• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası tutanlar yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaaa bebegin hayırlı olsun. bende aşılama olcam bu ay igneye başladm. Bide famara kullancam aşılama işlemi zor mu canım nasıldi seninki :KK43:
Kusura bakma canim misafirim vardı yeni gördüm mesajını zor değil canim hic korkma muayene olur gibi düşün öyle o an bildigin tüm duaları et insaAllah hayırlısıyla rabbim verir bebeğini sana

SAOL canim eşimin sperminde hareketsizlik vardı sadece bendede yumurta ilaçsız zor gelişiyodu doktor asilama önerdi çok şükür tuttu
Benim de yumurtalar ilaçsız gelişmiyor pko var gelecek ay aşılama yaptircam inşallah benim de yüzüm güler rabbim sana bağışlasın bebeğini canım

Merhaba kizlar.
Oncelikle gebe kalanlari tebrik ederim kucaklarina almak nasip olur.
Asilama sonucu bekleyenler ne durumda ben cok merakliyimdir
Insallah hepinizinki tutmustur .
Ben 5 gun klomen kullandim 13un gece 12de igne vuruldum 15i gunduz 12de asilamam yapildi .
Benim sag yumurtam 20mm endometrium 8mm di tutanlarin ve tutmayanlarin yumurta ve endometrium sayilarinizi mrrak ediyorum 15 gun nasil gecicek birbirimize destek olalim lutfennn

Merhaba kizlar.
Oncelikle gebe kalanlari tebrik ederim kucaklarina almak nasip olur.
Asilama sonucu bekleyenler ne durumda ben cok merakliyimdir
Insallah hepinizinki tutmustur .
Ben 5 gun klomen kullandim 13un gece 12de igne vuruldum 15i gunduz 12de asilamam yapildi .
Benim sag yumurtam 20mm endometrium 8mm di tutanlarin ve tutmayanlarin yumurta ve endometrium sayilarinizi mrrak ediyorum 15 gun nasil gecicek birbirimize destek olalim lutfennn
Öncelikle hayırlı olsun canım. Benim de ilk aşılamamdı. 19 mm lik 3 tane yumurtam oluştu. Aşılama sonrası kasık ağrım vardı az da kanamam oldu geçti. Fakat bugün aşılamamı 8. Günündeyim akıntım devam ediyo ve bel ağrım var 12. Günde kan testi yaptırıcam InşAllah

Hayırlı olsun aşılamalarınız kızlar inşallah hayırlısıyla tutar 'geçen ayda ben yaptırmıştım ama malesef olmadı bu ay tekrar yapılacak yarın kontrolüm var muhtemelen iğne verir Pazartesi yapılır aşılama.4 gün önce gittiğimde gelişmiş olan 2 yumurtam vardır biri 18 mm biri 22 idi doktorum çok güzel olduğunu klomene güzel yanıt verdiğimi söyledi'Eşimde yada bende problem yok acele ediyoruz sadece.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese.Ah o bekleme süreci çok zor

Ayy cok tesekkur ederim insallah tutar hepimizin ve tum isteyenlere nasip olur allah yardimcimiz olsun insallah insallah cabalar emekler bosa cikmaz
Benimde kasik agrilarim oliyor

Ayy cok tesekkur ederim insallah tutar hepimizin ve tum isteyenlere nasip olur allah yardimcimiz olsun insallah insallah cabalar emekler bosa cikmaz
Benimde kasik agrilarim oliyor
İnşallah Canım Amin belirtileri sürekli takip etmek herşeyi ona yormak çok umut verici oluyor biliyorum düşünme boşver.İnşallah yerleşiyordur ağrı o yüzdendir.Bende sadece aşılama günü ağrı olmuştu sonrasında çok akıntım oldu ama göğslerimde felan bi şişkinlik olmadı o yüzden hissetim olmadığını'bu ay bakalım kısmetse'

İnşallah Canım Amin belirtileri sürekli takip etmek herşeyi ona yormak çok umut verici oluyor biliyorum düşünme boşver.İnşallah yerleşiyordur ağrı o yüzdendir.Bende sadece aşılama günü ağrı olmuştu sonrasında çok akıntım oldu ama göğslerimde felan bi şişkinlik olmadı o yüzden hissetim olmadığını'bu ay bakalım kısmetse'
Evet unutnak istiyorum ama aklimdan hic cikmiyorki insallah tutarda buraya yazarim ve herkese umut olmus olur 3.5 yil evliyim esimdede bendede sorun yok fakat gebelik olmadi malesef

Back