Tamam cnm :) Bizim bebek tutarsa sana keci boynuzu vereyim ondan da kur yapUyguluyorum canım dediklerin aklımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnm :) Bizim bebek tutarsa sana keci boynuzu vereyim ondan da kur yapUyguluyorum canım dediklerin aklımda
Eşim keçi boynuzu pekmezi ve özü ile yapılan ballı bir karışım yiyor canımTamam cnm :) Bizim bebek tutarsa sana keci boynuzu vereyim ondan da kur yap
Canim ishal olmusum ben ya acaba gebelik belirtisi olabilir mi bugun asilamamin 10 . Gunueğer aşılama için her hangi bi sorun çıkmazsa 2.veya 3. günü iğneye başlarsın canımm
hiçç bi fikrim yok canımm ne desem yalan olurCanim ishal olmusum ben ya acaba gebelik belirtisi olabilir mi bugun asilamamin 10 . Gunu
test yaptırsan şüpheli çıkabilir canım sonucunCanim ishal olmusum ben ya acaba gebelik belirtisi olabilir mi bugun asilamamin 10 . Gunu
canım testin büyük ihtimal şüpheli çıkararkadaslar acaba 10. test yapılsa sonuc cıkabılırmı kana baktırsak benımde cuma gunu 10. günüm olacak ta cok merak ediyorum fikrı olan varmı
Canim ben ilk uc gun banyo yapmadim yattimsurekli bi lavaboya kalktim asilama gunu haric hergun birliktelik yasadik 4 gun boyunca agirlik kaldirmiyorum temizlik yeni yapmaya basladim asilamamin 11 gunu sanirim ayrica hatirlamamaya calisiyorum orgu isliyorum bol bol sirt ustu yatiyorum yemeklere dikkat ediyorum sut yogurt yumurta ihmal etmiyorumslm kızlar umarım istekleriniz gerçekleşir en kısa zamanda. Benim de aşılamamın 3.günü aşılama sonrası neler yaptınız nelere dikkat ediyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim bana doktorumdan bir öneri gelmedi öyle..
Ilk ucgun yat canim sonra da sadece yemeklere kalk ve hemen geri yat ayaklarini yuksekte tutkimse yok mu kızlar yardımcı olun lütfen aşılama sonrası hayatınıza nasıl devam ettiniz sürekli yatan oldu mu acaba...
slm kızlar umarım istekleriniz gerçekleşir en kısa zamanda. Benim de aşılamamın 3.günü aşılama sonrası neler yaptınız nelere dikkat ediyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim bana doktorumdan bir öneri gelmedi öyle..
Canim bekle her ihtimale karsi simdi testte cikmaz uzulursun stres ve sikintidan uzak durarkadaslar acaba 10. test yapılsa sonuc cıkabılırmı kana baktırsak benımde cuma gunu 10. günüm olacak ta cok merak ediyorum fikrı olan varmı
Canim benim ne durumdasinSans canim bazilarida kendini bilmez olunca insan daha kotu oluyo ins bi an once bizimde olur canim
Cok sukur iyiyim canim antepe geldim hamit soysala gittim bugun test yapti dusmus biraz deger iyi dedi dis gebelik olmus karina atmis dedi kanaman olur az dedi atar vucut dedi haftaya yine test istedi ona gore ilaca gerek olursa verecekmis simdilik iyi cok sukur sen nasil oldun durumun nasil testi ne zaman yapacaksinCanim benim ne durumdasin
Canim yumurtaliklarda olmadigina sevindim ben daha duruyorumCok sukur iyiyim canim antepe geldim hamit soysala gittim bugun test yapti dusmus biraz deger iyi dedi dis gebelik olmus karina atmis dedi kanaman olur az dedi atar vucut dedi haftaya yine test istedi ona gore ilaca gerek olursa verecekmis simdilik iyi cok sukur sen nasil oldun durumun nasil testi ne zaman yapacaksin
çok teşekkür ederim canım benim cevabın için isteyen herkes hayırlı güzel haberler alır umarım,test günün yakın inşallah rabbim yüzünü güldürür :)Ilk ucgun yat canim sonra da sadece yemeklere kalk ve hemen geri yat ayaklarini yuksekte tut
11 gun oldu canim bugunçok teşekkür ederim canım benim cevabın için isteyen herkes hayırlı güzel haberler alır umarım,test günün yakın inşallah rabbim yüzünü güldürür :)
Canim bebegi aldirma ama lutfen bak sadece annenin olum tehlikesi olursa bebek aldirmak gunah degil onun disinda az gelismis olsada gunahi cok buyukCok sukur iyiyim canim antepe geldim hamit soysala gittim bugun test yapti dusmus biraz deger iyi dedi dis gebelik olmus karina atmis dedi kanaman olur az dedi atar vucut dedi haftaya yine test istedi ona gore ilaca gerek olursa verecekmis simdilik iyi cok sukur sen nasil oldun durumun nasil testi ne zaman yapacaksin
canımm naptın test yaptın mııCanim bebegi aldirma ama lutfen bak sadece annenin olum tehlikesi olursa bebek aldirmak gunah degil onun disinda az gelismis olsada gunahi cok buyuk
çok geçmiş olsun canım Allahtan ümidini kesmeCok sukur iyiyim canim antepe geldim hamit soysala gittim bugun test yapti dusmus biraz deger iyi dedi dis gebelik olmus karina atmis dedi kanaman olur az dedi atar vucut dedi haftaya yine test istedi ona gore ilaca gerek olursa verecekmis simdilik iyi cok sukur sen nasil oldun durumun nasil testi ne zaman yapacaksin