Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meleğim artık benimle değil ki canımm takvimim olsun :KK43::cry: ewet canım doğru söylüyorsun Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin btün isteyenlere...kucağımıza veripte almada bunada şükür diyoruz...adet olmamıştım canım crinone jel ve progestan kullanıyordum o yüzden kanamam falan olmuyordu
Ayy canim yeni gordum buyuk gecmis olsun heriste bir hayir vardir emin ol dusuk olan bebek zaten rahatsiz oluyo bir sekilde dayiminkizi vardi dusuk tehlikesi vardi ignelerle tutturdu bebegin bir kulagi duymuyo allahim hayirlisini versin

aşılamanın 12. günü değerim 102 çıktı iki gün sonra 212 ara ara kanamalarım oldu doktor iğne verdi bayramda yaptırdım fakat iki gündür yine var dün kontrole gittik keseyi görmek için ama görünmedi doktor da sanki bişey var saklıyormuş gibiydi tekrar test yaptırmamı haftaya gelmemi söyledi akşam ki değerim 1910 çıkmış normal mi çözemedim yani iki katı hesaplandığında 1640 falan çıkıyo bu değer normalmi acaba çıldırıcam düşünmekten uyku uyuyamıyorum
Tatlim keseyi gordunuz mu

Tatlim keseyi gordunuz mu

çok şükür dün akşam gördük 5. haftada ve vajinal ultrasonda ama kanamalarım var dünde kırmızı geldi çok korktum doktor kırmızı iyi değil diyor ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş özellikle tedaviyle olan gebeliklerde pazartesi gidicez tekrar o zamana kadar tekrar gelirse kırmızı rapor vericekmiş :KK43: kahverengi sürekli var zaten hep tedirginim doktorda kızdı böyle yapma dokuz ay işkence olur dedi rızkı varsa gelicek emin ol diyor ama elimde değil en azından kanama dursa...

Tatlim ben tam adet oldum sayilmaz camur gibi siyah biseydi cok koyuydu az az oldu bazen kasiklarim agriyor yineve doktorumu tabiki de degistiriyorum asilama gunu bakmasi mazimdi yumurta catlamadiysa biz bor igne daha vurunmaliydik
anladım canım aklım karıştı benmde çok şimdi

cok uzuldum canim gecmis olsun hakkinda hayirlisi boyleymis demekki ama sok oldum nasil keseyi goruyoda uc dort gun sora keseye yok diye biliyo hic kanaman filan olmadim senin degerin binlerdeydi yanilmiyosam nasil boyle kisa bi sure icinde kirklara dusmus hayret bisey benim lekem geliyodu dr gittim dort gun once degerim 92 cikmisti dortgun sora 97 cikti cok az yukselmis dedi dr 400 filan olmasi lazimdi dedi dusecek sagliksiz bi gebelik dedi uc gun sora test yaptir eger deger yukselmeye devam ederse dis gebelik olabilir dedi igneyle dusururuz dedi uc gun sora test yaptirdim 87 cikti bi hafta sora yaptirdim 42 cikti dr dedi dusuyo sorun yok dis gebelik olmamis heralde sagliksiz gebelik olmus 10 gun sira tekrar yaptir dedi sifirlanmasi lazim o zaman dedi bekliyorum zqman gecsin yine yaptiracagim ins sifirlanmis olur hakkimizda hayirlisi canim uzulme sakin banada dedi doktorum dusuk olsa bile hic uzulme dedi hamile kalabildigini ogrendik ya dedi cok iyi bisey bizim icin dedi hamile kalabiliyormussun drmekki dedi bunada sukur yani hic olmayacak saniyodum oldugunu bildim sanki icim rahatladi bana dr hemen pihitilasmasini onleyici ignede vermisti vurunuyodum onlem icin keske sanada verseydi ailenizde varmis boyle bi hastalik ins bu sefer olunca git sole dr hemen igne versin kullan bi an once olursa bende kullanacagim cunku neden dustugunu bilmiyoz en azindan onlemimizi almis oluruz canim ins tez vakitte olur bebislerimiz
canıımm herşey Rabbimden bundada vardır bi hayır diyoruzz hayırlısı böyleymiş diyorum..kucağımıza veripte almadı bunada şükür diyorumm..bayramın ertesi günü kontrol diye gittim doktor baktı ne kese ne bebek görebiliyorum ben dedi..en son ne zaman kan tahlili yapmıştık diye sordu 10 gün önceydi o gün değerim hem 4bine yakında hemde zorda olsa keseyi görmüştük ondan 2 gün öncede zaten az biraz kanamam olmuştu değerim o gün bile 2binlerdeydi..herşey iyi gidiyoken kontrol diye gittik şok olduk zaten..nasip değiilmiş..kontrole gittiğim gün kullandığın ilaçları bırak kanaman başlıcak dedi dediği gibi oldu zaten..dün tekrar yanına gittim kan pıhtılaşması için tekrarlayan düşüklerde genetiğe falan gönderiyoruz test o zaman yaptırıyoruz dedi...ama senin bi düşüğün olduğu için tekrar tedaviye başlayınca gerekli ilaçları önlem için veriyoruz dedi...ben bunada şükrediyorum 4 senede ilk defa hamile kaldım bunada şükür Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınn

Ayy canim yeni gordum buyuk gecmis olsun heriste bir hayir vardir emin ol dusuk olan bebek zaten rahatsiz oluyo bir sekilde dayiminkizi vardi dusuk tehlikesi vardi ignelerle tutturdu bebegin bir kulagi duymuyo allahim hayirlisini versin
inşallah canımm bundada vardır bi hayır diyorum herşey Rabbimden demekki bizim için daha zamanı değil

canıımm herşey Rabbimden bundada vardır bi hayır diyoruzz hayırlısı böyleymiş diyorum..kucağımıza veripte almadı bunada şükür diyorumm..bayramın ertesi günü kontrol diye gittim doktor baktı ne kese ne bebek görebiliyorum ben dedi..en son ne zaman kan tahlili yapmıştık diye sordu 10 gün önceydi o gün değerim hem 4bine yakında hemde zorda olsa keseyi görmüştük ondan 2 gün öncede zaten az biraz kanamam olmuştu değerim o gün bile 2binlerdeydi..herşey iyi gidiyoken kontrol diye gittik şok olduk zaten..nasip değiilmiş..kontrole gittiğim gün kullandığın ilaçları bırak kanaman başlıcak dedi dediği gibi oldu zaten..dün tekrar yanına gittim kan pıhtılaşması için tekrarlayan düşüklerde genetiğe falan gönderiyoruz test o zaman yaptırıyoruz dedi...ama senin bi düşüğün olduğu için tekrar tedaviye başlayınca gerekli ilaçları önlem için veriyoruz dedi...ben bunada şükrediyorum 4 senede ilk defa hamile kaldım bunada şükür Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınn
aynen canim herseyde vardir bi hayir cok sukur yinede dedigin gibi hamile kalabildigimizi ogrendik cok sukur benimde ilk gebeligimdi iki yili gecti ilk olmustu o yuzden cok sevindim bende ilk gebelikte dusuk olabiliyo tedaviyle olunca daha cok dusuk riski p yuzden olmus olabilir ins ikinci olur sorunsuz bi sekilde canim banada igne verdi pihitiladmaya karsi kullan dedi ama yine de dustu riski olmazsa hic bisey yapamayiz tek umudum oldu diyebiliyorum ins yine olacak diyorum ilk defa bu kadar rahat ve umutluyum binlerce sukur taddim o guzel duyguyu ins yine tadariz ve kucagimiza almak nasib olur ins bu seferde hem ahirettede bize sefaatci olacak bi evladimiz oldu cok sansliyiz canim rabbim hic umudu olmayanlara yardim etsin sabir versin halimize binlerce sukur ki tedaviylede olsa oluyo ya tedavisi olmayanlar ne yapsin canim

Eger o kanamayi ben adt sayarsam 14 gun oldu bugun ve ben bu ay hic bebek gelann dusunmedim univ. Kayit calisma derken 14 gun olmus ve bugun fark ettim ki yani simdi yumurta aki gibi sunen birsey vardi tuvalet kagidinda acaba ben yumurtlamis olabilir miyim

aynen canim herseyde vardir bi hayir cok sukur yinede dedigin gibi hamile kalabildigimizi ogrendik cok sukur benimde ilk gebeligimdi iki yili gecti ilk olmustu o yuzden cok sevindim bende ilk gebelikte dusuk olabiliyo tedaviyle olunca daha cok dusuk riski p yuzden olmus olabilir ins ikinci olur sorunsuz bi sekilde canim banada igne verdi pihitiladmaya karsi kullan dedi ama yine de dustu riski olmazsa hic bisey yapamayiz tek umudum oldu diyebiliyorum ins yine olacak diyorum ilk defa bu kadar rahat ve umutluyum binlerce sukur taddim o guzel duyguyu ins yine tadariz ve kucagimiza almak nasib olur ins bu seferde hem ahirettede bize sefaatci olacak bi evladimiz oldu cok sansliyiz canim rabbim hic umudu olmayanlara yardim etsin sabir versin halimize binlerce sukur ki tedaviylede olsa oluyo ya tedavisi olmayanlar ne yapsin canim
aynen canımm doğru söylüyorsun herşeyden vardır bi hayır belkide bizim sabır sınavımız bu...Rabbime binlerce kez şükürler olsun sağ salim hayırlı ewlatlar nasip etsin bütün isteyenlere...Rabbimm kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah bu yoldaki herkesin yar ve yardımcısı olsun...

Cnm cok tuhaf ama akintim varmis bugun :) saydam bir akinti
canım bu ilaçlar mahvediyor vücudumuzu. o kadar ilaçtan sonra günlerdir zayıflamaya çalışıyorum 4 kilo aldım bir anda .adet zaten kabus gibiydi resmen. yüzüm şişmişti şimdi azalmaya başladı şişlik 4 kilonun 3 ünü verdim.

canım bu ilaçlar mahvediyor vücudumuzu. o kadar ilaçtan sonra günlerdir zayıflamaya çalışıyorum 4 kilo aldım bir anda .adet zaten kabus gibiydi resmen. yüzüm şişmişti şimdi azalmaya başladı şişlik 4 kilonun 3 ünü verdim.
Yok bana ilaclar yan etki yapmadi sanirsam yumurtluyorum uzayan seffaf akintim var ama kocam yanimda yok birsey ogrendim ben asilamadan sonraki ay da gebelik olusabilirmis kendiliginden yani nasil dusuk yaptiktan sonraki ay hamile kaliniyor asilamadan sonraki ay da oyle olurmus

Yok bana ilaclar yan etki yapmadi sanirsam yumurtluyorum uzayan seffaf akintim var ama kocam yanimda yok birsey ogrendim ben asilamadan sonraki ay da gebelik olusabilirmis kendiliginden yani nasil dusuk yaptiktan sonraki ay hamile kaliniyor asilamadan sonraki ay da oyle olurmus
ewet canım ilaçların etkisi dewam ediyo çünkü bundan önceki doktorumuz söylemişti 2ay falan ilaçların etkisi dewam ediyo diye o yüzden 3.aydan sonra değerin ilk başta başladığına dönüyo tedavide ama iki ay içinde değerin ve yüzden artmış oluyo

hadi ya canım.. ben yumurtlama günlerini geçtim bu ay hiç umursamadık biz hesap yapmadık öylesne istediğimizde ilişki oldu sadece o yüzden mümkün değil. dedim ya artık evliliğimizin tadını çıkarıcaz nerdeyse 2 yıl olucak bebek demekten evliliği kaçırdık resmen

ewet canım ilaçların etkisi dewam ediyo çünkü bundan önceki doktorumuz söylemişti 2ay falan ilaçların etkisi dewam ediyo diye o yüzden 3.aydan sonra değerin ilk başta başladığına dönüyo tedavide ama iki ay içinde değerin ve yüzden artmış oluyo
sen nasılsın canım adet oldun mu toparlanabildin mi

şuan önümüzde eşimin doğum günü var kendimi ona adapte ettim çok güzel bi süpriz düşünüyorum :KK73:
bence en iyisini yapmışsın canım. yardımcı olabilirm çok aşırı romanktiğimdir :) bizde herşeyi boşverdik canım 2 yıldır ilk defa bu kadar huzurlu ve mutluyum. evliliğimn tadını çıkarıyorum artık. planlı değil dilediğimizde ilişki oluyor. çok acele ettiğimi fark ettim bekleme kararı aldım en azından aralık a kadar böyle olacak. belki aralıkta evliliğimiz tam 2 yılını doldurunca tekrar giderim ama aşılama yaptırmam artık direk tp bebek denerim o zamana kadar maddi anlamda braz daha hazırlanmış oluruz hem.

X