Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim evleneli 3 yıl oldu ilk 6 ay hap kullandım 2,5 yıldırda korunmuyoruz 5 aydırka doktor kontrolünde denedik ama olmuyor ikimizdede hiç bir sorun olmamasına rağmen sizin bir promlem varmı?

aşılamadan 1 hafta sonra niçin iğne olacağımı öğrendim. Eğer hamile isem bebek daha iyi tutunsun diye olduğunu söyledi doktorum hadi hayırlısı...

01 Martta 2.aşilamami Oldum.ilk Iki üç Gün Sol Kasiğim Ağridi.cumartesi Test Yaptiricam.bugün Adet Olucakmişim Gibi Karnim Ağirmaya Başladi.tutmuş Olsa Bile Adet Belirtieleri Olabilirmi?

kızlar cumartesi aşılama oldum aşılama esnasında cok acıdı ama aşılamadan sonra pek agrım olmadı gayet normalim cok canım sıkılıyor cok şükür agrım yok ama acaba bu tutmadıgı anlamına mı geliyor normalmi kızlar bileniniz varsa biseyler yazın cok canım sıkıldı bu konuya

Yok canım niye böyle şeylere takılıyosun kısmet belli olmaz bu işler.
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

benim ilk denemem burdan bir arkadasımızın ilk denemesiymiş ve ikiz olmuş ayyy cok özeniyorum yaaaaa
artık varya baska düsündügüm hiçbirsey yokkkk
burdan yazısalım kızlar beklemek cooook zorrrr

kızlar cumartesi aşılama oldum aşılama esnasında cok acıdı ama aşılamadan sonra pek agrım olmadı gayet normalim cok canım sıkılıyor cok şükür agrım yok ama acaba bu tutmadıgı anlamına mı geliyor normalmi kızlar bileniniz varsa biseyler yazın cok canım sıkıldı bu konuya

slm arkadaslar bende araniza yeni katildim ayin 6 sinda ben de ilk asilamami yaptirdim asilama yapilirken biraz agrim oldu o kadar sonrasinda bende hic bise hissetmedim bugunde adet olacakmisim gibi sancim oluyo moralim bozuldu valla karnim sis ve bolca gaz dediginiz gibi gercekten beklemek cok zormus.

Slm Kizlar Benim Aşilamamin 11.günü Ve Belim çok Ağriyooo.jel Kuyyaniyorum.gün Geldikçe De Hem Heyacanlaniyorum Hemde Korkuyorum. Benim De Ilk Aşilamam.inş Hepimimz Hamiş Oluruz.

slm kızlar bütün yazıları okudum heycanınızı bende yaşıyorum ben mart sonunda aşılama olacağım çok istiyorumm sizler gibi benim bir oğlum var 9 yıllık evliyim daha önce tedavi olduk kendiliğnden olmuştu ama bu saefer bir türlü oğluşuma kardeş yapamadık onun için uğraşıyoruz şimdi inşallah olur ne olur dualarınızı bana edin.........

slm kızlar ALLAH hepimize nasip edecek inşallah ben de aşılama oldum 05,03,2008 de sonuç bekliyorum şimdi 2, denemem ilkide tuttu fakat gelişmedi kürtaj oldum fakat benim çok ağrım oldu hatta ilkin de hastaneye yatırdı dr um ... şimdi de ağrım var ama ilki kadar değil acaba bu kez olmadımı diye çok korkuyorum yaaaa 17,03,2008 belli olacak diğerin de 12,gün sonra idrarda çıkmıştı inş bun dada çıkar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

slm kızlar ALLAH hepimize nasip edecek inşallah ben de aşılama oldum 05,03,2008 de sonuç bekliyorum şimdi 2, denemem ilkide tuttu fakat gelişmedi kürtaj oldum fakat benim çok ağrım oldu hatta ilkin de hastaneye yatırdı dr um ... şimdi de ağrım var ama ilki kadar değil acaba bu kez olmadımı diye çok korkuyorum yaaaa 17,03,2008 belli olacak diğerin de 12,gün sonra idrarda çıkmıştı inş bun dada çıkar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

seninle aynı tarihlerimiz inş. Allah yüzümüzü güldürür...

aynen gelincik bende 2 gun once asilama oldum hadi ikimiz icin de hayirlisi insallah bekledigimize bir an once kavusuruz...ayni sekilde asilama sirasinda cok acidi ve o gun butun gun ve ertesi gunu sol yumurtaligimda agri vardi tabi 3-4 gun oncesnden baslayan gaz ve siskinlikte devam ediyo hala...ama sakin boyle seylere kafani takip sıkılma bu is bunyeden bunyeye fark gosterrmis, kiminde cok siddetli agri kiminde agrisiz gecebilirmis yani tutup tutmamasi ile hicbir alakasi yok dr.'um soyledi

icini ferah tut olumsuz dusunme hep positif dusun emi bak benim karnim zaten ilaclardan hala sis ben icimden hep hamileyim diyorum :) bi seyi 40 kere soylersen olurmusya :KK66:

insallah hepimiz ilk denemelerimizde bebislerimize kavusuruz...herkesin allah yardimcisi olsun

aynen gelincik bende 2 gun once asilama oldum hadi ikimiz icin de hayirlisi insallah bekledigimize bir an once kavusuruz...ayni sekilde asilama sirasinda cok acidi ve o gun butun gun ve ertesi gunu sol yumurtaligimda agri vardi tabi 3-4 gun oncesnden baslayan gaz ve siskinlikte devam ediyo hala...ama sakin boyle seylere kafani takip sıkılma bu is bunyeden bunyeye fark gosterrmis, kiminde cok siddetli agri kiminde agrisiz gecebilirmis yani tutup tutmamasi ile hicbir alakasi yok dr.'um soyledi

icini ferah tut olumsuz dusunme hep positif dusun emi bak benim karnim zaten ilaclardan hala sis ben icimden hep hamileyim diyorum :) bi seyi 40 kere soylersen olurmusya :KK66:

sevgili dup tesekkür ederim ben de olumsuz düsünmek istemiyorum ama bu hastane isleri habire bebek hakkında konusmalar testler tettkikler yordu beni yıprandım

eger bu asılama tutmazsa hemen ikincisini yaptırmayacagım birrsüre normal yolla olmasını bekleyecegim ve düsünmeyecegim cok fazla.esim keciboynuzu tozuna basladı ve o kadar farkettiki sperm sayısı anlatamam.hadi bakalım ne olcak

inşaallah bu seferde tutar inşaallah rabbim yüzümüzü güldürür amin

Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar.Rabbim yüzünüze gülsün kucaklarınınızı doldursun inşallah.
bende şuan gonaphene kullanıyorum haftaya benimde ilk aşılamam olacak.sizin bu yakınlarda sonuçlarınız belli olacak. olumlu haberlerinizi verinde bende moral depolayayım kendime.aşılama yapan arkadaşlar canınız nasıl acıdı ya. ben hsg çekiminde çok acı duydum. ilaç tam 3 kere verildi.rahim ağzım genişmiş gönderdiği ilaçın yarısı dışarı gelince 3 kat acı çektim. bu aşılama yapılırkende aynı sorunu yaşamam inşallah. Allah hepimizin gönlünün muradını versin.
hadi kızlar karnınızdaki gaz şişkinliği yerini bebişlerin şişliğine devretsin

X