Aşılama Asilama sonrasi aman dikkat!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar acaba 10. test yapılsa sonuc cıkabılırmı kana baktırsak benımde cuma gunu 10. günüm olacak ta cok merak ediyorum fikrı olan varmı

slm kızlar umarım istekleriniz gerçekleşir en kısa zamanda. Benim de aşılamamın 3.günü aşılama sonrası neler yaptınız nelere dikkat ediyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim bana doktorumdan bir öneri gelmedi öyle..

arkadaslar acaba 10. test yapılsa sonuc cıkabılırmı kana baktırsak benımde cuma gunu 10. günüm olacak ta cok merak ediyorum fikrı olan varmı
canım testin büyük ihtimal şüpheli çıkar

kimse yok mu kızlar yardımcı olun lütfen aşılama sonrası hayatınıza nasıl devam ettiniz sürekli yatan oldu mu acaba...

slm kızlar umarım istekleriniz gerçekleşir en kısa zamanda. Benim de aşılamamın 3.günü aşılama sonrası neler yaptınız nelere dikkat ediyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim bana doktorumdan bir öneri gelmedi öyle..
Canim ben ilk uc gun banyo yapmadim yattimsurekli bi lavaboya kalktim asilama gunu haric hergun birliktelik yasadik 4 gun boyunca agirlik kaldirmiyorum temizlik yeni yapmaya basladim asilamamin 11 gunu sanirim ayrica hatirlamamaya calisiyorum orgu isliyorum bol bol sirt ustu yatiyorum yemeklere dikkat ediyorum sut yogurt yumurta ihmal etmiyorum

Canim bekle her ihtimale karsi simdi testte cikmaz uzulursun stres ve sikintidan uzak dur

Canim benim ne durumdasin
Cok sukur iyiyim canim antepe geldim hamit soysala gittim bugun test yapti dusmus biraz deger iyi dedi dis gebelik olmus karina atmis dedi kanaman olur az dedi atar vucut dedi haftaya yine test istedi ona gore ilaca gerek olursa verecekmis simdilik iyi cok sukur sen nasil oldun durumun nasil testi ne zaman yapacaksin

Cok sukur iyiyim canim antepe geldim hamit soysala gittim bugun test yapti dusmus biraz deger iyi dedi dis gebelik olmus karina atmis dedi kanaman olur az dedi atar vucut dedi haftaya yine test istedi ona gore ilaca gerek olursa verecekmis simdilik iyi cok sukur sen nasil oldun durumun nasil testi ne zaman yapacaksin
Canim yumurtaliklarda olmadigina sevindim ben daha duruyorum

Ilk ucgun yat canim sonra da sadece yemeklere kalk ve hemen geri yat ayaklarini yuksekte tut
çok teşekkür ederim canım benim cevabın için isteyen herkes hayırlı güzel haberler alır umarım,test günün yakın inşallah rabbim yüzünü güldürür :)

Canim bebegi aldirma ama lutfen bak sadece annenin olum tehlikesi olursa bebek aldirmak gunah degil onun disinda az gelismis olsada gunahi cok buyuk

çok geçmiş olsun canım Allahtan ümidini kesme

X