmış. Karın ve bel ağrım var. İğnelerden de olabilir. Bugün göğüs hassasiyeti başladı. Sende var mı ?
Beklememiz gereken bir belirti var mıymış bariÖyle aman aman bir belirtim yok canım ilk günden beri göğüs ucu acısı var bide gaz başka yok
Gaz vardı sadece başka hatırlamıyorum ki .Beklememiz gereken bir belirti var mıymış barisenin ilkinde olmuş muydu?
Sabredip cumayı beklicez o zamanGaz vardı sadece başka hatırlamıyorum ki .
Şey çatlatma iğnesi vurmuş muydun sen erken verirsen yalancı pozitif olduğu durumlar oluyorSabredip cumayı beklicez o zaman
Evet pazartesi çatlatma iğnesi oldum. Çarşamba aşılama. 10 olmuyormuş yanlış demişim 11. Gün oluyor cuma. Pazartesi yaptırsam belki daha garanti olur hakketten.Şey çatlatma iğnesi vurmuş muydun sen erken verirsen yalancı pozitif olduğu durumlar oluyor
11. Gün oluyorsa çıkması büyük ihtimalle muhtemel. Ben bugün gebelik testi yaptım çatlama iğnesi sonrası 7. Günüm iğnenin etkisi kalmamış. Bundan sonrası herhangi bir çizgi de pozitif diyebilirimEvet pazartesi çatlatma iğnesi oldum. Çarşamba aşılama. 10 olmuyormuş yanlış demişim 11. Gün oluyor cuma. Pazartesi yaptırsam belki daha garanti olur hakketten.
Aaa süper 7 günde geçtiyse. Test yapmaya devam edecek misin kan mı vereceksin ?11. Gün oluyorsa çıkması büyük ihtimalle muhtemel. Ben bugün gebelik testi yaptım çatlama iğnesi sonrası 7. Günüm iğnenin etkisi kalmamış. Bundan sonrası herhangi bir çizgi de pozitif diyebilirim
10. Gün yapacağım döllenme yerleşme kaç gün sürüyor ki acabaAaa süper 7 günde geçtiyse. Test yapmaya devam edecek misin kan mı vereceksin ?
Yaptığında haber verirsin. Ben hiç bilmiyorum genelde kızlar 10-18 gün arası öğrenmişler burada10. Gün yapacağım döllenme yerleşme kaç gün sürüyor ki acaba
Tamam canım sende haber verirsin güzel haberler hemde inşallahYaptığında haber verirsin. Ben hiç bilmiyorum genelde kızlar 10-18 gün arası öğrenmişler burada
Amiiinnn cümlemizee, çok teşekkür ederiimmmAllah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Merhaba canım yeni gördüm kusura bakma. Bugün 9. Günüm alt karnımda şişlik ve dolgunluk oluştu, bel ağrısı ve alt karnımda hafif bir ağrı oluştu sanki adet ağrısı gibi sen ne durumdasınCanm merhaba nasılsın aşılama sonrası değişiklik var mı
Bende bilmiyorum ki canım sanki belirti yok gibi yani elle tutulur bir belirtim yokMerhaba canım yeni gördüm kusura bakma. Bugün 9. Günüm alt karnımda şişlik ve dolgunluk oluştu, bel ağrısı ve alt karnımda hafif bir ağrı oluştu sanki adet ağrısı gibi sen ne durumdasın
Canım sen önceki gebeliğini kaçıncı gününde öğrenmiştin benim bugün 10. Günüm 12. Gün test yapayım diye düşündüm sence biraz daha beklemeli miyim ?Bende bilmiyorum ki canım sanki belirti yok gibi yani elle tutulur bir belirtim yok