Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Canlarım aşılama dan sonra karnı şişen var mı ya 2. Günündeyim ama karnım öyle şiş ki görseniz kaç aylık diye sorarsınız. Diyetteyim normalde de gün içinde az yiyorum gene şiş
Kız benim aşılamadan sonra karnım çok şişti , kullandığım ilaç yapmıştı sanırım ne biçim gaz yapmıştı ayyy. Sen kullanıyormusun ilaç ? Ben estrofem diye bi ilaç kullandım birde crinone jel. İkisi de tutunmayı sağlıyordu

Yok bi ilaç kullanmıyorum canım da beni çatlama iğnesi ile klomen böyle yapıyo diğer kullanımlarımdada bu olayı yaşadım hep

Yok bi ilaç kullanmıyorum canım da beni çatlama iğnesi ile klomen böyle yapıyo diğer kullanımlarımdada bu olayı yaşadım hep
Evet onlar da yapıyor. Ben ilk aşılamam da klomen kullanmıştım. Bu sefer iğne kullandıracak, inşallah bu sefer olur ya

Evet onlar da yapıyor. Ben ilk aşılamam da klomen kullanmıştım. Bu sefer iğne kullandıracak, inşallah bu sefer olur ya
InşAllah canım Rabbim gülsün yüzümüze dualarımızın karşılığını versin hayırlısıyla aha bu kadar bebeğimiz olsun

InşAllah canım Rabbim gülsün yüzümüze dualarımızın karşılığını versin hayırlısıyla aha bu kadar bebeğimiz olsun
Abuuu kaç tane kız o :)))) nasıl bakacaz :) ben bu yaştan sonra 1. Yi anca bakabilirim :) şuan okula giden çocuğum olmalıydı benim :) bukadar geç evlenirsem olacağı bu :) bazen moralim okadar bozuluyor ki kaç yaşındayım hala ortada bişey yok

Abuuu kaç tane kız o :)))) nasıl bakacaz :) ben bu yaştan sonra 1. Yi anca bakabilirim :) şuan okula giden çocuğum olmalıydı benim :) bukadar geç evlenirsem olacağı bu :)
Maksat yüzümüz gülsün canım Allah hayırlısını nasip etsin de sağlıcakla bakarız yavrularımıza. Bazen karnımı seviyorum oyy yavrum benim hadi annecim çık gel de babanın paralarını çatır çatır harcayalım diyorum gülüyo eşiminde hoşuna gidiyo

Arkadaşlar 1. Aşılama sürecimde yaşadıklarımı kısaca yazayım belki size yararı olur, çünkü insan sonuç beklerken herşeyi merak ediyor.
6 ocak cumartesi ; aşılamam yapıldı. Tutunmayı kolaylaştırması için estrofem ve crinone jel verdi.
2-3 gün kasık ağrım oldu, ara sıra hafifledi bazen arttı,
5.-6. Güne doğru bel ağrılarım oldu, akıntı devam ediyor
7. Günden sonra göğüslerim hassaslaşmaya ve büyümeye başladı. Kasık ağrılarım yok oldu, bel ağrım geçti. Akıntı devm
9. Gün; şiddetli bi kasık ağrım oldu, adet olacam diye korktum.akıntı devam
10. Gün ; çamaşırıma pembe bi leke gelmişti, sevincimden zıpladım , internette yerleşme kanamsı 10. Günden sonra başlar ve rengi genelde pembedir diyordu. Sonrasında arkasından herhangi bir leke kanama hiçbişey olmadı. Kasık ağrısı da geçti.
12. Gün hafif hafif kasık ağrılarım oldu, geçti, oldu geçti. Ama arkasından adet gelmedikçe umutlandım. Akıntı devam
13. Gün , idrar testi yaptım. Sonuç tek çizgi
14. Gün; kanama yok ağrı yok
15. Gün ağrı yoktu ama kanamam başladı

Estrofem göğüs büyümesi yapıyormuş meğerse ama bilmeyince insan zannediyor ki acaba ?
Crinone jel de belki akıntının artmasına sebep oldu.

Canım doktor aşılama sonrası bana bi ilaç vermedi ama benimde akıntım vardı iki gündür bugün azaldı ama sanırım yumurtalarım çatladı artık işlem tamam gibisine mesaj gönderiyolar öyle anladım sanki

Benim akıntım da yok kasık ağrım da çok hafif oluyor arada doktor da 15. Günü çağırdı şimdi sen 15. Günde adet oldum diyince de korktum

Doktorum bana da hiçbir ilaç vermedi aşılamadan sonra

Doktorum bana da hiçbir ilaç vermedi aşılamadan sonra
Kişiye göre değişiyor demekki tedbir durumları, bana 1 ilaç 1 jel verdi. İkisi de tutunmayı sağlıyormuş. Belki bende tutunma zorluğu gördü bilmiyozki , doktor ne derse uyguluyoz :)

Benim akıntım da yok kasık ağrım da çok hafif oluyor arada doktor da 15. Günü çağırdı şimdi sen 15. Günde adet oldum diyince de korktum
Sizin aşılama sebebiniz ne ?kaçıncı gününüzdesiniz ? Sayfada 1. Aşılamada hamile kalanlar var ne güzel , benim şansım düşük gibi .
Aşılamadan sonra 10 gün bekledim ama 10. Günden sonra beklemesi resmen işkenceydi, hem test yapmaya korkuyordum negatifi görcem diye hem sabırsızlıktan çatlıyordum. 13. Gün yaptım adet olmadım diye umutlndığım için. Negatif çıktı. 14. Gün adet olmayınca gene umudumu yitirmedim belki idrarda çıkmamıştır, kanda çıkar diye. Doktor 15 gün sonra gel demişti, 15. Gün sabahı kalktım karnımda bi adet sancısı sonra kanama başladı ağlama krizine girdim ama bende çikolata kisti var zaten doktor umutlu değildi (( lanet olasıca kist. Eşİmde de sperm hareketliliği düşük olunca şansımız iyice düştü hem eşim hem ben şuan vitamİn ve ilaçlar kullanıyoruz ocağın 22 sinden beri, şubatın sonuna doğru adet olmam lazım , 2. Aşılamayı yaptırcaz allahım bu sefer olsun nolur.

Olur inşallah bende de pcos var ama eşimde bir sorun yok onun değeri %91 çıktı bakalım bugün 8. Günündeyim 1 hafta var daha çokta umutlanmak istemiyorum sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için ya bakalım

Eşimin sperm analizi sonucu Erolummm

eşmn değri Normal
Miktar 4 Olaması gereken 2<
Total sperm sayısı 500 milyon Olması gereken 40<
İleri hızlı hareketlilik 12 Olması gereken 25<
Norml morfoloji 20 Olması gereken 50<

Hareketlilik düşük morfoloji de düşük
Ama bende çikolata kisti olmasa şansımız daha yüksek olurdu bence, çünkü hareketlilik yavaşsa aşılama bunun çözümü olurdu bence , doktor spermi eliyle rahime koyup geliyor çünkü. Spermin totosunu kaldırıp hareket etmesine gerek kalmıyor çünkü

İnşallah senin olumlu sonuçlanacak

İnşallah senin olumlu sonuçlanacak
İnşallah canım ya Allah isteyen herkese versin benim kardeşime ilk evlendiği zaman da çikolata kisti var demişlerdi eşi de daha önce ameliyat olmuş doktorlar çocuğunun olma ihtimali %15 demiş evlendikten 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı Allah tan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…