- 22 Eylül 2017
- 105
- 56
- 18
- 34
- Konu Sahibi Thepapatyali
-
Insallah olunlu haberlerini duyarizÖncelikle hayırlı olsun canım. Benim de ilk aşılamamdı. 19 mm lik 3 tane yumurtam oluştu. Aşılama sonrası kasık ağrım vardı az da kanamam oldu geçti. Fakat bugün aşılamamı 8. Günündeyim akıntım devam ediyo ve bel ağrım var 12. Günde kan testi yaptırıcam InşAllah
İnşallah Canım hayırlısıyla ilk aşılaman mı ?Evet unutnak istiyorum ama aklimdan hic cikmiyorki insallah tutarda buraya yazarim ve herkese umut olmus olur 3.5 yil evliyim esimdede bendede sorun yok fakat gebelik olmadi malesef
Evet cnm ilk asilamam birde her sabah surmem gereken jel verdi crinone diyeİnşallah Canım hayırlısıyla ilk aşılaman mı ?
Bana progestan vermişti canım rahim duvarı kalınlaşsın diye jelde aynı işi yapıyor herhalde inşallah işe yararEvet cnm ilk asilamam birde her sabah surmem gereken jel verdi crinone diye
Kizlar ben 3 senelik evliyimvbnim esimin spermi 45 milyon ama hareketliliği %2 doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi bnim hiç bir sorunum yok
Zaten esim keci boynuzunu kaynatip 3 ay icti ve cidden spermi yukseldi suan promen k kullanıyor ınsallh şu asilmam tutar acaba boyle problemleri olupta ilk asilamada tutan varmu lutfen yardimci olunCanim denemekten zarar gelmez. Rabbim ol sesin yeter ki. Güzel haberini alırız insallah. Esin ilaç kullanıyor mu bilmiyorum ama aşılamaya kadar esin keci boynuzu pekmezi içsin. Bunu yapıp test sonucunda ciddi fark görenler var. Güzel haberlerini verirsin insallah
Zaten esim keci boynuzunu kaynatip 3 ay icti ve cidden spermi yukseldi suan promen k kullanıyor ınsallh şu asilmam tutar acaba boyle problemleri olupta ilk asilamada tutan varmu lutfen yardimci olun
Bsey sorabilirmiyim sendemi problem yoksa esindemu kzumArkadaslar ayın 14 inde catlatma ignesı vuruldum. Adetim 5 gun gecikti test yaptım negatif bugun 13. Gun adet belirtilerim var ama olmuyorum atesim de 36.6 surekli bana bisey deyin lutfen sizce hamilemiyimdir.
Ortada problem yok canım Allaha sükürBsey sorabilirmiyim sendemi problem yoksa esindemu kzum
Kuzm o zman bekle 3 4 gün daha sonra tekrar kan testi yaptir cunku bnimde 17 gun gecti sonra geldi bnde 3 senelik evliyim esimde hareket azligi var o yüzden asilama yipicaz dediler ama bn umutsuzum.Ort
Ortada problem yok canım Allaha sükür
Canım İdrar testi oldugu ıcın cıkmamıstır belkı dımı.Allah sanada yardım etsın cumlemıze yardım etsın herkese hayırlı evlat nasip etsın içinde bizlereKuzm o zman bekle 3 4 gün daha sonra tekrar kan testi yaptir cunku bnimde 17 gun gecti sonra geldi bnde 3 senelik evliyim esimde hareket azligi var o yüzden asilama yipicaz dediler ama bn umutsuzum.
Kuzm sen bi kan testi yaptir ben idrar testlerinde cok yanildim allhim kucaklarimizi boş koymadım.sen bu bi an testi yaptir derim ben.Canım İdrar testi oldugu ıcın cıkmamıstır belkı dımı.Allah sanada yardım etsın cumlemıze yardım etsın herkese hayırlı evlat nasip etsın içinde bizlere
Korkuyorum kan testi yaptırmaya da cıkmazsa dıye ilacların etkisi falandır dıyeKuzm sen bi kan testi yaptir ben idrar testlerinde cok yanildim allhim kucaklarimizi boş koymadım.sen bu bi an testi yaptir derim ben.
Kuzm herşey allhtan geliyr derdi veren allah dermaninida verir sen hiç üzülme olurmu her namazimin arkasindan snada dua edicem emin ol allhim cumlemize hayirli evltlar vericek bak bnim anemin 5 sene olmadi sonra 3 tane yavrusu oldu bnde pozitif düşünmek istiyorum hepKorkuyorum kan testi yaptırmaya da cıkmazsa dıye ilacların etkisi falandır dıye
Ay ne guzel yazmıssın Allah razı olsun inşallah cumlemıze hayırlı evlatlar nasip eder RabbimKuzm herşey allhtan geliyr derdi veren allah dermaninida verir sen hiç üzülme olurmu her namazimin arkasindan snada dua edicem emin ol allhim cumlemize hayirli evltlar vericek bak bnim anemin 5 sene olmadi sonra 3 tane yavrusu oldu bnde pozitif düşünmek istiyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?