• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kızlar aşılama da ne zaman kadar kasıklarınız ağrıdı ya bugün 4. Günüm kasıklarımda ağrım var dün gece falan uykudan uyandım ağrısına

Kızlar aşılama da ne zaman kadar kasıklarınız ağrıdı ya bugün 4. Günüm kasıklarımda ağrım var dün gece falan uykudan uyandım ağrısına
Benim nerdeyse bitene kadar oldu ama ara ara geçti tekrar oldu falan ama uykumdan uyandıracak kadar olmamıştı hiç.

Aşılamadan itibaren 2-3 gün kasık ağrım oldu, ara sıra hafifledi bazen arttı,
5.-6. Güne doğru bel ağrılarım oldu, akıntı devam ediyor
7. Günden sonra göğüslerim hassaslaşmaya ve büyümeye başladı. Kasık ağrılarım yok oldu, bel ağrım geçti. Akıntı devm
9. Gün; şiddetli bi kasık ağrım oldu, adet olacam diye korktum.akıntı devam
10. Gün ; çamaşırıma pembe bi leke gelmişti, sevincimden zıpladım , internette yerleşme kanamsı 10. Günden sonra başlar ve rengi genelde pembedir diyordu. Sonrasında arkasından herhangi bir leke kanama hiçbişey olmadı. Kasık ağrısı da geçti.
12. Gün hafif hafif kasık ağrılarım oldu, geçti, oldu geçti, Akıntı devam
13. Gün Ağrı yok
14. Gün; ağrı yok
15. Gün; ağrı ile kanamam başladı

Benimde o kadar çok olmadı yaa sadece dün ayağa Kalkan’a kadar sancı girdi bi ağlattı beni ama sonra geçti

Benim nerdeyse bitene kadar oldu ama ara ara geçti tekrar oldu falan ama uykumdan uyandıracak kadar olmamıştı hiç.

Aşılamadan itibaren 2-3 gün kasık ağrım oldu, ara sıra hafifledi bazen arttı,
5.-6. Güne doğru bel ağrılarım oldu, akıntı devam ediyor
7. Günden sonra göğüslerim hassaslaşmaya ve büyümeye başladı. Kasık ağrılarım yok oldu, bel ağrım geçti. Akıntı devm
9. Gün; şiddetli bi kasık ağrım oldu, adet olacam diye korktum.akıntı devam
10. Gün ; çamaşırıma pembe bi leke gelmişti, sevincimden zıpladım , internette yerleşme kanamsı 10. Günden sonra başlar ve rengi genelde pembedir diyordu. Sonrasında arkasından herhangi bir leke kanama hiçbişey olmadı. Kasık ağrısı da geçti.
12. Gün hafif hafif kasık ağrılarım oldu, geçti, oldu geçti, Akıntı devam
13. Gün Ağrı yok
14. Gün; ağrı yok
15. Gün; ağrı ile kanamam başladı
Bende de akıntı devam ediyo canım dediğim gibi bi de kasık ağrım

Kızlar aranızda önce klomen kullanıp aşılam yptırn sonra iğne kullanıp aşılama yptıran var mı. Benim ilki klomenle olmuştu, bu sefer iğne kullndırck doktor, nasıl bişey ki bu iğneler, klomene göre daha mı yükseltiyor şansı, mesela 1 hafta kullandıracak iğneyi diyelim her gün mü oluyor iğne, günde 1 kez mi ?
hanmeli hanmeli sen iğne kullanmıştın sanki dimi, nasıldı süreç , kaç gün kullandın bilgi verir misin ?

Hoşgeldin , Hayırlı olsun, Sende sıkıntı yokmuş şanslısın , inşallah olumlu sonuç alırsın. Ben de ocak ayında ilk aşılamamı yaptırdım da negatif sonuç :KK43: ben de çikolata kisti var , eşimde düşük hareketlilik. 2 taraftan sıkıntı olunca şansımız daha düşük :KK43:
Canım bende yarın başlıyorum aşılama tedavisine eşinin değerleri nasıl sayı kaç hareket kaç

Canım bende yarın başlıyorum aşılama tedavisine eşinin değerleri nasıl sayı kaç hareket kaç

Miktar 4 , Olması gereken 2<
Total sperm sayısı 500 milyon , Olması gereken 40<
İleri hızlı hareketlilik 12 , Olması gereken 25<
Norml morfoloji 20 , Olması gereken 50<

Sonuç değerleri bu.
Sen kaçıncı aşılaman için tedaviye başlayacaksın 1. Aşılama dimi bu, iğne kullanmış mıydın hiç, kaç gün kullanılıyor, günde kaç defa? Benim ilk aşılama klomenle hazırlanmıştım, bu sefer iğneyle olacak da merak ediyorum

Sonuç değerleri bu.
Sen kaçıncı aşılaman için tedaviye başlayacaksın 1. Aşılama dimi bu, iğne kullanmış mıydın hiç, kaç gün kullanılıyor, günde kaç defa? Benim ilk aşılama klomenle hazırlanmıştım, bu sefer iğneyle olacak da merak ediyorum
Ben iğne kullandım canım ilk önce 5 gün 75 mg kullandım Günde bir defa her gün aynı saatte sonra doktor baktı 3 gün daha devam edelim dedi bir daha aynı saatte aynı dozda devam ettik canm sonra da istediğimiz boyutta ve kalitedeydi

Ben iğne kullandım canım ilk önce 5 gün 75 mg kullandım Günde bir defa her gün aynı saatte sonra doktor baktı 3 gün daha devam edelim dedi bir daha aynı saatte aynı dozda devam ettik canm sonra da istediğimiz boyutta ve kalitedeydi
Anladım canım çok sağol :))) iğneyi kendin mi yapmıştın , ben kendim yapamam hastanede yaptırmak istesem yaparlar mı acaba,yoksa kendin yap mı derler :)

Kızlar aranızda önce klomen kullanıp aşılam yptırn sonra iğne kullanıp aşılama yptıran var mı. Benim ilki klomenle olmuştu, bu sefer iğne kullndırck doktor, nasıl bişey ki bu iğneler, klomene göre daha mı yükseltiyor şansı, mesela 1 hafta kullandıracak iğneyi diyelim her gün mü oluyor iğne, günde 1 kez mi ?
hanmeli hanmeli sen iğne kullanmıştın sanki dimi, nasıldı süreç , kaç gün kullandın bilgi verir misin ?
Can'ım ben hiç klomen kullanmadım doktor hemen iğne sesi neden bilmiyorum ama
Menagon 75 ıu kullandım adetin 3. Günü başladım 8 defa vuruldum sonra 3 gğn serbest bıraktı doktor yumurta kendi kendine büyüsün dedi 15 ken bıraktık 20 mm oldu çatlatma verdi
Tek yumurtam gelişti
Doktor şey dedi hatta bu kadar hormona tek yumurta az ama çok şükür oldu Allah bereket versin dedi

Anladım canım çok sağol :))) iğneyi kendin mi yapmıştın , ben kendim yapamam hastanede yaptırmak istesem yaparlar mı acaba,yoksa kendin yap mı derler :)
Can'ım ben sağlık ocağına gittim hafta sonu da acile gittim :)

Sonuç değerleri bu.
Ml 40 milyon hız 12 morfoloji 20 degerleriniz bu demi benim ilk olcak canım iğne isticem ben daha etkiliymis

Kızlar pko nedir??

Benim yumurtlamam çok iyi fsh değeri
Ama yumurtalardan biri bile kendi kendine büyüyüp çatlamıyor
Büyüse geri küçülüyor

Pko bu mu?

Kist vs hiç bir şey yok başka bende

Ma
Kızlar pko nedir??

Benim yumurtlamam çok iyi fsh değeri
Ama yumurtalardan biri bile kendi kendine büyüyüp çatlamıyor
Büyüse geri küçülüyor

Pko bu mu?

Kist vs hiç bir şey yok başka bende
Malesef bu konu hakkında bilgim yok canım sana yardımcı olmak isterdim. Umarım diğer arkadaşlarımız yardımcı olurlar. Doktorun ne diyo bu konu hakkında peki yumurtalarının büyümemesi adına

Can'ım ben hiç klomen kullanmadım doktor hemen iğne sesi neden bilmiyorum ama
Menagon 75 ıu kullandım adetin 3. Günü başladım 8 defa vuruldum sonra 3 gğn serbest bıraktı doktor yumurta kendi kendine büyüsün dedi 15 ken bıraktık 20 mm oldu çatlatma verdi
Tek yumurtam gelişti
Doktor şey dedi hatta bu kadar hormona tek yumurta az ama çok şükür oldu Allah bereket versin dedi
Tamam sağol canım :) iğneleri kendin mi vuruldun.

Ml 40 milyon hız 12 morfoloji 20 degerleriniz bu demi benim ilk olcak canım iğne isticem ben daha etkiliymis

Miktar 4 , Olması gereken 2' den fazla yani bu kısım yeterli
Total sperm sayısı 500 milyon , Olması gereken 40 milyonun üstü burası da yeterli
İleri hızlı hareketlilik 12 , Olması gereken 25' in üstü yani bizimki yetersiz
Norml morfoloji 20 , Olması gereken 50' nin üstü yani burası da yetersiz

Evet doğru düşünmüşsün iğneler daha etkiliymiş :halay:

Ma

Malesef bu konu hakkında bilgim yok canım sana yardımcı olmak isterdim. Umarım diğer arkadaşlarımız yardımcı olurlar. Doktorun ne diyo bu konu hakkında peki yumurtalarının büyümemesi adına
Bi hastalık ismi söylemedi canım sadece o kadar hormona bir yumurtan var buna da şok şükür aöa gerçekten tembeller dedi

Back