- Konu Sahibi Thepapatyali
-
Kuzum bende asilama olucam esimin sperm hareketi az %2sence tutarmiKizlar ya asilama olupta hafif kanama yasayip hamile oldgnu ogrenen war mi ?
tutma ihtimali war bence cunku asilamada spermleri direk yumurtaya gonderiyolar hani uzun bir yolculuktan gecmicekler. Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallahK
Kuzum bende asilama olucam esimin sperm hareketi az %2sence tutarmi
Kuzm bnim beni cok mutlu etin rabbim hepimize varsin esimin durumuna cok üzülüyorum ama belli etmiyorum alhtan geliyor hepsi bide kuzm esimin spermi 45 milyon yani asilma icin yetrlimi kitutma ihtimali war bence cunku asilamada spermleri direk yumurtaya gonderiyolar hani uzun bir yolculuktan gecmicekler. Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah
canım sonucta sadece 1 tane gerekiyor emin ol yeterli sadece saglikli spermleri seciyorlar kac milyon oluyo ztn sen kafani rahat tut strese de girme rabbimn izniyle olur.Kuzm bnim beni cok mutlu etin rabbim hepimize varsin esimin durumuna cok üzülüyorum ama belli etmiyorum alhtan geliyor hepsi bide kuzm esimin spermi 45 milyon yani asilma icin yetrlimi ki
Insallah tutar kuzum ümidini kesme bende aşılama oldum bekliyorum inş hayırlısıyla gelir allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın cnmKizlar ben 3 senelik evliyim ama cocugum yok eşimin spermi hareketli %2 ama spermi 45 milyon ama hareketliligi az iste o yuzden doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi bnim hiç bir sorunum yok. Ama umudum yok
. Aynen anlıyorum seni ama az olsa bile içinden bi tanesi yararlı olacaktır inş senin içinAmin kuzm ama ne bileyim esimin sperm hareketi az olduğu icin teredutteyim.
Kuzm bnde subyanda var o yüzden korkuyorum
var kuzm namazimida eksik etmiyrumMuska var mi ustunuzde korunmak için
Hic korkmayın düşünmeyin bolbol dua edin Allaha emanet :)Var
var kuzm namazimida eksik etmiyrum
Bende ggonal f kullandım bakalım hayırlısı inş beklemedeyim cnmarkadaşlar gonalf 300 kullanıp hamile kalan varmı
ALLAH in izniyle insallah tutar bebeklerimiz olurBende ggonal f kullandım bakalım hayırlısı inş beklemedeyim cnm
Insallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor bi süreç sabırlı olmak elde değil yaALLAH in izniyle insallah tutar bebeklerimiz olur
Benim aşılamanın 18.günü adetim gelmişti.ama doktorum gecikirsede bunun normal olduğunu söylemişti.inşallah bu asılamalara gerek kalmadan gelir bebislerimizKizlar ben asilama yaptrmstm kan werdim 23.gunu negatif cikti adetimde 5 gun gecti hala olmadim normal mi bu? Tutmayanlar hemen adet olms muydu?
oldum bende, vallaha usandim artik tüp bebegin bile garantisi yok bir umut deyip hepsini deniyoruz, yillarca ugrasiyoruz. Bazilari ne kadar sansli hemen oluyor rabbim yardimcimiz olsunBenim aşılamanın 18.günü adetim gelmişti.ama doktorum gecikirsede bunun normal olduğunu söylemişti.inşallah bu asılamalara gerek kalmadan gelir bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?