• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası tutanlar yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam bende de pko var birbucuk yıllık evliyim hiç korunmadık işte bir kere kimyasal gebelik oluştu tedaviyle. Şimdi eşimde azıcık sperm hareketlerinde yavaşlık varmış bende de pko doktorum bu durumda aşılama yapmamız gerek diyor . Ben çok kararsızım acaba direkt tüp bebeğe mi geçsem hiç aşılamayla uğraşmayıp sonuçta tutma yüzdesi daha yüksek. Yaşım 23 doktorum daha çok küçüksün diyor ilk olarak aşılama diyor ama ben kararsızım lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Söyledim için TSK ederim tedbirli davranacam. Aşılama yapıldıktan sonra progesteron ılacına başlamak zorunda mısın yanı herkese veriyorlar dımı
yok bazılarına hap şeklinde weriyolarmş bana vajinal jel wermşti 15günlük uygulamaydı. Herkese wermiyolar ama doktordan doktora degişiyor

Kızlar selam bende de pko var birbucuk yıllık evliyim hiç korunmadık işte bir kere kimyasal gebelik oluştu tedaviyle. Şimdi eşimde azıcık sperm hareketlerinde yavaşlık varmış bende de pko doktorum bu durumda aşılama yapmamız gerek diyor . Ben çok kararsızım acaba direkt tüp bebeğe mi geçsem hiç aşılamayla uğraşmayıp sonuçta tutma yüzdesi daha yüksek. Yaşım 23 doktorum daha çok küçüksün diyor ilk olarak aşılama diyor ama ben kararsızım lütfen yorumlarınızı bekliyorum
aşılama dene canım bnm bi arkadaşmın ablası 37 yaşında 4 defa tüp yaptırdı tutmadı aşılama yaptıırdı tuttu. Yaşın daha küçük önünde uzun bi zaman war. Doktorun dogru zamanı tutturursa kısmetnde de warsa aşılama da tutar.

Bir de pkolularda aşılama tutma yüzdesi daha yüksekmiş diye söylemiş bir arkadaşın doktoru
çünkü çok yumurtamız oluyor, bende 2 seneye yaklaştı olmadı bebiş, şubatta aşılama olmştm ama doktor tercihim yanlış oldu yanlış günde aşılama yaptı yumurtaları kontrol etmeden tutmadı şimdi aşılama olcak herkese aynısını söylüyorm çatlatma ignesnden snra da doktorunz baksın yumurtalara

kızlar aşılamadan sonra 18. güne kadar regil olmayan varmı testi negatif çıkıpta olmayan benim idrar testim negatifti 15. gğn ama hala olmadım biraz akıntım var sizce nezmn olurum

aşılama dene canım bnm bi arkadaşmın ablası 37 yaşında 4 defa tüp yaptırdı tutmadı aşılama yaptıırdı tuttu. Yaşın daha küçük önünde uzun bi zaman war. Doktorun dogru zamanı tutturursa kısmetnde de warsa aşılama da tutar.
Ay gerçekten mi valla ne bileyim doğru söylüyorsunuz hani kısmetse oluyor gerçekten doktorum çok iyi 35 senelik tecrübesi var hani çok memnun hastaları. Bir de herşeyimizi inceledi hani bakmadık şey koymadı

Ay gerçekten mi valla ne bileyim doğru söylüyorsunuz hani kısmetse oluyor gerçekten doktorum çok iyi 35 senelik tecrübesi var hani çok memnun hastaları. Bir de herşeyimizi inceledi hani bakmadık şey koymadı
o zaman güwenin siz doktorunuza benimki hormon testleri bile yapmamştı, bilemedik ki ilk defa aşılama oluyordum başıma ne gelcek haberim yoktu nolcak dewamında ne yaşıcam :( kötü bi anı oldu bana onun yüzünden 2. Aşılamaya cesaret edemedm başka doktor arıyorm güwenilir.

o zaman güwenin siz doktorunuza benimki hormon testleri bile yapmamştı, bilemedik ki ilk defa aşılama oluyordum başıma ne gelcek haberim yoktu nolcak dewamında ne yaşıcam :KK43: kötü bi anı oldu bana onun yüzünden 2. Aşılamaya cesaret edemedm başka doktor arıyorm güwenilir.
Nerde yaşıyorsunuz ben Konya’dayım kıyamam ya hani kaç senelik evlisiniz sorun sizde mi inşallah rabbim bizleri de sevindirir şu mübarek aylarda

Nerde yaşıyorsunuz ben Konya’dayım kıyamam ya hani kaç senelik evlisiniz sorun sizde mi inşallah rabbim bizleri de sevindirir şu mübarek aylarda
kayseride yaşıyorm, 27 yaşındayım pko war bende ama yumurtam kendisi gelişip çatlıyor sadece kalitesiz mi oluyor onu anlamadık onun dışında bi sorunumz yok 3 senelik ewliym 2 seneye yakındr da çocuk istiyoruz. Çok doktora gittim klomen kullandm yumurta takibi yaptık bi türlü olmadı en son aşılama diyince doktor çok ümitlydik bilemedik doktorun böyle bi hata yapabilecegini... Kendimi suçlamıştım hep tutmayınca, üzülüp aglamıştım aşılama yaptıranlardan ögrendim ki agrı olmalıymş çatlama ignesinden sonra bende olmamiştı sanırım iğnenin dozu az gelmiş çatlatmamş yumurtayı, boşu boşuna acı çektim iğne ilaç kullanmış oldum , param gitti hangisine yanıyım sağlık olsun yaşıcagımız warmış başkaları yaşamaz inşallah

kayseride yaşıyorm, 27 yaşındayım pko war bende ama yumurtam kendisi gelişip çatlıyor sadece kalitesiz mi oluyor onu anlamadık onun dışında bi sorunumz yok 3 senelik ewliym 2 seneye yakındr da çocuk istiyoruz. Çok doktora gittim klomen kullandm yumurta takibi yaptık bi türlü olmadı en son aşılama diyince doktor çok ümitlydik bilemedik doktorun böyle bi hata yapabilecegini... Kendimi suçlamıştım hep tutmayınca, üzülüp aglamıştım aşılama yaptıranlardan ögrendim ki agrı olmalıymş çatlama ignesinden sonra bende olmamiştı sanırım iğnenin dozu az gelmiş çatlatmamş yumurtayı, boşu boşuna acı çektim iğne ilaç kullanmış oldum , param gitti hangisine yanıyım sağlık olsun yaşıcagımız warmış başkaları yaşamaz inşallah
Daha sonradan hormon testlerin ı yaptırdınmı. Adet düzensizliğin falan varmıydı bana da yapmadılar hormon testlerını

Amin başkaları yaşamaz inşallah. Birdahakine tutar belki de kim bilir dua edelim

başka bi hastanede yaptrdm sonuçlarım iyi çıktı çok şükür. Adet düzensizligim yok ama uzun sürede oluyorm 34günde bi mutlaka oluyorm.
Düzenli oldu na gore normal cıkıcanı dusundudemı ıstemıolar ya bende 22 günde bı oluyom çok sık ya bnmde 26. Günü geçmez bana da yapmadılar hormonu. Eşim özelde çalışıyor özele gıdıom devlete de gondermıo sırf bu tahliller için devlete gide cem yaa

Back