- Konu Sahibi Thepapatyali
-
Aminn..benden sonra evlenenlerin hepsinin oldu bi ben kalamadım hala.bazıları gerçekten çok şanslı ilk denemede kalıyolar allahım bize de nasip etsin insallaholdum bende, vallaha usandim artik tüp bebegin bile garantisi yok bir umut deyip hepsini deniyoruz, yillarca ugrasiyoruz. Bazilari ne kadar sansli hemen oluyor rabbim yardimcimiz olsun
Merhaba asilama ilemi hamile kaldiniz benim size sorum su yonde olacak 5. Gun esimle birliktelik olduktan 1 saat kanamam oldu tabi asilamadan sonra 5. Gunİnşallah.
Merhaba. Hayır doğal yollarla hamile kaldım. Aşılama hakkında bilgim yok maalesef.Merhaba asilama ilemi hamile kaldiniz benim size sorum su yonde olacak 5. Gun esimle birliktelik olduktan 1 saat kanamam oldu tabi asilamadan sonra 5. Gun
çok sukur cok sevindim sağlıcaklı kucagınıza alırsınız inşallahMerhaba. Hayır doğal yollarla hamile kaldım. Aşılama hakkında bilgim yok maalesef.
İnşallah. Rabbim size de nasip etsin.çok sukur cok sevindim sağlıcaklı kucagınıza alırsınız inşallah
Esınızde yada sizde sıkıntı varmıydıMerhaba kızlar bende aşılamayla hamile kaldım ilk aşılamamda tuttu çok şükür
Benim yumurtlamada sanırım bi sıkıntı vardı esiminde ileri hareketi yavaştı klomen kullandım sonra asilama oldumEsınızde yada sizde sıkıntı varmıydı
herkese jel wermiyolar canımm bazı doktorlar yazıyor.Kızlar dun ilk ıgnemı oldum asılamaya başladık hıc bir bilgim yok bı çatlatmak iğnesi aldım bı iğne bazıları JEL falan dıo ama bana kimse öyle bısıy vermedi
Ilk asılamada tutumu pekıBenim yumurtlamada sanırım bi sıkıntı vardı esiminde ileri hareketi yavaştı klomen kullandım sonra asilama oldum
JEL ne için pekıherkese jel wermiyolar canımm bazı doktorlar yazıyor.
bebeğin tutunmasında yardımcı oluyor.Bende aşılama olmştm kullandm da jel ama boşa olmuş doktorm tutturamamş gününü yumurtalar çatlamadan aşılama olmş oldmJEL ne için pekı
Evet canim tuttu ilk asilamamIlk asılamada tutumu pekı
aka mı agzım acık okudum insanların umudlarını çöpe attılar böylelikle. Normalde kontrol etmıolarmı iğneden sonra ultrasonla kontrol et derim ama etmezler ya. Dun muayene te gittim doktor degıstırdım kan almadılar FSH lh ostradıol falan bana kıç bakılması bakın dıom gerek yok sana dıo su ilaçları yazı tedaviyi uygulayım gerek yok dıo yumurtlama takibi yapalım sağlıklı yumurtluyomu dıom gerek yok düzenli adet oluyon dedi sinirden ağladım ya bu dedınızı de yapacanı zannetmıom ama bilginiz için TSK ederimGreen girls sana bi tavsiye aşılama olmuş biri olarak, çatlatma ignesinden snra yumurtaların çatlarken kasıklarnda agrı olması gerekiyor hafif orta weya şiddetli şekilde eğer agrın sancın yoksa doktora yumurtalarına ultrasonla bakmasını söyle çatlayıp çatlamadıgını kontrol edip öyle aşılamaya başlasın. Çatlamıştır o diyerek başına geçmesin çünkü benimki çatlamadı aşılamadan 6 gün snra çatladı
bak eger güwenmiyosan hiç paranı harcama o doktora aynısını yaşadım hormon tahlili yapmadı bikere igneden sonra yumurta kontrol etti çatlatma iğnesi yazdı 2 gün snra gel dedi progesteron kullanacagımı bile bilmiyordm hiç bahsetmedi aşılamanın 15.günü kanama gelince aradm neden progesteron jel kullanmadın dedi ben nerden bileceksem, moralini bozma inşallah sen çatlatmadan snra aşılama için gittiginde agrın var mı ona dikkat et rabbim emeklerini heba etmelerine izin wermesin. Jel yazmazsa da sorun etme tutacak çocuk napsan tutar strese fln girme iyi düşün iyi olsun..S
aka mı agzım acık okudum insanların umudlarını çöpe attılar böylelikle. Normalde kontrol etmıolarmı iğneden sonra ultrasonla kontrol et derim ama etmezler ya. Dun muayene te gittim doktor degıstırdım kan almadılar FSH lh ostradıol falan bana kıç bakılması bakın dıom gerek yok sana dıo su ilaçları yazı tedaviyi uygulayım gerek yok dıo yumurtlama takibi yapalım sağlıklı yumurtluyomu dıom gerek yok düzenli adet oluyon dedi sinirden ağladım ya bu dedınızı de yapacanı zannetmıom ama bilginiz için TSK ederim
Degıstırdım 3. Doktor hepside aynı şey yaptı tahlıle gerek yok falan filan dedıler. Bı yandanda dıom sıkıntı yokki demek ki öyle dolar dedim. Cumartesi kontrol e gide cem ozaman progesteron uda jeli de sorucam bu catlatmadan sonra ultrason yaptırmaya calısıcam inş tutar bakalım kısmetbak eger güwenmiyosan hiç paranı harcama o doktora aynısını yaşadım hormon tahlili yapmadı bikere igneden sonra yumurta kontrol etti çatlatma iğnesi yazdı 2 gün snra gel dedi progesteron kullanacagımı bile bilmiyordm hiç bahsetmedi aşılamanın 15.günü kanama gelince aradm neden progesteron jel kullanmadın dedi ben nerden bileceksem, moralini bozma inşallah sen çatlatmadan snra aşılama için gittiginde agrın var mı ona dikkat et rabbim emeklerini heba etmelerine izin wermesin. Jel yazmazsa da sorun etme tutacak çocuk napsan tutar strese fln girme iyi düşün iyi olsun..
inşallah canım herşey gönlünce olsun.Degıstırdım 3. Doktor hepside aynı şey yaptı tahlıle gerek yok falan filan dedıler. Bı yandanda dıom sıkıntı yokki demek ki öyle dolar dedim. Cumartesi kontrol e gide cem ozaman progesteron uda jeli de sorucam bu catlatmadan sonra ultrason yaptırmaya calısıcam inş tutar bakalım kısmet
Söyledim için TSK ederim tedbirli davranacam. Aşılama yapıldıktan sonra progesteron ılacına başlamak zorunda mısın yanı herkese veriyorlar dımıinşallah canım herşey gönlünce olsun.
Insallah tutar kuzum ümidini kesme bende aşılama oldum bekliyorum inş hayırlısıyla gelir allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?