Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Evet canım ben bugün rapor işlerini hallettim ve başladım iğnelere çok heyecanlıyım.

Ozamn bizim yoldasimiz ilk sen oluoosun seni izlicez.ins
Olur canım her yaptığımı yazayım size. Hatta tüp bebek için rapor çıkaracaksanız onların da gerekli belgelerini yazayım. Biz 1 gün içinde tamamladik çok zor oldu. Yorgunluktan mahvoldum bugün.

Arkadaşlar benim gonal f 5 tane 75 ml kaldı doktorum 7 tanesinde asilamami yapti napabilirim o kalan ilaclari bissuru de para verdik
Canım ben aşılamasa 3 tanesini kullandım paketi attım. Son aşılamamda da 5 tane kullandım gerisini yine attım.

Bn cok pahaliya aldm ihtiyaci olan olursa uygun fiyata vericem canm ewet asilama oldu bnm rabbim izin vermez tutmazsa 2. asilamayi yaptrcam ama bi ara veririm cok yipratyorm kendimi olumsuz olursa
Canım aşılamayı hemen yapacaksan verme. Ama kutuyu açtıktan sonra 28 gün içinde kullanilmazsa kesinlikle bir daha kullanılmıyor. Işık görmemesi lazımmış kutu açılıp ışık görünce bitiyormuş.

bnmkiler tek kullanimlik paketinde duruyo cnm 450 ml tek kalemde degil

kızlar ben bugun tüp bebek yapan bir arkadaşla gorustumde tüp bebek icin çıkarılan raporlar sadece devletin tup bebek icin anlaşmalı olduğu hastanelerde geçerli oluyormus.cogu hastaneninse anlaşması yokmus

Teşekkür ederim canım :) Benim de bi noktam gelecek ve birden umutlancam belki :) umarım daha olumlu ve umutlu olurum , olumsuzluk sarmış heryerimizi :)
Bu arada senin aşılama sebebin neydi canım ?

Evet canım ben bugün rapor işlerini hallettim ve başladım iğnelere çok heyecanlıyım.
Hayırşı olsun canım , ilk tüp macerasına sen başladın heralde , arkandan ben gelecem inşallah :) bişey sormak istiyorum. Rapor için
- 3 yıl evli olmak
- yaş kriteri
-sigorta primi kriteri
Vs şeyler var ya ; ben burda hepsini karşılıyorum ama şöyle bişey var , 2 yıldır evliyim; bazı durumlarda 3 yıl evlilik şartı aranmıyor, mesela tüplerin tıkalı olması gibi. Benim tüplerden biri tıkalı, bu yeterli olur mu ki 3 yıl şartından kurtulmam için yoksa 2 tüp de mi tıkalı olmalı, eğer öyleyse hiç raporla uğraşmayacam

Olur canım her yaptığımı yazayım size. Hatta tüp bebek için rapor çıkaracaksanız onların da gerekli belgelerini yazayım. Biz 1 gün içinde tamamladik çok zor oldu. Yorgunluktan mahvoldum bugün.
Hangi ilde başladın tüp bebeğe, detaylı ilçe , hastane doktor ismi değil de canım sadece il olarak merak ettim.

Kızlar sizden bişey isteyecem; 1. Sayfada bilgilerimiz var ya , orda bazı arkadaşların aşılama sebeplerini bilmiyoz, onlar bana özelden mesaj atabilir mi ekleyeyeim oraya, aşılama düşünüp de sayfaya yeni gelenler ordaki bilgilerden bi fikir edinebilir en azından , ama gönüllük esas tabi , yazmak istemeyen söylemeyebilir .
Bu arada bugün tüp bebek merkeziyle görüştüm , hatta tedavi görmek istediğim doktorla bile konuştum , anında dönüyorlar valla şaşırdım :) 5-10 dk içinde aradılar. Detayları birazdan yazacam, benim gibi aşılamayı bırakıp tüpe gideceklere bilgi olur.

tüp bebek icin gideceğin hastane devletle anlasmalimi.anlasmasi yoksa raporun bi anlamı olmuyormus

Hangi ilde başladın tüp bebeğe, detaylı ilçe , hastane doktor ismi değil de canım sadece il olarak merak ettim.
Biz tayin sebebiyle Erzurumdayız. Bu yüzden burda yapıyorum. Buraya geldiğimden beri o merkeze gidiyorum ve orada tanıdığım tüm arkadaşlar şu an hamile darısı başımıza inşallah.

Onu hiç bilemiyorum canım. Oradakiler seni yönlendirir başlamadan önce git bi görüş bence daha iyi olur. Ben aşılama sonrası hemen başladığım için belgeler 1 güne sığdı stres oldum tamamlamak için

Evet canım bu arada benim araştırma hastanesi devlet yani o yüzden rapor ıyi oldu ama özelde olmuyor diye biliyorum arkadaşım özelde yaptırdı rapor yapmadılar

TÜP BEBEK düşünenler :
Bugün öğlen Antalya Tüp Bebek Merkezini aradım, telefonu bir kadın açtı neci olduğunu bilmiyorum, not aldığım sorulardan bahsettim bilgi almak istediğimi. Bildiklerini cevapladı, fiyatı sordum muhasebeye bağladı, cevabı ordan aldım,( tedavi 5750, ilaçlar 1500 dedi => toplam 7250. Ekstra test istenirse onun fiyatı ayrı. ) sonra doktorun cevaplayacağı sorular için telefonumu not aldılar, doktor size dönsün dediler. 5-10 dk içinde hemen döndü doktor.
İlk muayeneye adet olarak mı gelmem gerekir dedim, adet öncesinde görüşmek gerekir mi, antalyada otursaydın adet olmadan görmek tercihim dedi, ama dışardan geldiğin için adet olduğun gün bizi ara ertesi gün için tandevu al, adetin 2. Günü görüşmüş oluruz dedi; ben de hafta içi çalıştığım için cumartesi uygunsanız adetsiz ön görüşmeye geleyim dedim, bu cumartesi şehir dışındaymış, sonraki cumartesiye aldım randevuyu. Aşılama sürecinde yapılan bütün testleri getir dedi, onların dışında yapılmasını gerek duyduğum testler olursa burda yaparız dedi, aynı gün geri dönecekseniz bulunduğunuz yerde de yaptırırsınız dedi. Bu arada ameliyat olmayın sakın kist için dedi, yumurta rezervine zarar verebilir dedi.
Adetin 2. Günü tedaviye başladık diyelim, bu süreç 15-20 gün sürüyormuş. Bu süreçte bulunduğum yerde aşılamacı doktorum takip edecek yumurtaları, ekstra bi gelişme olursa antalyaya çağırırırız dedi. Yumurtalar olgunlaşmaya yakın bi kendim bakıyorum dedi, çatlatma iğnesini duruma göre, bulunduğun yerde yaptırtıp geliyorsun yada biz yapıyoruz dedi, yumurtalar toplanınca donduruyoruz, 1 ay rahmi dinlendiriyoruz dedi.
Son olarak da çikolata kisti için durum nedir dedim, umut verici mi sonuçlar :) çikolata kisti tüp bebek için bi engel değil dedi , başka ne diyecek :) bakalım hayırlısı olsun. Keşke bu cumartesi müsait olsaydı, hemen görüşseydim. Neyse artık :)
siera61 , @Suskun Ceylan , Ovaras , betulmavi , Erolummm ,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…