Aşılama olup gün sayanlar hadi gelin

AnneveBebek0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
897
427
29
Merhaba arkadaşlar ben pazartesi aşılamamı oldum çok yeni daha ama sanki belirtiler var gibi. Ovitrelleden olduğunu düşünüyorum içerisindeki beta hcg hormonundan kaynaklı. Sizler ne zaman aşılama oldunuz? Hadi beraber gün sayalım

Yarın 8 . Gün çok fazla ağrım olduğu için kontrole çağırdı doktor benim yapıldığından beri ağrım hiç kesilmedi umarım hepimiz için hayrlı sonuclar olur bide günler geçmek bilmio çok sabır gerektirio

Eee ne dedi doktor bende bugün sabaha kadar mide bulantımdan uyuyamadım

Bende Pzartesi oldummmm

Kist olusmus sol tarafimda oyuzden çok ağrım oluyomus gebelik içinde erken ama dedi yinede kan aldı sonuç bekliyorum
Bende teste dayanamayanlardanımmm

Eklentiler

• EC5C61BA-AED9-4B64-B561-C2F05BB2F141.jpeg
    139,8 KB · Görüntüleme: 76
  • FBA4B2D5-6995-4C03-BCF5-87A2895EB73E.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 74
Bende yumurta geliştirme kısmındayım pzrtsi iğne verir muhtemelen. Aşılamadan sonra full yattiniz mi ne yapmam gerekiyor

Merhaba kızlar bende 21 Kasım'da aşılama yaptım bugün 5 günüm sırt ve diz ağrısı var bende acaba normal mi bunu yaşayan varmı bide bizim burda Perşembe günü deprem oldu tek başımaydim 5 kata otrym acaba korktum diye mi ağrı oluyor

Öncelikle geçmiş olsun rabbim beterinden korusun benim de var hiç kesilmedi ben yüksek doz kulladigim için igneleri kiste sebep olmuş ondan dedi doktorum ama gebeliğe engel değil diyede ekledi olmadı bi gidip muaye ol istersen

Benim yarın 10 .gün tuvalet dışında hep yattım pişmanım bu şekilde zaman gecmio kafaya çok takilio bence 3 gün güzelce yatin sonra muhakkak evden cikin
Ben 3 gün yattım evi tertemiz bıraktım 3. Gün baktım ev dagınık dayanamadım kalktım temizlik yaptım şimdilerde çıkıyorum gün içinde dışarı ama hep araçla gidip geliyorum her yere fazla yürümüyorum evde kalınca sürekli buralarda araştırma yapıyorum

Bende hala ağrı var sırt ve kaşık ağrısı hiç geçmedi inşallah bebiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…