- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 29
-
- Konu Sahibi AnneveBebek0
Bende cuma günü 24 Kasım da oldum saat 13:50 deMerhaba arkadaşlar ben pazartesi aşılamamı oldum çok yeni daha ama sanki belirtiler var gibi. Ovitrelleden olduğunu düşünüyorum içerisindeki beta hcg hormonundan kaynaklı. Sizler ne zaman aşılama oldunuz? Hadi beraber gün sayalım
Aşılama sonrası çok normal benimde 2 gün sürdü ara kanama kahverengi şeklinde inşallah bebişlerimiz tutunmusturBende cuma günü 24 Kasım da oldum saat 13:50 dekahverengi akıntı, arar ara kasık ağrısı ve bel ağrısı hissediyorum.
Amin inşallahAşılama sonrası çok normal benimde 2 gün sürdü ara kanama kahverengi şeklinde inşallah bebişlerimiz tutunmustur
Benim recetemi aşılamadan hemen sonra yazdı, progesten kullanıyorum sabah akşam fitil şeklindeKızlar bide ne ilaçlar verdi doktorunuz bana duphaston verdi ben çok araştırdım adet söktürücüymüş bugün doktorumu aradım psikolojim bozuldu dedim bana ozaman progestan al fitil olarak kullan dedi
Benim üçüncü aşılamam bu hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende sebebi belli değil malesef doktorumuz olmaması icin bir sebep yok diye aşılamaya devam etti . 3 yumurtam olmuştu bu defa 21mm 20mm ve 20mm şeklimde sizin kaç yumurta olmuştu acabaAmin inşallahsiz neden aşılama yaptırdınız, bizde eşimin ileri hareketli oranı düşüktü ondan denemek istedik.
Devit vitamin ve folik asit de kullanıyorumBenim recetemi aşılamadan hemen sonra yazdı, progesten kullanıyorum sabah akşam fitil şeklinde
Benim bu sabah artık negatif oldu çatlatma iğnesinin 8.günüKız yapmam mi kaç kere yalancı pozitifi hiç görmedim hep negatif yalandan da olsa bı kızarır insan diye kavga etttim onlarla
Çok erken negatife dönmüş artık pozitifi bekleyeceksin benım testler dönmüyorBenim bu sabah artık negatif oldu çatlatma iğnesinin 8.günü
İnsAllah ya böyle olunca korkyrm biraz ama sürekli aklıma adeti getirmemeye calsymBende hala ağrı var sırt ve kaşık ağrısı hiç geçmedi inşallah bebiştir
Hayır öyle düşünme adet yok artık Allahın izni ile kötüyü çağırma hep pozitif düşünİnsAllah ya böyle olunca korkyrm biraz ama sürekli aklıma adeti getirmemeye calsym
İnsAllah ya bnm ztn geçen yıl bir gebeliğim oldu ama kimyasal gebelige dönüştüHayır öyle düşünme adet yok artık Allahın izni ile kötüyü çağırma hep pozitif düşün
Aa çok güzel, Rabbim hayırlısıyla güzel haberler almanı nasip etsinBenim üçüncü aşılamam bu hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende sebebi belli değil malesef doktorumuz olmaması icin bir sebep yok diye aşılamaya devam etti . 3 yumurtam olmuştu bu defa 21mm 20mm ve 20mm şeklimde sizin kaç yumurta olmuştu acaba
Benim en sonki testlerim böyle . Ama bazen bazılarında silikleşmeden pozitife dönebiliyormuş.Çok erken negatife dönmüş artık pozitifi bekleyeceksin benım testler dönmüyorEki Görüntüle 3341528 Eki Görüntüle 3341529 Eki Görüntüle 3341530
Bana progestan verdi ağızdan kulncmKızlar bide ne ilaçlar verdi doktorunuz bana duphaston verdi ben çok araştırdım adet söktürücüymüş bugün doktorumu aradım psikolojim bozuldu dedim bana ozaman progestan al fitil olarak kullan dedi
Günaydın aynı gün olduk aşılamayı sanırım benim de bugün siliklesmeye başlamışBenim en sonki testlerim böyle . Ama bazen bazılarında silikleşmeden pozitife dönebiliyormuş.
Ben 20.11 da oldum aşılamayı
22 de testlerim geldi trendyoldan almıştım gün ortasında yaptım onu öyle başladım diğerleri ilk idrar .
Bugünki de negatif sanmıştım ama değil 5-6 dk sonra çizgi belirdi
Amin canım İnşallahGünaydın aynı gün olduk aşılamayı sanırım benim de bugün siliklesmeye başlamışinşallah pozitife döner testlerimiz Eki Görüntüle 3341887
Canım seninde alt karnında yanma hissi oluyor muAşılama sonrası çok normal benimde 2 gün sürdü ara kanama kahverengi şeklinde inşallah bebişlerimiz tutunmustur