- Konu Sahibi Thepapatyali
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası tutanlar yardımcı olun
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2017
- 649
- 357
- 103
- 33
Kusura bakma canim misafirim vardı yeni gördüm mesajını zor değil canim hic korkma muayene olur gibi düşün öyle o an bildigin tüm duaları et insaAllah hayırlısıyla rabbim verir bebeğini sanayaaaa bebegin hayırlı olsun. bende aşılama olcam bu ay igneye başladm. Bide famara kullancam aşılama işlemi zor mu canım nasıldi seninki
- 27 Temmuz 2016
- 267
- 120
- 53
- 38
inşallah canım teşekkür ederimKusura bakma canim misafirim vardı yeni gördüm mesajını zor değil canim hic korkma muayene olur gibi düşün öyle o an bildigin tüm duaları et insaAllah hayırlısıyla rabbim verir bebeğini sana
- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
Canım çok sevindim senin adına ilk aşılaman tutmuş peki peroblemin neydi canımMerhaba kızlar bende aşılamayla hamile kaldım ilk aşılamamda tuttu çok şükür
- 1 Mayıs 2017
- 649
- 357
- 103
- 33
SAOL canim eşimin sperminde hareketsizlik vardı sadece bendede yumurta ilaçsız zor gelişiyodu doktor asilama önerdi çok şükür tuttuCanım çok sevindim senin adına ilk aşılaman tutmuş peki peroblemin neydi canım
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Kızlar akşam yatmadan bir kaşık zeytinyağı için yumurta rezervini çoğaltıyormuş ben dün başladım
- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
Benim de yumurtalar ilaçsız gelişmiyor pko var gelecek ay aşılama yaptircam inşallah benim de yüzüm güler rabbim sana bağışlasın bebeğini canımSAOL canim eşimin sperminde hareketsizlik vardı sadece bendede yumurta ilaçsız zor gelişiyodu doktor asilama önerdi çok şükür tuttu
- 15 Ocak 2018
- 799
- 828
- 53
kizlar asilamadan 1 hafta sonra karinda sislik yasayan varmi
- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
Canım ilk aşılamayı önümüzdeki hafta yaptiricam o yüzden konu hakkında bilgim yok yardımcı olmak isterdim. InşAllah hayırlı sonucu alırsınkizlar asilamadan 1 hafta sonra karinda sislik yasayan varmi
- 27 Temmuz 2016
- 267
- 120
- 53
- 38
Oluyor Canım gaz gibi değişik bişey ama sonra geçiyorkizlar asilamadan 1 hafta sonra karinda sislik yasayan varmi
- 15 Ocak 2018
- 799
- 828
- 53
kizlar cvplariniz icin tesekkurler insallah isteyen herkes en kisa zamnda anne olur
- 1 Mayıs 2017
- 649
- 357
- 103
- 33
Herkeze göre farklılık gösterir ama bende olan tek şey adet ağrısıydı birebir adet ağrısıyla ayni belki çok az daha şiddetlisi ama herkesinki ayni olamayabilir tabikizlar asilamadan 1 hafta sonra karinda sislik yasayan varmi
Tabiki herkese göre faklılık gösterir ama bendede şişkinlik göğüs ağrısı hafif hafif kasıklarda ağrı vardı.ama hepsi ilaçların yan etkisiydi bende.kizlar asilamadan 1 hafta sonra karinda sislik yasayan varmi
- 22 Eylül 2017
- 105
- 56
- 18
- 34
Merhaba kizlar.
Oncelikle gebe kalanlari tebrik ederim kucaklarina almak nasip olur.
Asilama sonucu bekleyenler ne durumda ben cok merakliyimdir
Insallah hepinizinki tutmustur .
Ben 5 gun klomen kullandim 13un gece 12de igne vuruldum 15i gunduz 12de asilamam yapildi .
Benim sag yumurtam 20mm endometrium 8mm di tutanlarin ve tutmayanlarin yumurta ve endometrium sayilarinizi mrrak ediyorum 15 gun nasil gecicek birbirimize destek olalim lutfennn
Ben 5 gun klomen kullandim 13un gece 12de igne vuruldum 15i gunduz 12de asilamam yapildi .
Benim sag yumurtam 20mm endometrium 8mm di tutanlarin ve tutmayanlarin yumurta ve endometrium sayilarinizi mrrak ediyorum 15 gun nasil gecicek birbirimize destek olalim lutfennn
- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
Öncelikle hayırlı olsun canım. Benim de ilk aşılamamdı. 19 mm lik 3 tane yumurtam oluştu. Aşılama sonrası kasık ağrım vardı az da kanamam oldu geçti. Fakat bugün aşılamamı 8. Günündeyim akıntım devam ediyo ve bel ağrım var 12. Günde kan testi yaptırıcam InşAllahMerhaba kizlar.
- 27 Temmuz 2016
- 267
- 120
- 53
- 38
Hayırlı olsun aşılamalarınız kızlar inşallah hayırlısıyla tutar 'geçen ayda ben yaptırmıştım ama malesef olmadı bu ay tekrar yapılacak yarın kontrolüm var muhtemelen iğne verir Pazartesi yapılır aşılama.4 gün önce gittiğimde gelişmiş olan 2 yumurtam vardır biri 18 mm biri 22 idi doktorum çok güzel olduğunu klomene güzel yanıt verdiğimi söyledi'Eşimde yada bende problem yok acele ediyoruz sadece.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese.Ah o bekleme süreci çok zor
- 22 Eylül 2017
- 105
- 56
- 18
- 34
Ayy cok tesekkur ederim insallah tutar hepimizin ve tum isteyenlere nasip olur allah yardimcimiz olsun insallah insallah cabalar emekler bosa cikmaz
Benimde kasik agrilarim oliyor
- 27 Temmuz 2016
- 267
- 120
- 53
- 38
İnşallah Canım Amin belirtileri sürekli takip etmek herşeyi ona yormak çok umut verici oluyor biliyorum düşünme boşver.İnşallah yerleşiyordur ağrı o yüzdendir.Bende sadece aşılama günü ağrı olmuştu sonrasında çok akıntım oldu ama göğslerimde felan bi şişkinlik olmadı o yüzden hissetim olmadığını'bu ay bakalım kısmetse'Ayy cok tesekkur ederim insallah tutar hepimizin ve tum isteyenlere nasip olur allah yardimcimiz olsun insallah insallah cabalar emekler bosa cikmaz
- 22 Eylül 2017
- 105
- 56
- 18
- 34
Evet unutnak istiyorum ama aklimdan hic cikmiyorki insallah tutarda buraya yazarim ve herkese umut olmus olur 3.5 yil evliyim esimdede bendede sorun yok fakat gebelik olmadi malesefİnşallah Canım Amin belirtileri sürekli takip etmek herşeyi ona yormak çok umut verici oluyor biliyorum düşünme boşver.İnşallah yerleşiyordur ağrı o yüzdendir.Bende sadece aşılama günü ağrı olmuştu sonrasında çok akıntım oldu ama göğslerimde felan bi şişkinlik olmadı o yüzden hissetim olmadığını'bu ay bakalım kısmetse'