Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Malesef cnm sonuc negatif
Hayirlisi olsun canim bugun kuafore gittim bi kadin geldi boyu kadar bir oglu var yaninda cocuk Allah esirgesin ozurlu hic konusmuyo oylece oturdu annesinin isi bitene kadar erkek cocuk annesi elinden tutu goturdu baska cocuguda vardi kadinin en buyuk cocuguymus boyle bakiyoz cocuga uzulduk bi masum garibim gormen lazim kadinin gozleri dolu dolu oldu yazik yani canim rabbim ne verirse hayirlisini versin bi bildigi vardir ki vermiyo bize ilk dedi dr sagliksiz gebelik dedi esim korktu hayirlisiyla olsun saglikli olsun dedi onrmli olan olmasi deyil hayirli saglikli olmasi olene kadar o cocuga uzulerek gececek kadinin hayati hep huzunlu o cucukta oyle yazik bi sey anlamayacak dunyadan o yuzden sukredelim rabbim bize hayirlisiyla verecek ins zamanini bekliyo

Hayirlisi olsun canim bugun kuafore gittim bi kadin geldi boyu kadar bir oglu var yaninda cocuk Allah esirgesin ozurlu hic konusmuyo oylece oturdu annesinin isi bitene kadar erkek cocuk annesi elinden tutu goturdu baska cocuguda vardi kadinin en buyuk cocuguymus boyle bakiyoz cocuga uzulduk bi masum garibim gormen lazim kadinin gozleri dolu dolu oldu yazik yani canim rabbim ne verirse hayirlisini versin bi bildigi vardir ki vermiyo bize ilk dedi dr sagliksiz gebelik dedi esim korktu hayirlisiyla olsun saglikli olsun dedi onrmli olan olmasi deyil hayirli saglikli olmasi olene kadar o cocuga uzulerek gececek kadinin hayati hep huzunlu o cucukta oyle yazik bi sey anlamayacak dunyadan o yuzden sukredelim rabbim bize hayirlisiyla verecek ins zamanini bekliyo
Aynen cnm hayirli degilmis napalim uzulduk ama napalim

Esime sarilip aglayabildim sadece inanmadi negatif dddim kendi bakti bisey olmaz dedi
Zaten onlarin tavri uzuyo insani dayanamiyom bende uzuluyo die uzuluyom o da bana dio sen uzuluyosun die uzuluyorum dio cok sukur bizi dusunen eslerimiz var her insanin sansli oldugu bi konu vardir bizde eslerden sansliyiz demekki ins bebislerimizde bu mutlu aileye bi an once gelirler mutlu anne babaya

Canlarım iyi bayramlar... Ebrucum okudum çok üzüldüm:KK43: hayırlısı be canım, inşallah en güzeli, en hayırlısı seninle olsun
Tsk ederim cnm seninde bayramin kutlu olsunben neden tutnadigini yeni anladim cnm malesef bende doktor kurbani oldum yumurtam catlamamis ve kiste donmus

Zaten onlarin tavri uzuyo insani dayanamiyom bende uzuluyo die uzuluyom o da bana dio sen uzuluyosun die uzuluyorum dio cok sukur bizi dusunen eslerimiz var her insanin sansli oldugu bi konu vardir bizde eslerden sansliyiz demekki ins bebislerimizde bu mutlu aileye bi an once gelirler mutlu anne babaya
Merhaba iyi bayramlar dilerim sekerim.

crinone jel kullanıyorken adet olunmuyormuş ama canım doktor sitesine üyeyim ben ordaki doktorların cevabında gördüm
Merhaba canim benim iyi bayramlar dilerim ben neden bebek tutmadigi anladim suan yumurtam catlamamis kiste donmus

Tsk ederim cnm seninde bayramin kutlu olsunben neden tutnadigini yeni anladim cnm malesef bende doktor kurbani oldum yumurtam catlamamis ve kiste donmus
Canım nasıl anladın? Dr un ne yapması lazımdıda yapmadı diyorsun? Bu hafta regl olucam, 2. Günü gidicem bende dr a, dr bize hiçbişey demedi, önden yapacağımız bir hazırlık varmıydı acaba?

Canım nasıl anladın? Dr un ne yapması lazımdıda yapmadı diyorsun? Bu hafta regl olucam, 2. Günü gidicem bende dr a, dr bize hiçbişey demedi, önden yapacağımız bir hazırlık varmıydı acaba?
Canim doktorunuzu iyi secin bu bir. Benim aptal doktor asilama gunu yanina gitttigim de sordum yumurta catladimi bakacak misiniz diye yok gerek dedi yumurtanin catladi catlamadi mi bakmadan asilama yapti ve o da catlamamis suan adet goremiyorum camur gibi cok kati siyah renk ve zar gibi beyaz parcalar dusuyor. Bir defa daha boyle parcalar dustugunde kist olmustu doktorla konusmustum

merhaba kızlar malesef benmde 1. aşılamam tutmadı.. demin kan testi yaptrdım geldim.. 0,1 çıktı aşılamanın 14. günüydü...:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

sen ne yaptin canim keseyi gordunuzmu nasil gidiyo hamilelik

arkadaslar kese ne zaman gorunuyor acaba benım degım 46,52 idi bir hafta sonra tekrar gel bu degerler yukselecek dedı bırde kesecık olusacakmıs bu arada ıstırat gereklımıdır acaba ?

arkadaslar kese ne zaman gorunuyor acaba benım degım 46,52 idi bir hafta sonra tekrar gel bu degerler yukselecek dedı bırde kesecık olusacakmıs bu arada ıstırat gereklımıdır acaba ?
kese altinci haftada gozukuyo deger 1000 uzerinde olmaliymis gozuke bilmesi icin

kese altinci haftada gozukuyo deger 1000 uzerinde olmaliymis gozuke bilmesi icin

aşılamanın 12. günü değerim 102 çıktı iki gün sonra 212 ara ara kanamalarım oldu doktor iğne verdi bayramda yaptırdım fakat iki gündür yine var dün kontrole gittik keseyi görmek için ama görünmedi doktor da sanki bişey var saklıyormuş gibiydi tekrar test yaptırmamı haftaya gelmemi söyledi akşam ki değerim 1910 çıkmış normal mi çözemedim yani iki katı hesaplandığında 1640 falan çıkıyo bu değer normalmi acaba çıldırıcam düşünmekten uyku uyuyamıyorum

X