Sans canim bazilarida kendini bilmez olunca insan daha kotu oluyo ins bi an once bizimde olur canimhiç sorma canım benim, bende aynen bu tarz şeyler yaşıyorum...aksine etrafımda herkes hamile kalmaya başladı pıtır pıtır...inadına sanki...
Bazen hiç umudum kalmıyorSans canim bazilarida kendini bilmez olunca insan daha kotu oluyo ins bi an once bizimde olur canim
Benimde hic umudum yoktu bu gebeligin olmasi umt verdi biraz ikibucuk yil olacakti nerdeyse hic korunmadiginiz o kadar ugrastigimiz halde hic gebelik olmamisti herkez diyodu hicmi gebelik olmadi yok diyodum onnu bile kiniyolardi sanki cok sukur sonu iyi olmadi ama oldugunu bildik ya inss bi an once yine olur hic beklemedigimiz an umidini kesme olur ins canim hic beklemedigin andaBazen hiç umudum kalmıyorbilemiyorum...
Nie bu kadar sanci oluyo aceba dr bi sor diycem bisey bildikleri yokta bekle derler.baska bisey demezler ama cok yogun sanci olmamasi lazim canim testi ne zaman yaptiracaksin sende kurtulurdun beklemek cok zor inss istedigin sonucu alirsin canim hayirlisiylaBen resmen oluyorum sancidan bi de bobrek basladi yaa
canımmm nasıl oldunnSevindim cnm senin adina yftmy ye gelince bencede o doktor degistirmeli bu yasadigi hersey doktorunun hatasi
canımmm nasıl oldunn
Bobreklerim ve idrar yollarim enfeksiyon kapmis antibiyotik kullanmak zorunda kaldimNie bu kadar sanci oluyo aceba dr bi sor diycem bisey bildikleri yokta bekle derler.baska bisey demezler ama cok yogun sanci olmamasi lazim canim testi ne zaman yaptiracaksin sende kurtulurdun beklemek cok zor inss istedigin sonucu alirsin canim hayirlisiyla
Ilac kullaniyor musun. Ve idrar yaparken yanma oluyor muarkadaşlar benim bu gün aşılamamın 7.günü be belim çok agırıyor acaba bunu neye yormak lazım???
Geçmiş olsun canımBobreklerim ve idrar yollarim enfeksiyon kapmis antibiyotik kullanmak zorunda kaldim
aşılamadan mı kaptın canım enfeksiyonu..Bobreklerim ve idrar yollarim enfeksiyon kapmis antibiyotik kullanmak zorunda kaldim
Bende öyle düşündüm ve ürkütorum şu an, ekim ayında ilk aşılamam olacakaşılamadan mı kaptın canım enfeksiyonu..
Allah yardımcın olsun canımm Rabbim gönlüne göre versin...herkeste sorun oluşacak diye birşey yok canım kişinin bünyesi çok hassas olabilir hastane şartları düzgün olmaya bilir daha bugün gibi birsürü neden olabilirBende öyle düşündüm ve ürkütorum şu an, ekim ayında ilk aşılamam olacak
Senin ilk aşılamamıydı canım? Tedirginim inanAllah yardımcın olsun canımm Rabbim gönlüne göre versin...herkeste sorun oluşacak diye birşey yok canım kişinin bünyesi çok hassas olabilir hastane şartları düzgün olmaya bilir daha bugün gibi birsürü neden olabilir
yok canım 2.Senin ilk aşılamamıydı canım? Tedirginim inan
Hic bilmiyorum vallahi canim ben normalde cok enfeksoyon kaparim kroniklesti artik. Ama asilamadan once de vardi hala varaşılamadan mı kaptın canım enfeksiyonu..
Allah banada nasip etsinyok canım 2.
Ebrucum dikkat et, bende şimdiden patikleri geçirdim ayağımaHic bilmiyorum vallahi canim ben normalde cok enfeksoyon kaparim kroniklesti artik. Ama asilamadan once de vardi hala var
Yapila bilir cnm belki hormon testine bakilir yumurta varmi ona bakilirAllah banada nasip etsinmaşallah sana ve bebeğine diyorum, regl min ikinci gnü gel dedi dr um, o gün herhangibir tahlil yapacaklarmı bana?
anladım canım çok geçmiş olsun sizin sorun tam olarak neydi bu enfeksiyonlardan dolayıda olmaya bilirHic bilmiyorum vallahi canim ben normalde cok enfeksoyon kaparim kroniklesti artik. Ama asilamadan once de vardi hala var