• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası tutanlar yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam Aleyküm kızlar bende 15 aylık evliyim bebek istiyoruz Allah herkese nasip eylesin InşAllah bu heyecanı bizlerde yaşayalım :KK9: doktorumuz aşılama yapma yönünde teşhis koydu . Şu an adetinin 3. Günündeyim. 5. günümde klomen kullanmaya başlayıp yumurta takibine gidicem InşAllah bi terslik çıkmazsa şubatın 8i gibi aşılamam olucak bu yolda sizlerle sohbet edip paylaşımlarda bulunmak isterim dualarımızı eksik etmeyelim InşAllah birbirimizden

Selam Aleyküm kızlar bende 15 aylık evliyim bebek istiyoruz Allah herkese nasip eylesin InşAllah bu heyecanı bizlerde yaşayalım :KK9: doktorumuz aşılama yapma yönünde teşhis koydu . Şu an adetinin 3. Günündeyim. 5. günümde klomen kullanmaya başlayıp yumurta takibine gidicem InşAllah bi terslik çıkmazsa şubatın 8i gibi aşılamam olucak bu yolda sizlerle sohbet edip paylaşımlarda bulunmak isterim dualarımızı eksik etmeyelim InşAllah birbirimizden
İnşallah hepimiz en kısa zamanda bebislerimize kavusuruz.bende bu ay yaptırdım ama bizimki olmadı maalesef bikac ay sonra tekrardan deneyecegiz

İnşallah hepimiz en kısa zamanda bebislerimize kavusuruz.bende bu ay yaptırdım ama bizimki olmadı maalesef bikac ay sonra tekrardan deneyecegiz
Umudumuz inancımız hep var canım olucak InşAllah hep olumlu düşünüyorum ben

Maşallah ne mutlu size. Bizler için de dua edin. Evladınızı sağlıcakla alın InşAllah kucağınıza:anne::KK200: bu arada ne zaman test yaptınız belirtileriniz oldu mu acaba
AMin canim çok teşekkür ederim 13. Günü evde test yaptım çıktı belirtim hic yoktu sadece adet Ağrısi vardı heran olucam sanıyodum ama olmuyodum belirtiler hamilelikte 6. Haftadan sonra başladı ondan önce ne göğüs ağrısı ne bulantı hicbisey yoktu sadece adet Ağrısi vardı insaAllah en kısa zamanda rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Selam kızlar 6 ocak aşılama yaptırdım bugün 14uncu gün dün kan testi 1.20 yani negatif ama 0.005 fln olurdu genelde neden 1.20 anlamadım acaba erkenmiydi bugünde adet sancim var pembe lekeler oldu acaba adetmi yoksa yerleşme mı başa donmek istemiyorum sizler ne durumdasiniz :KK43:
canım sen ilk aşılamanı olmşsum deneyimini bnmle paylaşır mısın bende bu ay aşılama olcam. Neler kullandın aşılama sırasında acı hissettin mi? Zor mu kolay mı :(

Umudumuz inancımız hep var canım olucak InşAllah hep olumlu düşünüyorum ben
İnşallah canım.gerçekten zor bi durummuş ben 3yıllık evliyim ama 1.5yıldır uğraşıyoruz.önceden hemen olur sanıyodum ne zormus ..inşallah seninki tutar birbirimize dua edelim bol bol...

İnşallah canım.gerçekten zor bi durummuş ben 3yıllık evliyim ama 1.5yıldır uğraşıyoruz.önceden hemen olur sanıyodum ne zormus ..inşallah seninki tutar birbirimize dua edelim bol bol...
Aynen canım bizde baştan beri hiç korunmadık ama olmadı bende çocukken çocuk yapmak kolay bişey zannederdim evlenince anladım :oops:senin durumun nedir ikinci aşılamayı ne zaman düşünüyosun

Son düzenleme:
yaaaa bebegin hayırlı olsun. bende aşılama olcam bu ay igneye başladm. Bide famara kullancam aşılama işlemi zor mu canım nasıldi seninki :KK43:
Ne zaman aşılama yaptırıcaksın canım benim nasip olursa haftaya perşembe gibi. Iğne ile değil ama benim klomen kullanmaya başlıycam yarın günde 3 kere

Ne zaman aşılama yaptırıcaksın canım benim nasip olursa haftaya perşembe gibi. Iğne ile değil ama benim klomen kullanmaya başlıycam yarın günde 3 kere
ben dün ignesine başladm adetn 5.günüde famara diye bi ilaç başlıcam 8.gün doktora gitcem o zaman belli olcak canım

Aynen canım bizde baştan beri hiç korunmadık ama olmadı bende çocukken çocuk yapmak kolay bişey zannederdim evlenince anladım :oops:senin durumun nedir ikinci aşılamayı ne zaman düşünüyosun
Bizim ilk asılamamızdi.öncesinde 3defa klomen+catlatma iğnesi oldum sonuç alamayınca aşılamaya geçtik.5tane güzel yum.vardı sperm sayisi da güzeldi ama tutmadı maalesef.kafamdan atmaya çalışayım diyorum düşünme unut bebek düşüncesini ama olmuyo işte.şimdi iki üç ay kendi haline birakicaz.

Bizim ilk asılamamızdi.öncesinde 3defa klomen+catlatma iğnesi oldum sonuç alamayınca aşılamaya geçtik.5tane güzel yum.vardı sperm sayisi da güzeldi ama tutmadı maalesef.kafamdan atmaya çalışayım diyorum düşünme unut bebek düşüncesini ama olmuyo işte.şimdi iki üç ay kendi haline birakicaz.
Kendi haline bırakmak en iyisi olabilir belki de canım çünkü kafan rahat olması önemli. Stres olduğumuz için kendimize yansıyo bu durum . Olacağı varsa da olmuyo belki de:63:

Kendi haline bırakmak en iyisi olabilir belki de canım çünkü kafan rahat olması önemli. Stres olduğumuz için kendimize yansıyo bu durum . Olacağı varsa da olmuyo belki de:63:
Bilmiyorum artık neden olmuyo kafama takmadığım zamanlardada bi sonuc alamadık.bide benden sonra evlenenlerin hepsinin çocuğu oldu bi ben kaldım sinirlerim bozuluyo artik

Öyle canım Allahım tüm isteyenlere versin inşallah en kısa zamanda..vakti zamanı değil hayırlısı böyleymiş diyorum artık.senin durumun nedir canım ne zamandır istiyorsunuz gamzecntrk gamzecntrk
Amin Canım.1 yıllık evliyim evlediğim ay hamile kaldım ama kalp atışı olmadı hiç mecburen aldılar.Eşimde de bende bi sorun yok ama Rabbim nasip etmedi bakalım bu ay bi umut bekliyoruz.

Amin Canım.1 yıllık evliyim evlediğim ay hamile kaldım ama kalp atışı olmadı hiç mecburen aldılar.Eşimde de bende bi sorun yok ama Rabbim nasip etmedi bakalım bu ay bi umut bekliyoruz.
Keşke devam etseymiş gebeliğin çok üzüldum canım ama neguzel sen kalabiliyosun demekki bende hiç gebelik oluşmadı ve senin daha yeniymiş evliliğin.sabredelim bizimde olucak elbet

Keşke devam etseymiş gebeliğin çok üzüldum canım ama neguzel sen kalabiliyosun demekki bende hiç gebelik oluşmadı ve senin daha yeniymiş evliliğin.sabredelim bizimde olucak elbet
Amin Canım inşallah'yeni evliyim ama yaşım geçiyor o yüzden acele ediyorum yaş oldu 31 :( Sen kaç yıllık evlisin Canım K K_ece

Back