• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası tutanlar yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle hayırlı olsun canım. Benim de ilk aşılamamdı. 19 mm lik 3 tane yumurtam oluştu. Aşılama sonrası kasık ağrım vardı az da kanamam oldu geçti. Fakat bugün aşılamamı 8. Günündeyim akıntım devam ediyo ve bel ağrım var 12. Günde kan testi yaptırıcam InşAllah
Insallah olunlu haberlerini duyariz

Kizlar ben 3 senelik evliyimvbnim esimin spermi 45 milyon ama hareketliliği %2 doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi bnim hiç bir sorunum yok

Kizlar ben 3 senelik evliyimvbnim esimin spermi 45 milyon ama hareketliliği %2 doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi bnim hiç bir sorunum yok

Canim denemekten zarar gelmez. Rabbim ol sesin yeter ki. Güzel haberini alırız insallah. Esin ilaç kullanıyor mu bilmiyorum ama aşılamaya kadar esin keci boynuzu pekmezi içsin. Bunu yapıp test sonucunda ciddi fark görenler var. Güzel haberlerini verirsin insallah

Canim denemekten zarar gelmez. Rabbim ol sesin yeter ki. Güzel haberini alırız insallah. Esin ilaç kullanıyor mu bilmiyorum ama aşılamaya kadar esin keci boynuzu pekmezi içsin. Bunu yapıp test sonucunda ciddi fark görenler var. Güzel haberlerini verirsin insallah
Zaten esim keci boynuzunu kaynatip 3 ay icti ve cidden spermi yukseldi suan promen k kullanıyor ınsallh şu asilmam tutar acaba boyle problemleri olupta ilk asilamada tutan varmu lutfen yardimci olun

Zaten esim keci boynuzunu kaynatip 3 ay icti ve cidden spermi yukseldi suan promen k kullanıyor ınsallh şu asilmam tutar acaba boyle problemleri olupta ilk asilamada tutan varmu lutfen yardimci olun

Bilen birileri okur var cevap verir canim. Ben aşılamayı hiç bilmiyorum, mart ayında başlayacağız.

Arkadaslar ayın 14 inde catlatma ignesı vuruldum. Adetim 5 gun gecikti test yaptım negatif bugun 13. Gun adet belirtilerim var ama olmuyorum atesim de 36.6 surekli bana bisey deyin lutfen sizce hamilemiyimdir.

Kuzm o zman bekle 3 4 gün daha sonra tekrar kan testi yaptir cunku bnimde 17 gun gecti sonra geldi bnde 3 senelik evliyim esimde hareket azligi var o yüzden asilama yipicaz dediler ama bn umutsuzum.
Canım İdrar testi oldugu ıcın cıkmamıstır belkı dımı.Allah sanada yardım etsın cumlemıze yardım etsın herkese hayırlı evlat nasip etsın içinde bizlere

Canım İdrar testi oldugu ıcın cıkmamıstır belkı dımı.Allah sanada yardım etsın cumlemıze yardım etsın herkese hayırlı evlat nasip etsın içinde bizlere
Kuzm sen bi kan testi yaptir ben idrar testlerinde cok yanildim allhim kucaklarimizi boş koymadım.sen bu bi an testi yaptir derim ben.

Korkuyorum kan testi yaptırmaya da cıkmazsa dıye ilacların etkisi falandır dıye
Kuzm herşey allhtan geliyr derdi veren allah dermaninida verir sen hiç üzülme olurmu her namazimin arkasindan snada dua edicem emin ol allhim cumlemize hayirli evltlar vericek bak bnim anemin 5 sene olmadi sonra 3 tane yavrusu oldu bnde pozitif düşünmek istiyorum hep

Kuzm herşey allhtan geliyr derdi veren allah dermaninida verir sen hiç üzülme olurmu her namazimin arkasindan snada dua edicem emin ol allhim cumlemize hayirli evltlar vericek bak bnim anemin 5 sene olmadi sonra 3 tane yavrusu oldu bnde pozitif düşünmek istiyorum hep
Ay ne guzel yazmıssın Allah razı olsun inşallah cumlemıze hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim

Back