Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok vanim aldirma gibi bi durum yok dr dedi dis gebelik olmus muhtemelen oda karin icine atmis dedi zaten degerim dusmustu 97.den 87 ye rahimde kanama gozukuyo dedi dusecek zaten dedi haftaya yine cagirdi test yaptiracagim ona gore ilaca gerek varsa verecekmis parca filan kalmasin die sen naptin testi yapmadinmi dahaCanim bebegi aldirma ama lutfen bak sadece annenin olum tehlikesi olursa bebek aldirmak gunah degil onun disinda az gelismis olsada gunahi cok buyuk
Saol canim bunada sukurçok geçmiş olsun canım Allahtan ümidini kesme
Biraz once yaptim ama cikmadi yanliz bi sorun var crinone jel kullaniyorum ya ben biraz once idrarimi yaptiktan sonra kahverengi olarak geri dustu ve sanki su gibi kahverengi akinti var neden acaba yacanımm naptın test yaptın mıı
Yok cnm kan testi yapmadimYok vanim aldirma gibi bi durum yok dr dedi dis gebelik olmus muhtemelen oda karin icine atmis dedi zaten degerim dusmustu 97.den 87 ye rahimde kanama gozukuyo dedi dusecek zaten dedi haftaya yine cagirdi test yaptiracagim ona gore ilaca gerek varsa verecekmis parca filan kalmasin die sen naptin testi yapmadinmi daha
kan testi mi idrar testi mi canımm...benim jelde bazen kahverengi olarak geliyo canımm gün içindede akıntı yapıyo adeta su gibi jelden kaynaklanıyo büyük ihtimalle..çarşamba günü doktoruma sormayı düşünüyodum bendeBiraz once yaptim ama cikmadi yanliz bi sorun var crinone jel kullaniyorum ya ben biraz once idrarimi yaptiktan sonra kahverengi olarak geri dustu ve sanki su gibi kahverengi akinti var neden acaba ya
benim akıntım kahverengi değil ama canımmBiraz once yaptim ama cikmadi yanliz bi sorun var crinone jel kullaniyorum ya ben biraz once idrarimi yaptiktan sonra kahverengi olarak geri dustu ve sanki su gibi kahverengi akinti var neden acaba ya
Idrar testi yaptim doktoruma msj attim cvp vermesini bekliyorumkan testi mi idrar testi mi canımm...benim jelde bazen kahverengi olarak geliyo canımm gün içindede akıntı yapıyo adeta su gibi jelden kaynaklanıyo büyük ihtimalle..çarşamba günü doktoruma sormayı düşünüyodum bende
idrar testinde sonuç kesin olmaya biliyo canım...pozitif sonuç vermesi için değerinin belli bi seviyeye gelmesi lazımIdrar testi yaptim doktoruma msj attim cvp vermesini bekliyorum
Crinone jel düşüğe yolaçmaz, düşüğü engelleyen ilaçlardandır. Ancak kahverengi akıntı başka bir sebepten enfeksiyon veya kanama pıtısı olabileceği anlamına gelebilir. Mutlaka doktorunuza muayene olmalısınız.(bir bayan sormuş canımm)Idrar testi yaptim doktoruma msj attim cvp vermesini bekliyorum
msj attimCrinone jel düşüğe yolaçmaz, düşüğü engelleyen ilaçlardandır. Ancak kahverengi akıntı başka bir sebepten enfeksiyon veya kanama pıtısı olabileceği anlamına gelebilir. Mutlaka doktorunuza muayene olmalısınız.(bir bayan sormuş canımm)
CNm acile gidiyorum kan vermeye nolur dua edin banakan testi mi idrar testi mi canımm...benim jelde bazen kahverengi olarak geliyo canımm gün içindede akıntı yapıyo adeta su gibi jelden kaynaklanıyo büyük ihtimalle..çarşamba günü doktoruma sormayı düşünüyodum bende
Cnm duana ihtiyacim varSaol canim bunada sukur
Allah hakkında hayırlısını nadip etsin canımm...Rabbim gönlüne göre versinnCNm acile gidiyorum kan vermeye nolur dua edin bana
dualarım seninle canım inşallah güzel sonuçlar alırsınKizlar nolur dua edin bana lutfen kan verdim geldim allahim hayirli ise ciksin ya ozledim melegimi gelsin artik. Anne desin bana bende annem deyim doya ya
Ay amin ya of ne zormus bazilari istemez gider aldirir biz istiyoruz elimize gecmiyo acik renkli kanamaya donusuyorAllah hakkında hayırlısını nadip etsin canımm...Rabbim gönlüne göre versinn
korkma canımm sadece dua et hiç bişey için geç değil Allahtan ümidini kesmeAy amin ya of ne zormus bazilari istemez gider aldirir biz istiyoruz elimize gecmiyo acik renkli kanamaya donusuyor
korkma sadece Allaha sığınAy amin ya of ne zormus bazilari istemez gider aldirir biz istiyoruz elimize gecmiyo acik renkli kanamaya donusuyor
ne zaman belli olucak canımmAy amin ya of ne zormus bazilari istemez gider aldirir biz istiyoruz elimize gecmiyo acik renkli kanamaya donusuyor