hayırlıçok sağol cnm benim yumurtalarım çok fazla ama çatlayan çok az ve çatlayan da öyle nazlı büyüyorki 13 gün iğne yaptım anca çatladı.ğnesiz hapsız 40-50 günde adet oluyorum.
Allahım sizlere de nasip etsin inş..
çok sağol cnm darısı hepinize inşşş..hayırlı
olsun arkadaşım çok sevindm darisi bizlere
nasıl heyecanlımısın çok sakin gibi geldin bana :))çok sağol cnm benim yumurtalarım çok fazla ama çatlayan çok az ve çatlayan da öyle nazlı büyüyorki 13 gün iğne yaptım anca çatladı.ğnesiz hapsız 40-50 günde adet oluyorum.
Allahım sizlere de nasip etsin inş..
heyecanlı değilim cnm 3 ay geçince heyecanlanmaya başlıcam gibi geliyor.şimdi ürkek zamanlarım :)nasıl heyecanlımısın çok sakin gibi geldin bana :))
Kıyamam Allah yardım eder inşaallahheyecanlı değilim cnm 3 ay geçince heyecanlanmaya başlıcam gibi geliyor.şimdi ürkek zamanlarım :)
Kızlar ben hamileyimrabbim hepinize nasip etsin inş.[/QUOTE
hayırlı olsun tatlım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ salim kucağina almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyen bekleyenlere inşallah. Bi kaç sorum olacaktı sana cevaplarsan çok sevinirim. aşılaman çatlatma iğnesinden ne kadar sonra yapıldı cañim ? Bi de aşılama yapıldıgı zaman eşinin degerleri nasildi ?heyecanlı değilim cnm 3 ay geçince heyecanlanmaya başlıcam gibi geliyor.şimdi ürkek zamanlarım :)
çok sağol cnm.darısı tüm isteyenlere inş. eşimin değeriyle ilgili hiçbir bilgim yok son zamanlarda yapılan 2 testimizin sonucunu hastaneden almadık ama iyi demişlerdi hep bana odaklandılar, bu arada eşimde son iki aydır sürekli cakşır suyu ve aktardan aldığımız bir karışımdan yedi.Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ salim kucağina almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyen bekleyenlere inşallah. Bi kaç sorum olacaktı sana cevaplarsan çok sevinirim. aşılaman çatlatma iğnesinden ne kadar sonra yapıldı cañim ? Bi de aşılama yapıldıgı zaman eşinin degerleri nasildi ?
Amiiinn inşallaahh Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Anladım canım çok teşekkür ederim cevabın için. Hayırlısı olsun tekrardançok sağol cnm.darısı tüm isteyenlere inş. eşimin değeriyle ilgili hiçbir bilgim yok son zamanlarda yapılan 2 testimizin sonucunu hastaneden almadık ama iyi demişlerdi hep bana odaklandılar, bu arada eşimde son iki aydır sürekli cakşır suyu ve aktardan aldığımız bir karışımdan yedi.
çarşamba 23,30 gibi ovitrelle vurdum cuma 12 gibi aşılama oldu.
Kuzm beta hcg de 0.438 cikti anlamadim bsy ama daha adet olmadim henuzHayırlı olsun aşılaman, ben kan testi yaptırdığımda tek bi rakam çıkıyor sonuç kısmında. Senin neden böyle bi sürü değer var? 71,2 olan ney ? Eğer beta hcg ise hamilesin demek dimi.
Hayırlı olsun aşılaman, ben kan testi yaptırdığımda tek bi rakam çıkıyor sonuç kısmında. Senin neden böyle bi sürü değer var? 71,2 olan ney ? Eğer beta hcg ise hamilesin demek dimi.
Kuzm beta hcg de 0.438 cikti anlamadim bsy ama daha adet olmadim henuz
Hayırlı olsun aşılaman, ben kan testi yaptırdığımda tek bi rakam çıkıyor sonuç kısmında. Senin neden böyle bi sürü değer var? 71,2 olan ney ? Eğer beta hcg ise hamilesin demek dimi.
ay cnm yıldız hocayı gerçekten çok sevdim.rabbim onun ellerinden hamile kalmayı nasip etti.Allahım sizlerede nasip etsin inşşş.8403BHC inanmıyorum nasil sevindim anlatamam şu an tebrik ediyorum canım dün gece ilk sayfaya baktım dedim bugün yarın sonucu soler dedim:) bide doktorumuz aynı o yüzden bi kat daha sevindim bide aşilama sonrası tuvalete gittim hemen demistin demekki pek bi etkisi yok rabbim ol derse olur mübarek aylarda bizimde duamız kabul olsun
cnm beta değeri 0-5 aralığında olunca hamile olmadığını gösterir.Kuzm beta hcg de 0.438 cikti anlamadim bsy ama daha adet olmadim henuz
seni üzmek istemem belli olmaz ama bazen sonuçlar yanıltıyo insanı geçen dende de böyle 0,532 çıkmıştı ama sonuç negatif bazı personeller mi 3 rakamlı yazıyo ne yapıyorsa farklı gözüküyor sonuçKuzm beta hcg de 0.438 cikti anlamadim bsy ama daha adet olmadim henuz
Amin canim aynen bende çok seviyorum yıldız hocayı bakalim bir ay ilac kullaniyorum sonra adet olunca gidicem 2. Aşılama içinay cnm yıldız hocayı gerçekten çok sevdim.rabbim onun ellerinden hamile kalmayı nasip etti.Allahım sizlerede nasip etsin inşşş.
nerde bebek hasreti çeken kulu varsa rabbim onlara boy boy ilim irfan sahibi vatanına milletine hayırlı evlat nasip eylesin inş.
neden hemen yaptırmıyorsun cnm ben beklemeyi düşünmüyordum ama doktor yapar mıydı bilmiyorumAmin canim aynen bende çok seviyorum yıldız hocayı bakalim bir ay ilac kullaniyorum sonra adet olunca gidicem 2. Aşılama için
Bana kalsa bende hemen istiyordum ama kist gördü 18 ml falan herhalde büyüyen yumlardan 1 tanesi çatlamamış bu durumda yapamam dedi bi ilaç verdi ciclo progynova die bu hap bitince adet olcakmisim ole gidecekmişimneden hemen yaptırmıyorsun cnm ben beklemeyi düşünmüyordum ama doktor yapar mıydı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?