Canim bende yaptirmistim adini unuttum amatasimayi biraktim artik yine bende unlu bir yerde yaptirmistim inanirim evet inanc cok onemli inarsan basirirsinCanim babamin arkadasinin gelininin cocugu olmuyordu kizda cikolata kisti vardi ikidefa amaluyat oldu esindede sorun var demislerdi 4 yillik evlilerdi olmuyodu bi suru tedavi gordu olmadi iki ay once kizin kayinvalidesi annemi aramis ayse hamile demis cok sasirdik o kadar tedavi gorduler olmamisti sora kadin demis ahmediye die bi kuran kursu varmis oranin hocasi muska yapmis kiz diyer ay hamile kalmis kadina demis evel Allahin izniyle sorada olacak die inanin demis. hoca ayni zamanda ninemin kuran hocasiymis muska yapan kisi 110 yaslarinda bisey ama artik hali olmadigi icin elini ogluna vermis 50 yaslarinda hoca oglu yapiyomus muskayi icine deve tuyu ve igne koyuyormus bide dua heralde anneme dedim bende asilama yaptiracagim diyer aua dedim bana yaptir kargoyla gonderin dedim gecen ay gonderdiler bi hafta boyunca hoca demis kadin erkek aci eksi et yemesi yasak demis pehriz yapilmasi lazimmis yaptik bide hic boynundan indirmesin demis indirirsede besmeleyle indirip besmeleyle taksin demis yoksa kay bolur demis hic indirmedim banyoda dahi cok sukur Allahin izniylee oldu evel Allah bu muskanin cok faydasini gorduk hoca kuran kursunda hamile olunca bi kurban getirin kesilip kurtaki ogrencilere yedirilecek dedi zaten bizim bi olunca bide dogunca kurban sozumuz vardi ins tam oldugunu ogrenince kurbanimizi kesecegiz orada istersen annenler antepteyse yaptirip gondersinler sana karatasin alt tarafinda cergibozanlar varmis kuran kursunun ismi ahmediye canim solemek istedim belki sanada faydasi plur Allahin izniyle
Evt canim inanmak cok onemli Allah kismet etti bide onu vesile kildi ama bu normal kuran kursu hocasi biz yaptigini bilmiyoduk tesaduf onlar soyleyince ogrendik bence tak niyet et ins faydasini gorursun sende canimCanim bende yaptirmistim adini unuttum amatasimayi biraktim artik yine bende unlu bir yerde yaptirmistim inanirim evet inanc cok onemli inarsan basirirsin
Canim hic soramadim sizde sorun neydi olmamasinin nedeni tup bebek doktoru neye dayanarak senin cocugun olmaz dedi daha once esimin morfolojisi %3 %2 cikmisyi asilama sonucunda hizdada sorun vardi o zamanlar sora bitki kullandik ondan duzeldi biraz cok sukur ilacin etkisindenmi bilmiyorum bu sefer tuttu porf bize olmaz dedi gebelik bu sonuclarla hatta asilamadan once msj attim sekreteri bana dondu kesinlikle olmaz dedi tup yaptirmaniz lazim dedi cok sukur tuttu yani kimse bilemez canim Allah ol dedikten sora olmayacak bisey yok hic canini sikma ben asilamayi yaptirirken dedim hatta uzuldum tutmuycak kesin dedim ama olacagi varsa oluyo canimCanim bende yaptirmistim adini unuttum amatasimayi biraktim artik yine bende unlu bir yerde yaptirmistim inanirim evet inanc cok onemli inarsan basirirsin
Benim erken menepoz tesisi kondu amh testim 0.16 cik ti yumurta rezervim azCanim hic soramadim sizde sorun neydi olmamasinin nedeni tup bebek doktoru neye dayanarak senin cocugun olmaz dedi daha once esimin morfolojisi %3 %2 cikmisyi asilama sonucunda hizdada sorun vardi o zamanlar sora bitki kullandik ondan duzeldi biraz cok sukur ilacin etkisindenmi bilmiyorum bu sefer tuttu porf bize olmaz dedi gebelik bu sonuclarla hatta asilamadan once msj attim sekreteri bana dondu kesinlikle olmaz dedi tup yaptirmaniz lazim dedi cok sukur tuttu yani kimse bilemez canim Allah ol dedikten sora olmayacak bisey yok hic canini sikma ben asilamayi yaptirirken dedim hatta uzuldum tutmuycak kesin dedim ama olacagi varsa oluyo canim
İns bisey olmaz canim bol bol incir kuru yap cok ise yariyor o ins tutar canim hic biseye gerek kalmaz insBenim erken menepoz tesisi kondu amh testim 0.16 cik ti yumurta rezervim az
Insallah canim insallahİns bisey olmaz canim bol bol incir kuru yap cok ise yariyor o ins tutar canim hic biseye gerek kalmaz ins
Canim bide d.bakirda cumhuriyet koyunde. Bi bitki dr var herbolist bizde yeni duymustuk canim 4 ay once gittik kur verdi kapsul halinde bitkiler karisik pco var bende cok sukur adrtlerim duzeldi onu kullaninca hatta gitmezden once arastirdim fsh yuksekligi varmis bir kafinda 24 yasinda erken menopoza girmis kadin degerini goren doktorlarInsallah canim insallah
Tamam cnm saol da sen ultrasyona girdin mi bugunCanim bide d.bakirda cumhuriyet koyunde. Bi bitki dr var herbolist bizde yeni duymustuk canim 4 ay once gittik kur verdi kapsul halinde bitkiler karisik pco var bende cok sukur adrtlerim duzeldi onu kullaninca hatta gitmezden once arastirdim fsh yuksekligi varmis bir kafinda 24 yasinda erken menopoza girmis kadin degerini goren doktorlar
tup bebek bile yapmamislar olmaz demisler kadin ilaclari kullandiktan sora ikinci ayda hamile kalmis ama dusuk olmus onunki soracyine kullaniyrum diyodu konustum googleye fsh yuksekligi. Cumhuriyet koyu yaz cikiyo zaten canim ins gerek kalmaz ama aklinda bulunsun bize faydasi cok oldu bi sorun oysa ins kendiliginden olur dr bile gerek kalmaz arastir bi bak
Yok canim pazartesi dedi ultrason yapacam dedi kan degerinede bakacam dedi pazartesi kesin sonuc solerim dedi ins kotu bisey cikmaz pazartesise bi gecseydi ne zor seylermis sora kese sora kalp atisi sora testler derken dokuz aycdokuz dogururuz heralde ins sag salim kucagimiza almak nadib olur insss rabbimTamam cnm saol da sen ultrasyona girdin mi bugun
Cnm sen gercekten doktorunu degis bak venevidi hastanesinin yaninda dunya dogum ve kadin hastaliklari bar guzel doktorlar ordaYok canim pazartesi dedi ultrason yapacam dedi kan degerinede bakacam dedi pazartesi kesin sonuc solerim dedi ins kotu bisey cikmaz pazartesise bi gecseydi ne zor seylermis sora kese sora kalp atisi sora testler derken dokuz aycdokuz dogururuz heralde ins sag salim kucagimiza almak nadib olur insss rabbim
Bilmiyom canim cok karisti kafam iyice pazartesi son kontrolum duzgun bisey demesse degisirim belki iyi bi dr ama korkuyom kotu bisey olacak die Allah korusun onceden tedbir aliriz diyorum ins pazartesi keseyi goruruz icimdeki sikinti gider ins bi rahatlayamadim insanlar hamile oldugunu bi cubukla ogreniyo gidiyo dr kalp atisini duyuyo ne guzel bizde bi ogrendik sevinemedik dustu su bu demeden ins sonu guzel olur pazarteside bi gecseydi hayirlisiyla insCnm sen gercekten doktorunu degis bak venevidi hastanesinin yaninda dunya dogum ve kadin hastaliklari bar guzel doktorlar orda
Insallah canim karindan gorunmezse vajinal ultrasyon yaptirBilmiyom canim cok karisti kafam iyice pazartesi son kontrolum duzgun bisey demesse degisirim belki iyi bi dr ama korkuyom kotu bisey olacak die Allah korusun onceden tedbir aliriz diyorum ins pazartesi keseyi goruruz icimdeki sikinti gider ins bi rahatlayamadim insanlar hamile oldugunu bi cubukla ogreniyo gidiyo dr kalp atisini duyuyo ne guzel bizde bi ogrendik sevinemedik dustu su bu demeden ins sonu guzel olur pazarteside bi gecseydi hayirlisiyla ins
İns gorunur gorunmezse solerimInsallah canim karindan gorunmezse vajinal ultrasyon yaptir
Canim ya bisey sormak istiyorum bugun beni ates basiyo neden acabaen iyisini yapıyorsun canımm bunlara çok dikkat et ki bebişin tutunabilsin
bu konuda hiç bi fikrim yok canım ne desem yalan olur...aşılamanın ilk günlerinde bende de ara ara oluyoduCanim ya bisey sormak istiyorum bugun beni ates basiyo neden acaba
Bugun biraz daha yogun sanki onceki gunlerde vardi aklima baska seyler takiliyo acaba catlatma ignesi vuruntumuz halde yumurta catlamaya bilir mibu konuda hiç bi fikrim yok canım ne desem yalan olur...aşılamanın ilk günlerinde bende de ara ara oluyodu
Cnm ya beni ates basiyo sende oldu muİns gorunur gorunmezse solerim
olabilir canım ama dediğim gibi bende de aşılamanın ilk günlerinde oluyodu sebebi tam ney inan hiç bilmiyorum içini ferah tutBugun biraz daha yogun sanki onceki gunlerde vardi aklima baska seyler takiliyo acaba catlatma ignesi vuruntumuz halde yumurta catlamaya bilir mi
Ve birde sistit yani idrar yanmasi bu gebelige engel olur mu acabaolabilir canım ama dediğim gibi bende de aşılamanın ilk günlerinde oluyodu sebebi tam ney inan hiç bilmiyorum içini ferah tut
Evet canim ilk defa olmustu benim ellerim ayaklarim buz gibiydi vucudum sicakti arastirdim bi kiside oyle olmustu hamileyim dmisti yorumda bende cok supelenmistim canim hala devam ediyo arada hafif yukseliyo vucut isim surekli sicak iyi bisey bence canim ins seninde gebelik belirtindir goguslerinde siskinlik agri varmi canimCnm ya beni ates basiyo sende oldu mu