Oooo canim ben corapsiz terliksiz gezmem kiEbrucum dikkat et, bende şimdiden patikleri geçirdim ayağıma
Sana yapmadılarmı tatlım?Yapila bilir cnm belki hormon testine bakilir yumurta varmi ona bakilir
evet cnm kullanıyorum crınone jel verdiler sabah aksam onu uyguluyoruz 9 ekımde bellı olacak ınsallah evet bıraz oluyor bırde sık ıdrara cıkıyorumIlac kullaniyor musun. Ve idrar yaparken yanma oluyor mu
Yumurta rezervim az cnm benim erken menepoz dendianladım canım çok geçmiş olsun sizin sorun tam olarak neydi bu enfeksiyonlardan dolayıda olmaya bilir
Dün itibari ike yorgana döndüm, kendimi aşılamaya kadar koruyayımOooo canim ben corapsiz terliksiz gezmem ki
Cnm tamamen ilaclardan kaynaklaniyo benim asilamaya 9 gun oldu ben ilkkez bugun bi sorun olmadan gecirdim gunumuevet cnm kullanıyorum crınone jel verdiler sabah aksam onu uyguluyoruz 9 ekımde bellı olacak ınsallah evet bıraz oluyor bırde sık ıdrara cıkıyorum
ewet canım önce muayene etmesi gerekiyo dha snrada hormon tahlilleri isterAllah banada nasip etsinmaşallah sana ve bebeğine diyorum, regl min ikinci gnü gel dedi dr um, o gün herhangibir tahlil yapacaklarmı bana?
Bana doktorum artik yapmiyor cunku psikolojim bozuluyor . 115- 50 arasi cikiyor test sonuclarimSana yapmadılarmı tatlım?
Sonrasındada aşılamanın ilk iğnesini yapacaklar değilmi?ewet canım önce muayene etmesi gerekiyo dha snrada hormon tahlilleri ister
Bana o testten daha hiç yapılmadı heralde yaBana doktorum artik yapmiyor cunku psikolojim bozuluyor . 115- 50 arasi cikiyor test sonuclarim
anladımm canım inşallah hayırlısıyla nasip eder RabbimYumurta rezervim az cnm benim erken menepoz dendi
eğer aşılama için her hangi bi sorun çıkmazsa 2.veya 3. günü iğneye başlarsın canımmSonrasındada aşılamanın ilk iğnesini yapacaklar değilmi?
Off inşallah... Dr lar o kadar ayrıntı vermiyor, iyiki burası var, birebir yaşanılanlar çok etkilieğer aşılama için her hangi bi sorun çıkmazsa 2.veya 3. günü iğneye başlarsın canımm
doktordan doktora değişiyo canım Allah yardımcın olsunOff inşallah... Dr lar o kadar ayrıntı vermiyor, iyiki burası var, birebir yaşanılanlar çok etkili
Cnm simdiden incir kuru uygulasanaOff inşallah... Dr lar o kadar ayrıntı vermiyor, iyiki burası var, birebir yaşanılanlar çok etkili
Fsh diye bi test var cnm o adetin 3. Gunu bakiliyoBana o testten daha hiç yapılmadı heralde ya
Cnm sen namaz kiliyor musundoktordan doktora değişiyo canım Allah yardımcın olsun
kılıyordum canım şuanda kılmıyorumCnm sen namaz kiliyor musun
Uyguluyorum canım dediklerin aklımdaCnm simdiden incir kuru uygulasana
Anladimkılıyordum canım şuanda kılmıyorum