E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelincik06
benim evleneli 3 yıl oldu ilk 6 ay hap kullandım 2,5 yıldırda korunmuyoruz 5 aydırka doktor kontrolünde denedik ama olmuyor ikimizdede hiç bir sorun olmamasına rağmen sizin bir promlem varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
taksım tup bebek merkezınde
senin ne kadara mal oldu benim toplamda 500 ytl yi buldu
benım iğneler ilaçlar herşey hemen hemen 1.00 miılyara geldi
aşılamadan 1 hafta sonra niçin iğne olacağımı öğrendim. Eğer hamile isem bebek daha iyi tutunsun diye olduğunu söyledi doktorum hadi hayırlısı...
kızlar cumartesi aşılama oldum aşılama esnasında cok acıdı ama aşılamadan sonra pek agrım olmadı gayet normalim cok canım sıkılıyor cok şükür agrım yok ama acaba bu tutmadıgı anlamına mı geliyor normalmi kızlar bileniniz varsa biseyler yazın cok canım sıkıldı bu konuya
kızlar cumartesi aşılama oldum aşılama esnasında cok acıdı ama aşılamadan sonra pek agrım olmadı gayet normalim cok canım sıkılıyor cok şükür agrım yok ama acaba bu tutmadıgı anlamına mı geliyor normalmi kızlar bileniniz varsa biseyler yazın cok canım sıkıldı bu konuya
slm kızlar ALLAH hepimize nasip edecek inşallah ben de aşılama oldum 05,03,2008 de sonuç bekliyorum şimdi 2, denemem ilkide tuttu fakat gelişmedi kürtaj oldum fakat benim çok ağrım oldu hatta ilkin de hastaneye yatırdı dr um ... şimdi de ağrım var ama ilki kadar değil acaba bu kez olmadımı diye çok korkuyorum yaaaa 17,03,2008 belli olacak diğerin de 12,gün sonra idrarda çıkmıştı inş bun dada çıkar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
aynen gelincik bende 2 gun once asilama oldum hadi ikimiz icin de hayirlisi insallah bekledigimize bir an once kavusuruz...ayni sekilde asilama sirasinda cok acidi ve o gun butun gun ve ertesi gunu sol yumurtaligimda agri vardi tabi 3-4 gun oncesnden baslayan gaz ve siskinlikte devam ediyo hala...ama sakin boyle seylere kafani takip sıkılma bu is bunyeden bunyeye fark gosterrmis, kiminde cok siddetli agri kiminde agrisiz gecebilirmis yani tutup tutmamasi ile hicbir alakasi yok dr.'um soyledi
icini ferah tut olumsuz dusunme hep positif dusun emi bak benim karnim zaten ilaclardan hala sis ben icimden hep hamileyim diyorum :) bi seyi 40 kere soylersen olurmusya