Arkadasim sans meselesi birazda benimle ayni sorunu olan bi arkadas var ayni dr gidiyo gittik birlikte hap verdi yumurtadini buyutmesi icin bu ay olmazsa diyer aya asi yapacam dedi dr dora dr izine cikti kiz catlatma ignesi bile alip vurmadi adeti gecti sokturucu kullanacakti duzensiz die saglikocaginda test yaptirdi 8 cikti degeri dr gebelik olmaz dedi hepside iki gun sora gitti 50 oldu iki gun sora yine 120 oldu simdi hamile kalp atisini duydu gecen konusuyoz dio Allah bize hic biseye gerek birakmadan verdi cok kaptirmayacaksin kendini diyo umursamayacaksin sen cok arastiriyon olur dio aptal aptal ukala bi sekilde konusmazmi delirdim iyice sans boylelerinde var biide kiz istemiyo erkek istiyo benim erkek olacak dio once bi dusuk yapmis ruyamda gordum kizdi dio kotu seyler yapacakti iyi oldu dio herseyde hayir var drmezmi dedim rabbim boyle bos insanlara veriyo biz saglikli eli kolu duzgun bi cocuk olsun yeter diyoz inss bizimde yuzumuz guler bi gun boyle bos konusanlarin agzini kapatir ins