Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
hayırlı
olsun arkadaşım çok sevindm darisi bizlere

nasıl heyecanlımısın çok sakin gibi geldin bana :))

heyecanlı değilim cnm 3 ay geçince heyecanlanmaya başlıcam gibi geliyor.şimdi ürkek zamanlarım :)
Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ salim kucağina almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyen bekleyenlere inşallah. Bi kaç sorum olacaktı sana cevaplarsan çok sevinirim. aşılaman çatlatma iğnesinden ne kadar sonra yapıldı cañim ? Bi de aşılama yapıldıgı zaman eşinin degerleri nasildi ?

çok sağol cnm.darısı tüm isteyenlere inş. eşimin değeriyle ilgili hiçbir bilgim yok son zamanlarda yapılan 2 testimizin sonucunu hastaneden almadık ama iyi demişlerdi hep bana odaklandılar, bu arada eşimde son iki aydır sürekli cakşır suyu ve aktardan aldığımız bir karışımdan yedi.
çarşamba 23,30 gibi ovitrelle vurdum cuma 12 gibi aşılama oldu.

Amiiinn inşallaahh Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Anladım canım çok teşekkür ederim cevabın için. Hayırlısı olsun tekrardan

Hayırlı olsun aşılaman, ben kan testi yaptırdığımda tek bi rakam çıkıyor sonuç kısmında. Senin neden böyle bi sürü değer var? 71,2 olan ney ? Eğer beta hcg ise hamilesin demek dimi.
Kuzm beta hcg de 0.438 cikti anlamadim bsy ama daha adet olmadim henuz

8403BHC inanmıyorum nasil sevindim anlatamam şu an tebrik ediyorum canım dün gece ilk sayfaya baktım dedim bugün yarın sonucu soler dedim:) bide doktorumuz aynı o yüzden bi kat daha sevindim bide aşilama sonrası tuvalete gittim hemen demistin demekki pek bi etkisi yok rabbim ol derse olur mübarek aylarda bizimde duamız kabul olsun

ay cnm yıldız hocayı gerçekten çok sevdim.rabbim onun ellerinden hamile kalmayı nasip etti.Allahım sizlerede nasip etsin inşşş.
nerde bebek hasreti çeken kulu varsa rabbim onlara boy boy ilim irfan sahibi vatanına milletine hayırlı evlat nasip eylesin inş.

cnm beta değeri 0-5 aralığında olunca hamile olmadığını gösterir.
Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
bende kan verdim kaç çıkacak bilmiyorum merakla bekliyorum.

seni üzmek istemem belli olmaz ama bazen sonuçlar yanıltıyo insanı geçen dende de böyle 0,532 çıkmıştı ama sonuç negatif bazı personeller mi 3 rakamlı yazıyo ne yapıyorsa farklı gözüküyor sonuç

Amin canim aynen bende çok seviyorum yıldız hocayı bakalim bir ay ilac kullaniyorum sonra adet olunca gidicem 2. Aşılama için

Amin canim aynen bende çok seviyorum yıldız hocayı bakalim bir ay ilac kullaniyorum sonra adet olunca gidicem 2. Aşılama için
neden hemen yaptırmıyorsun cnm ben beklemeyi düşünmüyordum ama doktor yapar mıydı bilmiyorum

neden hemen yaptırmıyorsun cnm ben beklemeyi düşünmüyordum ama doktor yapar mıydı bilmiyorum
Bana kalsa bende hemen istiyordum ama kist gördü 18 ml falan herhalde büyüyen yumlardan 1 tanesi çatlamamış bu durumda yapamam dedi bi ilaç verdi ciclo progynova die bu hap bitince adet olcakmisim ole gidecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…