Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm canim sorun yok iyi yukselmis degerin simdi keseyi gprebilirsiniz bence 1000 uzerinde olunca gozukuyo zaten dediler 102 den 212 olmasi biraz az 300 olmasi lazimdi ilk seferde biraz az yukselmis dr o yuzden olumsuz dur ana simdi cok iyi yukselmis canim keseyi gorursun bu gidisinde insaşılamanın 12. günü değerim 102 çıktı iki gün sonra 212 ara ara kanamalarım oldu doktor iğne verdi bayramda yaptırdım fakat iki gündür yine var dün kontrole gittik keseyi görmek için ama görünmedi doktor da sanki bişey var saklıyormuş gibiydi tekrar test yaptırmamı haftaya gelmemi söyledi akşam ki değerim 1910 çıkmış normal mi çözemedim yani iki katı hesaplandığında 1640 falan çıkıyo bu değer normalmi acaba çıldırıcam düşünmekten uyku uyuyamıyorum
slm kızlar aşılamamın 12. gününde progesteron 140,50 ,betahcg ise 35,83 çıktı sizce çok mu düşük bi değer bu 17.gün tekrar test yapılacak o zaman %100 cevap verebiliriz dediler
teşekkür ederim canım benim de ilk aşılamam bana gebelik değeri var ama biraz düşük kimyasal gebelikte olabilir dediler açıkçası korktum, seni de tebrik ederim çok sevindim senin için kaçıncı günündesinMerhaba cnm büyük ihtimalle hamılesın bende 14. gün gittin 44,52 cıktı 15.gün gittim 46,60 cıktı hamıleyım cok sukur benımde 2,asılamam senın kacıncı ?
tesekkur ederım cnm ınsallah kucagımıza alırız hayırlısı ıle ılk 3 ayın cok onemlı oldugunu soyluyorlar ben 19.günümdeyim ama degeler hergun yukselıyormus sen telesa kapılma bence hayırlısını beklememız gerekıyor suan ıcınteşekkür ederim canım benim de ilk aşılamam bana gebelik değeri var ama biraz düşük kimyasal gebelikte olabilir dediler açıkçası korktum, seni de tebrik ederim çok sevindim senin için kaçıncı günündesin
İnşallah canım hayırlısı ile nasip olur içimi rahatlattın sağolasıntesekkur ederım cnm ınsallah kucagımıza alırız hayırlısı ıle ılk 3 ayın cok onemlı oldugunu soyluyorlar ben 19.günümdeyim ama degeler hergun yukselıyormus sen telesa kapılma bence hayırlısını beklememız gerekıyor suan ıcın
keseyi de görmüştüm canımm bayramın ertesi günü bebeği görmeye gittik kalp atışlarını falan duymak için doktor baktı keseyide göremedi bebeğide kan tahlili istedi değerim düşmüş 49 falandı doktor kimyasal gebelik dedi şok olduk...genetik olmaz inşallah dedi...kimyasalda olsa gebelik oluşabiliyormuş bak dedi bundan sonra gebeliğin oluşmasındaki yüzden dahada arttı dedi...şuanda sevinebildiğim tek şey o...yarın tekrar doktorun yanına gitmeyi düşünüyorum bakalım anneannemde falan kan pıhtılaşması varmış bunu doktorumla falan konuşucamsen ne yaptin canim keseyi gordunuzmu nasil gidiyo hamilelik
canım şok oldum yazını görünce ya gerçekten çok üzüldüm allah ım sabır versin size. olablır mi böylesi ya bu kadar zaman geçtikeseyi de görmüştüm canımm bayramın ertesi günü bebeği görmeye gittik kalp atışlarını falan duymak için doktor baktı keseyide göremedi bebeğide kan tahlili istedi değerim düşmüş 49 falandı doktor kimyasal gebelik dedi şok olduk...genetik olmaz inşallah dedi...kimyasalda olsa gebelik oluşabiliyormuş bak dedi bundan sonra gebeliğin oluşmasındaki yüzden dahada arttı dedi...şuanda sevinebildiğim tek şey o...yarın tekrar doktorun yanına gitmeyi düşünüyorum bakalım anneannemde falan kan pıhtılaşması varmış bunu doktorumla falan konuşucam
canımm inan ben artık ne hissettiğimi nasıl hissetiğimin bile farkında değilim ruh gibiyim aynı...kimyasalda nerdeyse bi kaç günde falan belli oluyo bizim sorun bence genetik olarak kan pıhtılaşması diye düşünüyorum çünkü keseyi falan görmüştük bu sorunun olduğunu bilseydim corasprine başlardım gebeliği öğrendiğim ilk günde iğneye..şuan oda kesin değil bakalım Allah izin verirse yarın dr gitmeyi düşünüyorumcanım şok oldum yazını görünce ya gerçekten çok üzüldüm allah ım sabır versin size. olablır mi böylesi ya bu kadar zaman geçti
canım şimdi gördüm negatif olmuş aşılaman çok üzüldüm gerçekten. benm adetmde öyle olmuştu acaba benmki de mi çatlamadı canım ya bilemedim bak ben şimdi. bendede beyaz kocaman parçalar düşüyordu. 3 gün o kadar ağrılı oldu ki. simsiyah çamur gibiydi. aşılamadan 2 gün önce bakıldı ama aşılama günü bana da ultrasonla bakılmadı. benimde aklım karıştı şuan doktoru değiştirmeliyim sanırımCanim doktorunuzu iyi secin bu bir. Benim aptal doktor asilama gunu yanina gitttigim de sordum yumurta catladimi bakacak misiniz diye yok gerek dedi yumurtanin catladi catlamadi mi bakmadan asilama yapti ve o da catlamamis suan adet goremiyorum camur gibi cok kati siyah renk ve zar gibi beyaz parcalar dusuyor. Bir defa daha boyle parcalar dustugunde kist olmustu doktorla konusmustum
normalde her ay olmasa bile ara ara adetimde et parçası düşürüyordum...bu seferki kanamamda pıhtılı şekilde resmen et geldi diyebilirimcanım şok oldum yazını görünce ya gerçekten çok üzüldüm allah ım sabır versin size. olablır mi böylesi ya bu kadar zaman geçti
git canım ihmal etme sakın o kadar üzüldüm ki anlatamam takvimin falan da yok artık birde şöyle düşün canım rabbim vakti deseydi o bebek her türlü tutunurdu.ama sen yinede öğren ki nedenlerini pişmanlık olmasın. peki adet oldun mu ki sen nasıl düşüyor değerin?canımm inan ben artık ne hissettiğimi nasıl hissetiğimin bile farkında değilim ruh gibiyim aynı...kimyasalda nerdeyse bi kaç günde falan belli oluyo bizim sorun bence genetik olarak kan pıhtılaşması diye düşünüyorum çünkü keseyi falan görmüştük bu sorunun olduğunu bilseydim corasprine başlardım gebeliği öğrendiğim ilk günde iğneye..şuan oda kesin değil bakalım Allah izin verirse yarın dr gitmeyi düşünüyorum
benmde öyle olmuştu canım ne diyim rabbim tez zamanda tekrar bu duyguyu nasip etsin ya.normalde her ay olmasa bile ara ara adetimde et parçası düşürüyordum...bu seferki kanamamda pıhtılı şekilde resmen et geldi diyebilirim
meleğim artık benimle değil ki canımm takvimim olsun ewet canım doğru söylüyorsun Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin btün isteyenlere...kucağımıza veripte almada bunada şükür diyoruz...adet olmamıştım canım crinone jel ve progestan kullanıyordum o yüzden kanamam falan olmuyordugit canım ihmal etme sakın o kadar üzüldüm ki anlatamam takvimin falan da yok artık birde şöyle düşün canım rabbim vakti deseydi o bebek her türlü tutunurdu.ama sen yinede öğren ki nedenlerini pişmanlık olmasın. peki adet oldun mu ki sen nasıl düşüyor değerin?
inşallah canımm inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınbenmde öyle olmuştu canım ne diyim rabbim tez zamanda tekrar bu duyguyu nasip etsin ya.
anladım canım hayırlısı olsun canım ya rabbm hepimize tez zamanda gebelik nasip etsin. iyi tek tarafı var o da hamile kalabileceğini biliyorsun. cennette seni bekleyen biri var artıkmeleğim artık benimle değil ki canımm takvimim olsun ewet canım doğru söylüyorsun Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin btün isteyenlere...kucağımıza veripte almada bunada şükür diyoruz...adet olmamıştım canım crinone jel ve progestan kullanıyordum o yüzden kanamam falan olmuyordu
amin canımm inşallah Rabbim hepimize hayırlı ewlatlar nasip etsinn tez zamanda...cennet kokulumm benimmanladım canım hayırlısı olsun canım ya rabbm hepimize tez zamanda gebelik nasip etsin. iyi tek tarafı var o da hamile kalabileceğini biliyorsun. cennette seni bekleyen biri var artık
cok uzuldum canim gecmis olsun hakkinda hayirlisi boyleymis demekki ama sok oldum nasil keseyi goruyoda uc dort gun sora keseye yok diye biliyo hic kanaman filan olmadim senin degerin binlerdeydi yanilmiyosam nasil boyle kisa bi sure icinde kirklara dusmus hayret bisey benim lekem geliyodu dr gittim dort gun once degerim 92 cikmisti dortgun sora 97 cikti cok az yukselmis dedi dr 400 filan olmasi lazimdi dedi dusecek sagliksiz bi gebelik dedi uc gun sora test yaptir eger deger yukselmeye devam ederse dis gebelik olabilir dedi igneyle dusururuz dedi uc gun sora test yaptirdim 87 cikti bi hafta sora yaptirdim 42 cikti dr dedi dusuyo sorun yok dis gebelik olmamis heralde sagliksiz gebelik olmus 10 gun sira tekrar yaptir dedi sifirlanmasi lazim o zaman dedi bekliyorum zqman gecsin yine yaptiracagim ins sifirlanmis olur hakkimizda hayirlisi canim uzulme sakin banada dedi doktorum dusuk olsa bile hic uzulme dedi hamile kalabildigini ogrendik ya dedi cok iyi bisey bizim icin dedi hamile kalabiliyormussun drmekki dedi bunada sukur yani hic olmayacak saniyodum oldugunu bildim sanki icim rahatladi bana dr hemen pihitilasmasini onleyici ignede vermisti vurunuyodum onlem icin keske sanada verseydi ailenizde varmis boyle bi hastalik ins bu sefer olunca git sole dr hemen igne versin kullan bi an once olursa bende kullanacagim cunku neden dustugunu bilmiyoz en azindan onlemimizi almis oluruz canim ins tez vakitte olur bebislerimizkeseyi de görmüştüm canımm bayramın ertesi günü bebeği görmeye gittik kalp atışlarını falan duymak için doktor baktı keseyide göremedi bebeğide kan tahlili istedi değerim düşmüş 49 falandı doktor kimyasal gebelik dedi şok olduk...genetik olmaz inşallah dedi...kimyasalda olsa gebelik oluşabiliyormuş bak dedi bundan sonra gebeliğin oluşmasındaki yüzden dahada arttı dedi...şuanda sevinebildiğim tek şey o...yarın tekrar doktorun yanına gitmeyi düşünüyorum bakalım anneannemde falan kan pıhtılaşması varmış bunu doktorumla falan konuşucam
Tatlim ben tam adet oldum sayilmaz camur gibi siyah biseydi cok koyuydu az az oldu bazen kasiklarim agriyor yineve doktorumu tabiki de degistiriyorum asilama gunu bakmasi mazimdi yumurta catlamadiysa biz bor igne daha vurunmaliydikcanım şimdi gördüm negatif olmuş aşılaman çok üzüldüm gerçekten. benm adetmde öyle olmuştu acaba benmki de mi çatlamadı canım ya bilemedim bak ben şimdi. bendede beyaz kocaman parçalar düşüyordu. 3 gün o kadar ağrılı oldu ki. simsiyah çamur gibiydi. aşılamadan 2 gün önce bakıldı ama aşılama günü bana da ultrasonla bakılmadı. benimde aklım karıştı şuan doktoru değiştirmeliyim sanırım