Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ve birde sistit yani idrar yanmasi bu gebelige engel olur mu acaba
idrar yanman varsa idrar yolu enfksyonu kpma ihtimalin var buda gebeliğin oluşumuna engel bi durum doktorlar söylüyo canım gebeliği düşünenlerin ilk önce muaye olması gerektiklerini hiç bir problem olmasa dahi enfeksiyon bile gebeliği oluşturmayacağını dikkat et canım kendine ayağından çorabı hiç eksik etme ayağını olabildiğince sıcak tutman gerekiyor canım

vücudum alev gibi ayaklarım resmen donuyo..kalın pijamayla yatıyorum ayağımdan çorapla patik hiç eksik olmuyo ama ayaklarım adeta bi buuzz

vücudum alev gibi ayaklarım resmen donuyo..kalın pijamayla yatıyorum ayağımdan çorapla patik hiç eksik olmuyo ama ayaklarım adeta bi buuzz
Evet canim bendede ayni durum ilk gunden beri elim ayagim buz gibi vucut isimda yuksek halsizlik uykum geliyo aradada basim agriyo halsizliktenmi bilmiyom canim kabiz olurdum surekli zaten simdi daha kotu oldum esim aksam arastirdi incir kompostosu yapti onu yedim rahatladim biraz bi zarari olnaz heralde deyilmi pek bilmiyorum sendede kabizlik oldumu canim

amann canımm normalden daha çok dikkat et kendine hasta falan olmamaya çalış..ben aşılamadan sonraki günlerde kabız olmuştum.şuanda öyle bir derdim yok Allaha bin şükür..kabızlık ishal hamilelikte karşılaşılıyormuş..bol bol ılık su iç tatlımm

hapşırdığım zaman birde öksürdüğüm zaman kasıklarım çok ağrıyoo

Gogus ucu agrisi mide bulantisi aralarda kasik batmasi diskilamma da isale yakin ama isal denmez bazen ayaga kalkinca ayakta cok durunca gozum kararip basip donuyo

Saol canim dikkat ediyorum cok ama bisey yiyemiyorum pek bide su icme aliskanligim yok ondanda kaynaklaniyo sanirim kabizlik zor oluyo korkuyo insan bide bisey olacak die ama yememe dikkat edince gecti cok sukur canim

Gogus ucu agrisi mide bulantisi aralarda kasik batmasi diskilamma da isale yakin ama isal denmez bazen ayaga kalkinca ayakta cok durunca gozum kararip basip donuyo
Canim benim hic gogus uclarim agrimadi normalde derler uclari agrir derlerdi belirtilerde ama benim hic uclarinda aci olmadi ama goguslerimde cok agri olmaya baslamisti asinin ucuncu dorduncu gunu baslamisti bu gune kadar devam etti dahada ediyo tabi ayaga ani kalktigimdada gozum kararirdi bi hafta surdu oda gecti mide bulantisida simdi arada istahsizlik var agzimin ici cok aci oluyo midem bulaniyo o yuzden canim ins seninde bebisinden kaynaklaniyordur canim

Saol canim dikkat ediyorum cok ama bisey yiyemiyorum pek bide su icme aliskanligim yok ondanda kaynaklaniyo sanirim kabizlik zor oluyo korkuyo insan bide bisey olacak die ama yememe dikkat edince gecti cok sukur canim
çokda zorlama yemek yemek için su içmeye önem ver faydasını görürsün

Canim cok dikkat et kesinlikle cok zararli cocuk yeni oldugu Allah korusun dusuk olma ihtimali var ilk gunlerde canim dikkat et o konulara senin kese gorundumu canim bide sen asyi ne zaman yaptirmistin

Canim cok dikkat et kesinlikle cok zararli cocuk yeni oldugu Allah korusun dusuk olma ihtimali var ilk gunlerde canim dikkat et o konulara senin kese gorundumu canim bide sen asyi ne zaman yaptirmistin
ben bunu bilmiyordum bundan sonra çok dikkat ederim saol canım verdiğin bilgi için.yok canım biz daha kontrole gitmedik bayramdan sonraki ik gün kontrolümüz doktorumuz o zaman çağırdı.benim aşılamam 5eylülde olmuştu son adetim 21 ağustos peki ya senin canım

Benimde son adet tarihim 21agustos canim 3 eylul asilama yapildi ben dr pazartesi cagirdi rahimde kalinlasma varmi bakacagim dedi heralde keseyede bakacak sormadim pek ama zaten gorune bilir heralde canim ins goruruz saglikli bi sekilde canim ben seni daha once yaptirmis saniyodum aynimisiz Allahin izniyle dogumlarimiz ayni olur heralde

yok canım pkolu olduğum için doktorum uzun tuttu iğne tedavimizi dozunu iyi ayarlamak gerekiyomuş öyle söylemişti.inşallah canım benimm sağ salim görürüz keseleri de kalp atışlarınıda duyabilir bi aksilik falan çıkmazsa aynı olur :)

İns canim bendede pco var benimde normalde uzun surerdi tedavi ilk defa 14 .gun buyudu asim o zam oldu ins bi ogrenseydik sag salim rahatlardik

İns canim bendede pco var benimde normalde uzun surerdi tedavi ilk defa 14 .gun buyudu asim o zam oldu ins bi ogrenseydik sag salim rahatlardik
aynen canım ya Allahtan senin doktor kontrolün p.tesi benim daha çooooookk 8 ekimde insan çok stres oluyo yaa sanki günler hiç geçmiyoo beklemek çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…