- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 103
- 36
Evet canım ben bugün rapor işlerini hallettim ve başladım iğnelere çok heyecanlıyım.Tüp bebeğe başlayacak olan arkadaşlar, rapor çıkartılıp bi indirim mi oluyordu ilaçları mı devlet karşılıyordu öyle bişey vardı sanki. Araştırdınız mı hiç? Düşünüyor musunuz rapor çıkartmayı?
Olur canım her yaptığımı yazayım size. Hatta tüp bebek için rapor çıkaracaksanız onların da gerekli belgelerini yazayım. Biz 1 gün içinde tamamladik çok zor oldu. Yorgunluktan mahvoldum bugün.Ozamn bizim yoldasimiz ilk sen oluoosun seni izlicez.ins
Canım ben aşılamasa 3 tanesini kullandım paketi attım. Son aşılamamda da 5 tane kullandım gerisini yine attım.Arkadaşlar benim gonal f 5 tane 75 ml kaldı doktorum 7 tanesinde asilamami yapti napabilirim o kalan ilaclari bissuru de para verdik
Canım aşılamayı hemen yapacaksan verme. Ama kutuyu açtıktan sonra 28 gün içinde kullanilmazsa kesinlikle bir daha kullanılmıyor. Işık görmemesi lazımmış kutu açılıp ışık görünce bitiyormuş.Bn cok pahaliya aldm ihtiyaci olan olursa uygun fiyata vericem canm ewet asilama oldu bnm rabbim izin vermez tutmazsa 2. asilamayi yaptrcam ama bi ara veririm cok yipratyorm kendimi olumsuz olursa
Canım aşılamayı hemen yapacaksan verme. Ama kutuyu açtıktan sonra 28 gün içinde kullanilmazsa kesinlikle bir daha kullanılmıyor. Işık görmemesi lazımmış kutu açılıp ışık görünce bitiyormuş.
Hımmm anladım o zaman. Bence ara vermeden yapsan daha iyi olur. Ben çok ara verdim boş yere zaman geçtibnmkiler tek kullanimlik paketinde duruyo cnm 450 ml tek kalemde degil
Çok sağol cnm inş sağlıkla kucağımiza alırız.rabbm sizlere de nasip etsin inş.8403BHC cnmmmm hayrlisi olsun cok sevindimmm saglikla kucagina alirsin inss allah bizede nasip etsin dua et bizler icinde
Teşekkür ederim canım :) Benim de bi noktam gelecek ve birden umutlancam belki :) umarım daha olumlu ve umutlu olurum , olumsuzluk sarmış heryerimizi :)ya neden öyle düşünüyorsun @nehira sen kendinden ümidi kesme.Rabbinden kesme; önce inanmak gerekiyor. ben önceden istiyordum fakat inanmıyordum. fakat şuan sıkı sıkıya inanmak istediğimin farkına vardım. biz inanmazsak istekli olmazsak doktorlar bile bize inanmaz bunu unutma; kistle de hamile kalınır kafandan söküp at; artık senden olumlu şeyler duymak istiyorum..
İkiz olmuş bide :)kızlar başak sayanın tüp bebek hikayemi bi dinleyin nehira senin duruma benziyor bak bir tüpü tıkalıymış çok umut verici geldi bana. ikizleri olmuş.Nehira-27
Aynen Allahtan umut kesilmez:)İkiz olmuş bide :)
Hayırşı olsun canım , ilk tüp macerasına sen başladın heralde , arkandan ben gelecem inşallah :) bişey sormak istiyorum. Rapor içinEvet canım ben bugün rapor işlerini hallettim ve başladım iğnelere çok heyecanlıyım.
Hangi ilde başladın tüp bebeğe, detaylı ilçe , hastane doktor ismi değil de canım sadece il olarak merak ettim.Olur canım her yaptığımı yazayım size. Hatta tüp bebek için rapor çıkaracaksanız onların da gerekli belgelerini yazayım. Biz 1 gün içinde tamamladik çok zor oldu. Yorgunluktan mahvoldum bugün.
tüp bebek icin gideceğin hastane devletle anlasmalimi.anlasmasi yoksa raporun bi anlamı olmuyormusHayırşı olsun canım , ilk tüp macerasına sen başladın heralde , arkandan ben gelecem inşallah :) bişey sormak istiyorum. Rapor için
- 3 yıl evli olmak
- yaş kriteri
-sigorta primi kriteri
Vs şeyler var ya ; ben burda hepsini karşılıyorum ama şöyle bişey var , 2 yıldır evliyim; bazı durumlarda 3 yıl evlilik şartı aranmıyor, mesela tüplerin tıkalı olması gibi. Benim tüplerden biri tıkalı, bu yeterli olur mu ki 3 yıl şartından kurtulmam için yoksa 2 tüp de mi tıkalı olmalı, eğer öyleyse hiç raporla uğraşmayacam
Biz tayin sebebiyle Erzurumdayız. Bu yüzden burda yapıyorum. Buraya geldiğimden beri o merkeze gidiyorum ve orada tanıdığım tüm arkadaşlar şu an hamileHangi ilde başladın tüp bebeğe, detaylı ilçe , hastane doktor ismi değil de canım sadece il olarak merak ettim.
Onu hiç bilemiyorum canım. Oradakiler seni yönlendirir başlamadan önce git bi görüş bence daha iyi olur. Ben aşılama sonrası hemen başladığım için belgeler 1 güne sığdı stres oldum tamamlamak içinHayırşı olsun canım , ilk tüp macerasına sen başladın heralde , arkandan ben gelecem inşallah :) bişey sormak istiyorum. Rapor için
- 3 yıl evli olmak
- yaş kriteri
-sigorta primi kriteri
Vs şeyler var ya ; ben burda hepsini karşılıyorum ama şöyle bişey var , 2 yıldır evliyim; bazı durumlarda 3 yıl evlilik şartı aranmıyor, mesela tüplerin tıkalı olması gibi. Benim tüplerden biri tıkalı, bu yeterli olur mu ki 3 yıl şartından kurtulmam için yoksa 2 tüp de mi tıkalı olmalı, eğer öyleyse hiç raporla uğraşmayacam
Evet canım bu arada benim araştırma hastanesi devlet yani o yüzden rapor ıyi oldu ama özelde olmuyor diye biliyorum arkadaşım özelde yaptırdı rapor yapmadılarKızlar sizden bişey isteyecem; 1. Sayfada bilgilerimiz var ya , orda bazı arkadaşların aşılama sebeplerini bilmiyoz, onlar bana özelden mesaj atabilir mi ekleyeyeim oraya, aşılama düşünüp de sayfaya yeni gelenler ordaki bilgilerden bi fikir edinebilir en azından , ama gönüllük esas tabi , yazmak istemeyen söylemeyebilir .
Bu arada bugün tüp bebek merkeziyle görüştüm , hatta tedavi görmek istediğim doktorla bile konuştum , anında dönüyorlar valla şaşırdım :) 5-10 dk içinde aradılar. Detayları birazdan yazacam, benim gibi aşılamayı bırakıp tüpe gideceklere bilgi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?