Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim bende yaptirmistim adini unuttum amatasimayi biraktim artik yine bende unlu bir yerde yaptirmistim inanirim evet inanc cok onemli inarsan basirirsin

Canim bende yaptirmistim adini unuttum amatasimayi biraktim artik yine bende unlu bir yerde yaptirmistim inanirim evet inanc cok onemli inarsan basirirsin
Evt canim inanmak cok onemli Allah kismet etti bide onu vesile kildi ama bu normal kuran kursu hocasi biz yaptigini bilmiyoduk tesaduf onlar soyleyince ogrendik bence tak niyet et ins faydasini gorursun sende canim

Canim hic soramadim sizde sorun neydi olmamasinin nedeni tup bebek doktoru neye dayanarak senin cocugun olmaz dedi daha once esimin morfolojisi %3 %2 cikmisyi asilama sonucunda hizdada sorun vardi o zamanlar sora bitki kullandik ondan duzeldi biraz cok sukur ilacin etkisindenmi bilmiyorum bu sefer tuttu porf bize olmaz dedi gebelik bu sonuclarla hatta asilamadan once msj attim sekreteri bana dondu kesinlikle olmaz dedi tup yaptirmaniz lazim dedi cok sukur tuttu yani kimse bilemez canim Allah ol dedikten sora olmayacak bisey yok hic canini sikma ben asilamayi yaptirirken dedim hatta uzuldum tutmuycak kesin dedim ama olacagi varsa oluyo canim

Benim erken menepoz tesisi kondu amh testim 0.16 cik ti yumurta rezervim az

Insallah canim insallah
Canim bide d.bakirda cumhuriyet koyunde. Bi bitki dr var herbolist bizde yeni duymustuk canim 4 ay once gittik kur verdi kapsul halinde bitkiler karisik pco var bende cok sukur adrtlerim duzeldi onu kullaninca hatta gitmezden once arastirdim fsh yuksekligi varmis bir kafinda 24 yasinda erken menopoza girmis kadin degerini goren doktorlar
tup bebek bile yapmamislar olmaz demisler kadin ilaclari kullandiktan sora ikinci ayda hamile kalmis ama dusuk olmus onunki soracyine kullaniyrum diyodu konustum googleye fsh yuksekligi. Cumhuriyet koyu yaz cikiyo zaten canim ins gerek kalmaz ama aklinda bulunsun bize faydasi cok oldu bi sorun oysa ins kendiliginden olur dr bile gerek kalmaz arastir bi bak

Tamam cnm saol da sen ultrasyona girdin mi bugun

Tamam cnm saol da sen ultrasyona girdin mi bugun
Yok canim pazartesi dedi ultrason yapacam dedi kan degerinede bakacam dedi pazartesi kesin sonuc solerim dedi ins kotu bisey cikmaz pazartesise bi gecseydi ne zor seylermis sora kese sora kalp atisi sora testler derken dokuz aycdokuz dogururuz heralde ins sag salim kucagimiza almak nadib olur insss rabbim

Cnm sen gercekten doktorunu degis bak venevidi hastanesinin yaninda dunya dogum ve kadin hastaliklari bar guzel doktorlar orda

Cnm sen gercekten doktorunu degis bak venevidi hastanesinin yaninda dunya dogum ve kadin hastaliklari bar guzel doktorlar orda
Bilmiyom canim cok karisti kafam iyice pazartesi son kontrolum duzgun bisey demesse degisirim belki iyi bi dr ama korkuyom kotu bisey olacak die Allah korusun onceden tedbir aliriz diyorum ins pazartesi keseyi goruruz icimdeki sikinti gider ins bi rahatlayamadim insanlar hamile oldugunu bi cubukla ogreniyo gidiyo dr kalp atisini duyuyo ne guzel bizde bi ogrendik sevinemedik dustu su bu demeden ins sonu guzel olur pazarteside bi gecseydi hayirlisiyla ins

Insallah canim karindan gorunmezse vajinal ultrasyon yaptir

bu konuda hiç bi fikrim yok canım ne desem yalan olur...aşılamanın ilk günlerinde bende de ara ara oluyodu
Bugun biraz daha yogun sanki onceki gunlerde vardi aklima baska seyler takiliyo acaba catlatma ignesi vuruntumuz halde yumurta catlamaya bilir mi

Bugun biraz daha yogun sanki onceki gunlerde vardi aklima baska seyler takiliyo acaba catlatma ignesi vuruntumuz halde yumurta catlamaya bilir mi
olabilir canım ama dediğim gibi bende de aşılamanın ilk günlerinde oluyodu sebebi tam ney inan hiç bilmiyorum içini ferah tut

Cnm ya beni ates basiyo sende oldu mu
Evet canim ilk defa olmustu benim ellerim ayaklarim buz gibiydi vucudum sicakti arastirdim bi kiside oyle olmustu hamileyim dmisti yorumda bende cok supelenmistim canim hala devam ediyo arada hafif yukseliyo vucut isim surekli sicak iyi bisey bence canim ins seninde gebelik belirtindir goguslerinde siskinlik agri varmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…