Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaslar bende aranıca yeni katılanlardanım :) 24 eylülde aşılamam oldu kısmetse 9 ekımde belli olacak bu 2. aşılamam burada yazılarınızı takıp ettim de crıno jel verdiler banada fakat aşılamadan 5 gun sonra baslanacak dendi acaba hangısı dogru tabı her doktorun sistemi farklı ama insanın kafası karısıyor ayrıca kasık agrılarım hala devam edıyor birde cok ıstahım acıldı bunlar belirtimidir acaba birde aşılaması tutan arkadaslardan ögrenmek ıstedıgım konu aşılama yaptıktan sonra ıstırat gereklımıdır yanı sureklı yatarakmı gecırmek gerekıyor? ama ben buna cok fazla ınanmıyorum Rabbım nasıp ettiyse bir şekilde olur hakkımızda hayırlısı...

İns tutar canim bu sefer yani cok yatmaya gerek yok ama eger calismiyosan evdeysen surekli dinlen ev isi yapma pek yemek bulasik haric ben hic is yapmadim ilk iki asimda bundada arada kalkip hafif isler yaptim bana hic bisey vermedi doktorum jel filan kullanmadigim icin bisey diyemeyecegim benimde ilk gunlerde kasik agrim cok oldu ayaga kalkinca icim disari cikacak gibi oluyodu diyer asilarimda hic olmamisti 3 .gunden sora goguslerim sismeye basladi atesim yukseliyodu arada elim ayagim buz gibiydi tek supelendigim bunlardi bide surekli siskinlik gaz patlayacak gibi oluyodum benim sonucum biraz karisik belki okumussundur onceki msjlarimdan benim kanama oldu adet sandim sanci cok olunca acile gittik test yaptilar orada ogrendik baya kanamam oldu degerlerim sora artmaya badladi cok sukur hamile oldugumu ogrendim pazartedi tam belli olacak degerler artmasina bakilacak ultrason ins bebisimizi gorecez rabbim tez vakitte ins tum isteyenlere nasib eder elinden geldigi kadar dinlen ama teste cok gec kalma benim ilk leke geldi bi gun surdu ikinci gun aksam kanamam basladi adet sandim test yaptirmamistim cok pisman oldum dusuk oluyodu az kalsin tesaduf ogrendim hamile oldugumu cok sukur bisey olmadi oyuzden 14 . Gunu en gec testini yaptir ins guzel haberini alirsin canim

kızlar çok az bi kanamam oldu acilden geliyorummm çok korktumm

Merhaba tatlim ben iki gun lavabo disinda kalkmadim cunki sancim vardi benim asilamaya 6 gun oldu buhgun. Iki gun karin sancim vardi ucuncu ve dorduncu gun sag kasikta batma basladi dun oglenden beri de karnimin alt kisminda batma oluyor her an hasta olucak misim gibi hissediyorum. Mide bulantisi bas donmesi ve goz kararmasi oluyorbugun de yani 6 ci gun bel agrim olusmaya basladi bel cukurumun tam ortasinda

Canim ya bugun de bel cukurumda agri olmaya basladi ve karnimin alt kisminda batma devam ediyo

canım sen düşük için hap kullanıyormusun

sağol canım nedenini tam olarak bizde bilmiyoruz(doktorumuzun kendisi bakmadı)düşük tehlikesi için bi iğne yaptılar p.tesi doktor kontrle çağırdı değerimi kontröl edicek galiba
Gebelik testi yapilmadi mi kadin dogun acile gitseydiniz cnm ultrasyonla bakmalari lazimdi

[QUOTE="melike222, post: 37100868 düşük için hap kullanıyormusun[/QUOTE]
Evet canim progestan sabah aksam vajinadan kullaniyorum bide igne vermisti dr uc defa vurundum igne cok iyi

Test sonucu kac cikti
bence tek canım 5+2deyiz çün
Hayirdir canim ins kotu bisey yoktur ayagini kaldir sirt ustu yat bide igne yapsaladi keske o cok iyi geliyo
bir iki damla falan kan geldi bizde acile gittik ama doktorumuz kendisi yoktu acildeki bayan doktorumuzu aradı iğne ile progestan verdiler crinone jelde kullanıyorum zaten p.si değrime bakmak için tekrar çağırdı kanaman olursa gel dedi o demesede giderim ben zaten

[QUOTE="melike222, post: 37100868 düşük için hap kullanıyormusun
Evet canim progestan sabah aksam vajinadan kullaniyorum bide igne vermisti dr uc defa vurundum igne cok iyi[/QUOTE]
bana progestanı hap olarak verdi jel kullanıyorum canım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…