- 20 Temmuz 2024
- 278
- 147
- 27
Iyiyim canmm 10 gunu pek bi belirtim yokNasılsın canım kaçıncı günündesn bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canmm 10 gunu pek bi belirtim yokNasılsın canım kaçıncı günündesn bugün
Benim de 6. Günüm bende de ağrı filan kalmadı sadece gaz varIyiyim canmm 10 gunu pek bi belirtim yok
O bendede ilk gunden beri var hep karnim şis . Ilk gunler sol kasimda az bi batma oldu ama pek surmedi simdi bi kaç gundur pek biseyim yok. Ben yurt disinda yasiyorum 5 kez asilama oldum baya yorucu bir surec . Burda 6kez hakim var inshallah 6ya gerek kalmazBenim de 6. Günüm bende de ağrı filan kalmadı sadece gaz var
İnşallah canım . 5 kez çok yorucu olmuştur eminim Rabbım 6. Ya gerek duyurmaz inşallah. kaç yumurtan vardı sperm sayısı filan söyleniyor mu orada nasıldı durumunuzO bendede ilk gunden beri var hep karnim şis . Ilk gunler sol kasimda az bi batma oldu ama pek surmedi simdi bi kaç gundur pek biseyim yok. Ben yurt disinda yasiyorum 5 kez asilama oldum baya yorucu bir surec . Burda 6kez hakim var inshallah 6ya gerek kalmaz
Saol canmm . Baya yorucu 2 yumurtam vardi son kontrolde biri 14mm biri 18mm .Sperm sayisini bilmiyorum 95 % iyi yaziyorduİnşallah canım . 5 kez çok yorucu olmuştur eminim Rabbım 6. Ya gerek duyurmaz inşallah. kaç yumurtan vardı sperm sayısı filan söyleniyor mu orada nasıldı durumunuz
Boyutlar da sperm de gayet iyi görünüyor canım inşallah güzel olur bu kezSaol canmm . Baya yorucu 2 yumurtam vardi son kontrolde biri 14mm biri 18mm .Sperm sayisini bilmiyorum 95 % iyi yaziyordu
Yok canım normal merakla beklememz. E sende durumlar nasıl kaç yumurtan vardı sperm nasıldıBeklemek ne kadar zor benim bugün 4.günüm. 10. Günüm için aile hekiminden randevu aldım. Kan vereceğim. 15. Günümde zaten doktorum test için çağırdı. Fazla mı acele ediyorum sizce ???
Bize pek öyle açıklama yapmadılar. Sağda solda olduğunu biliyorum boyutlarını söylerken duyduğum için o da:). Spermde de bişey demediler. Bizde sıkıntılı olsa işlemi yapmazlardı heralde diye düşündük e nabızdan baktım hiçte anlamadım. Nereye bakacağımı bile bilmiyorum. Zaten yıkanmış sonrası yazmıyor. Sen kaçıncı hangi gün test yapacaksınYok canım normal merakla beklememz. E sende durumlar nasıl kaç yumurtan vardı sperm nasıldı
Inshallah canmm seninda guzel olur inshallah senin kacinci asilaman canmm ?Boyutlar da sperm de gayet iyi görünüyor canım inşallah güzel olur bu kez
6. Günüm bugün canım. Aşılama günü estradiol lh progesteron hormonlarına bakıldı mi peki baksana e nabızaBize pek öyle açıklama yapmadılar. Sağda solda olduğunu biliyorum boyutlarını söylerken duyduğum için o da:). Spermde de bişey demediler. Bizde sıkıntılı olsa işlemi yapmazlardı heralde diye düşündük e nabızdan baktım hiçte anlamadım. Nereye bakacağımı bile bilmiyorum. Zaten yıkanmış sonrası yazmıyor. Sen kaçıncı hangi gün test yapacaksın
2. Aşılamam canım ilkini mart ayında yaptırdım tuttu ama 6. Haftanın içinde düşük yaptım . Tıbbi genetik bölümüne gittim kan verdik eşim ve ben kromozom testi yapıldı bana ayrıca pıhtılaşma testi yapıldı bende pıhtılaşma çıktı iğne kullanmam gerekiyormuş gebe kalınca bilemedim . Şimdi 2. Aşılama deniyoruzInshallah canmm seninda guzel olur inshallah senin kacinci asilaman canmm ?
Evett canmm kulananlar var Allahim tez zamanda nasip etsin insallah tutar bu asilaman2. Aşılamam canım ilkini mart ayında yaptırdım tuttu ama 6. Haftanın içinde düşük yaptım . Tıbbi genetik bölümüne gittim kan verdik eşim ve ben kromozom testi yapıldı bana ayrıca pıhtılaşma testi yapıldı bende pıhtılaşma çıktı iğne kullanmam gerekiyormuş gebe kalınca bilemedim . Şimdi 2. Aşılama deniyoruz
İnşallah canım aminEvett canmm kulananlar var Allahim tez zamanda nasip etsin insallah tutar bu asilaman
Hayır bakılmadı. Burada gördüğüm kadarıyla aşılama sonrası fitil falanda vermişler. Bana hiç bişey vermediler. Sordum bi ilaç içecek miyim diye. Hayır sadece balıkyağı ve folikasit dedi. Sen ne zaman test yapacaksın ?6. Günüm bugün canım. Aşılama günü estradiol lh progesteron hormonlarına bakıldı mi peki baksana e nabıza
Cuma günü gel dedi doktorum sen?Hayır bakılmadı. Burada gördüğüm kadarıyla aşılama sonrası fitil falanda vermişler. Bana hiç bişey vermediler. Sordum bi ilaç içecek miyim diye. Hayır sadece balıkyağı ve folikasit dedi. Sen ne zaman test yapacaksın ?
Aşılama günü 15 gün sonra randevu alıp gel dedi. Ama ben cuma günü sağlık ocağından randevu aldım kan vereceğim. Ben devlete gidiyorum. O yüzden geç gel dedi bence. Adet gününden sonraki gün oluyor çünkü.Cuma günü gel dedi doktorum sen?
Cuma günü kaçıncı günün oluyor peki?Aşılama günü 15 gün sonra randevu alıp gel dedi. Ama ben cuma günü sağlık ocağından randevu aldım kan vereceğim. Ben devlete gidiyorum. O yüzden geç gel dedi bence. Adet gününden sonraki gün oluyor çünkü.
10. Günüm oluyor. Erken mi olur senceCuma günü kaçıncı günün oluyor peki?
Aşılama dahil 10. Gün ise erken olur canım. Benim ilk aşılamam da 12. Günü 10 çıkmıştı beta muhtemelen 10. Günü negatif idi. Ama belli olmaz 10. Günü de öğrenenler çok10. Günüm oluyor. Erken mi olur sence