- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 27
- Konu Sahibi AnneveBebek0
Güncel foto AnneveBebek0Amin canım İnşallah
Bende testimi yaptım görünmüyor ama kıl gibi var yine
Dün 26.11 testim mesela oda kıl gibiydi bak bugün oturmuş rengi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncel foto AnneveBebek0Amin canım İnşallah
Bende testimi yaptım görünmüyor ama kıl gibi var yine
Dün 26.11 testim mesela oda kıl gibiydi bak bugün oturmuş rengi
Evet hala çizgin duruyor senınGüncel foto AnneveBebek0
Düne kadar oluyordu bende bugün tüm belirtilerim gitti sanırım olmadı yineCanım seninde alt karnında yanma hissi oluyor mu
İlk 3 gün çok ağrım vardı suan bugün itibari ile olan belirtilerim de gittiMerhaba bende bugün aşılama oldum pko iki taraflı aceba ağrınız ilk gün nasıldı sonuç alan var mı
Benimde tüm belirtiler bugün itibari ile gitti üçüncü aşılamam sanırım Buda tutmadımerhabalaaaaarrrr , bende bugün aşılama oldum. Sonuçlarınızı dört gözle bekliyorum bende çikolata kisti var pek ümidim yok ama bakalım , hepimiz pozitifi görürüz inşallah
Bugün arkadaşa gittim dönerken otobüsü kaçıracaktım mecbur koştum biraz olmadı diye de salmıştımEvet hala çizgin duruyor senın
Test yaptın mı yenidenBenimde tüm belirtiler bugün itibari ile gitti üçüncü aşılamam sanırım Buda tutmadı
Umudunu kesme belirti kesildiği halde gebe kalanda varmış. İnşallah sonunda pozitifi görürsünBenimde tüm belirtiler bugün itibari ile gitti üçüncü aşılamam sanırım Buda tutmadı
Sabahları ilk idrar ile yapıyorum bugün yaptım sabah 6’da oda gidiyor çok belli birde şimdi lavaboda çok afedersin ama peceteye silerken kahverengi kanla karışık bisey geldi sanırım adet olucamTest yaptın mı yeniden
Yaa deme bende test yaptım şimdi sanırım negatife döndüSabahları ilk idrar ile yapıyorum bugün yaptım sabah 6’da oda gidiyor çok belli birde şimdi lavaboda çok afedersin ama peceteye silerken kahverengi kanla karışık bisey geldi sanırım adet olucam
Benimde bugunki hafif çizgi bar ama benım testim kaset olandan erken gebelik testi değilYaa deme bende test yaptım şimdi sanırım negatife döndü
Benim bugün tam 10.günümBenimde bugunki hafif çizgi bar ama benım testim kaset olandan erken gebelik testi değil Eki Görüntüle 3342534
Evet aynı gün olduk senınleBenim bugün tam 10.günüm
18.11 de vurmuştum ya akşam 23:00 da
Bakalım olmadı heralde
Ben iğnenin etkisini attım bakalım pozitife dönecekmiEvet aynı gün olduk senınle
Benimde belirtilerim gitmişti, akşam eşimle dans ederken başım döndü, midem kalktı acaba sarsıntı dan mi bilemedimDüne kadar oluyordu bende bugün tüm belirtilerim gitti sanırım olmadı yine
Merhaba bugun test yaptınız mıBen iğnenin etkisini attım bakalım pozitife dönecekmi
Yaptım canım ama negatif mi hayalet çizgisi mi bilemedim ama bence negatif bugün 11.günMerhaba bugun test yaptınız mı
Evet hayali bir cizgi gördüm bende benım de bugün mü testim buYaptım canım ama negatif mi hayalet çizgisi mi bilemedim ama bence negatif bugün 11.gün