Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Saol canim bilmiyom artik bi kurtulsaydik sundan ne yapacagimizi sasirdik antebe gidecektik bayrama belki gidip orada bi dr gorunurum artik adam kotuyu die die kotu yapti kanama baslamasini istiyom artik oda gelmiyo delirecem oncede dursun derdik durmazdi kendiliginden duser ins biseye gerek kalmaz sagliksiz bi cocukmus zaten canim dort gun oldu bess artmis sadece. 400 olmadi lazimdi en az dusugede raziyiz yeterki dis gebelik filan olmasin artik

Canim antebbe gidin kemal bayindir hastanesi kemal bayindir guzel. Birde sanko hastanesinde ibrahim buyukbese var

canım kanaman mı oldu? görünce çok üzüldüm umarım herşey yolundadır yarın hayırlı haberlerini bekliyorum
doktor şimdilik bi sorun yok dedi Rabbime binlerce şükür olsun değerim yükselmeye devam ediyo ultrasonda keseyi tam göremedik ama bakalım inşallah bayramdan sonra görürüz

Kizlar bizim olmadi dr muayene etti rahim ducari ince dedi dusuk olur buyuk ihtimal dedi sonuta 97 cikti persembe gunu 92 cikmisti hic artmamis deger olmadi bizim cok uzgunuz rabbim ins tez vakitte verir bi an once cok umutluyduk olmadii
geçmiş olsun canımm bir kaç doktora daha gidiin Allah büyüktür

Sevindim cnm senin adina yftmy ye gelince bencede o doktor degistirmeli bu yasadigi hersey doktorunun hatasi
aynen canım biz doktoruna denk gelmişiz diyorum bize iyisiyle kötüsüyle en baştan herşeyi anlattı ona göre tedbir aldı

doktor şimdilik bi sorun yok dedi Rabbime binlerce şükür olsun değerim yükselmeye devam ediyo ultrasonda keseyi tam göremedik ama bakalım inşallah bayramdan sonra görürüz
Hayirli olsun canim sevindim senin adina ins gorursun keseyide

Canim antebbe gidin kemal bayindir hastanesi kemal bayindir guzel. Birde sanko hastanesinde ibrahim buyukbese var
Biliyorum canim onlari biktim artik tedaviden sag salim kurtulsaydik bi sundan dinlenmek istiyom birat

Hayirli olsun canim sevindim senin adina ins gorursun keseyide
amiiiiiiiiiin canımmm..inşallah sende hakkında ne hayırlıysa onu yaşarsın hiç isyan etme.söylemesi kolay deme inan zor değil çok zor benim için..Allah yardımcın olsun canımm tez zamanda hayırlı haberler nasip etsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun, bundada vardır bir hayır, memorial konusunda endişelenmeye başladım açıkcası

Canım çok geçmiş olsun, bundada vardır bir hayır, memorial konusunda endişelenmeye başladım açıkcası
Saol canim evt herseyde vardir bir hayir bilmedigimiz hepsi ayni drlarin nedine gerekki kendilerininmi cani yanacak umurlarinda deyil Allah yardimcimiz olsun. Baska diyecek bisey yok

Arkadasim sans meselesi birazda benimle ayni sorunu olan bi arkadas var ayni dr gidiyo gittik birlikte hap verdi yumurtadini buyutmesi icin bu ay olmazsa diyer aya asi yapacam dedi dr dora dr izine cikti kiz catlatma ignesi bile alip vurmadi adeti gecti sokturucu kullanacakti duzensiz die saglikocaginda test yaptirdi 8 cikti degeri dr gebelik olmaz dedi hepside iki gun sora gitti 50 oldu iki gun sora yine 120 oldu simdi hamile kalp atisini duydu gecen konusuyoz dio Allah bize hic biseye gerek birakmadan verdi cok kaptirmayacaksin kendini diyo umursamayacaksin sen cok arastiriyon olur dio aptal aptal ukala bi sekilde konusmazmi delirdim iyice sans boylelerinde var biide kiz istemiyo erkek istiyo benim erkek olacak dio once bi dusuk yapmis ruyamda gordum kizdi dio kotu seyler yapacakti iyi oldu dio herseyde hayir var drmezmi dedim rabbim boyle bos insanlara veriyo biz saglikli eli kolu duzgun bi cocuk olsun yeter diyoz inss bizimde yuzumuz guler bi gun boyle bos konusanlarin agzini kapatir ins

hiç sorma canım benim, bende aynen bu tarz şeyler yaşıyorum... aksine etrafımda herkes hamile kalmaya başladı pıtır pıtır...inadına sanki...

canım Allah tan herşey belli olmaz sen bir an önce doktora git belki doktor yanılmıştır

geç olsun güç olmasın canım ya... çok sevndm inşallah sorunsuz devam eder

Tamam canim ama dedigin gibi doktor ona da yok demis ama tutmus sizin doktorun pisikolojisi bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…