Canim babamin arkadasinin gelininin cocugu olmuyordu kizda cikolata kisti vardi ikidefa amaluyat oldu esindede sorun var demislerdi 4 yillik evlilerdi olmuyodu bi suru tedavi gordu olmadi iki ay once kizin kayinvalidesi annemi aramis ayse hamile demis cok sasirdik o kadar tedavi gorduler olmamisti sora kadin demis ahmediye die bi kuran kursu varmis oranin hocasi muska yapmis kiz diyer ay hamile kalmis kadina demis evel Allahin izniyle sorada olacak die inanin demis. hoca ayni zamanda ninemin kuran hocasiymis muska yapan kisi 110 yaslarinda bisey ama artik hali olmadigi icin elini ogluna vermis 50 yaslarinda hoca oglu yapiyomus muskayi icine deve tuyu ve igne koyuyormus bide dua heralde anneme dedim bende asilama yaptiracagim diyer aua dedim bana yaptir kargoyla gonderin dedim gecen ay gonderdiler bi hafta boyunca hoca demis kadin erkek aci eksi et yemesi yasak demis pehriz yapilmasi lazimmis yaptik bide hic boynundan indirmesin demis indirirsede besmeleyle indirip besmeleyle taksin demis yoksa kay bolur demis hic indirmedim banyoda dahi cok sukur Allahin izniylee oldu evel Allah bu muskanin cok faydasini gorduk hoca kuran kursunda hamile olunca bi kurban getirin kesilip kurtaki ogrencilere yedirilecek dedi zaten bizim bi olunca bide dogunca kurban sozumuz vardi ins tam oldugunu ogrenince kurbanimizi kesecegiz orada istersen annenler antepteyse yaptirip gondersinler sana karatasin alt tarafinda cergibozanlar varmis kuran kursunun ismi ahmediye canim solemek istedim belki sanada faydasi plur Allahin izniyle