- Konu Sahibi Derya Leia
-
İnsallah tutar benim 5 kaybım var bi dıs gebeliğim var çektiğim acılar sabrımı tüketti insallah bu defa olur
[/QUOTE
cok gecmis olsun bu son olsun insallah. Benim doktorum risli gebelik uzmani gittinizmi oyle bir uzmana? Hamilelik yasadiysaniz yuksek ihtimalle tutar. Saglikla kucaginiza alirsiniz
Keciboynuzu ozu kesinlikle cok etkili etkisini birebir gorduk.Sperm sorunu için ne kullandı acaba eşiniz ilaçla mi düzeldi yoksa kür falan mi yaptınız
Hsg filmi, vajinadan verilen bir sıvı ile tüplere kadar yolda üstünde tıkanıklık var mı yok mu filmi çekiliyor. Rahim şekliniz, rahimde bir şey var mı yok mu işte. Çok kabaca bir tarif oldu çok afedersinizAslinda haklisiniz ben yurt disinda yasiyorum burada 6 defa asilama hakkimiz var 3ten sonra yasal olarak tuplere bakiliyor. Tuplere yada kanallara ayri bir seymi tek bir seymi bilmiyorum ama nasil bir operasyon ?
Sabah akşam ac karınla mi kullanıyorsunuz bunun yanında ek birşey kullanıyor musunuzKeciboynuzu ozu kesinlikle cok etkili etkisini birebir gorduk.
Macun kullandık ve caksır suyu yeşil olanı kendim sark olanı eşime kullandım sabahları akşamları aç karnına yedik caksır suyu da eşim icin sabah akşam aç karnına meyve suyu ile içtiSperm sorunu için ne kullandı acaba eşiniz ilaçla mi düzeldi yoksa kür falan mi yaptınız
Sabretmesi çok zor Allah sabır versin işallah bu defa nasiptir bekleyelim bakalımYaşadım ilk kimyasal sonda dıs gebelik 1 sene olmadı özel doktora gittim oda catlatma iğnesi yaptı hamile kaldım kimyasal oldu 3 ay klomen ve catlatma iğnesi yaptı tutmadı simdi aşılama denedik
Çok teşekkür ederim canım bizim de 2 aşılama 3 tup bebek oldu bu kez doktor hiçbir sorun yok normal tedavi deneyelim dedi ama eşimin sperm sayısı 19 milyon hareket de iyi değil inşallah bunları kullanınca bi faydası olur ve inşallah internette bulabilirimMacun kullandık ve caksır suyu yeşil olanı kendim sark olanı eşime kullandım sabahları akşamları aç karnına yedik caksır suyu da eşim icin sabah akşam aç karnına meyve suyu ile içti
İnşallah cnm 6 günüme girdim hayırlısıyla inşSabretmesi çok zor Allah sabır versin işallah bu defa nasiptir bekleyelim bakalım
CAnımm gidicem ama denize girmicem bel ağrım başladı neden bilmiyorum amaBemce girmeyin 3 gun gecmis uzerinden ama sizin hala catlayan yumurtalariniz oluyor ve iliskilere devam ediyorsunuz asilamadan sonra doktor 2 gun banyoyu nasil yasakliyorsa oyle dusunun. Yinede siz bilirsiniz ama riske atmayin.guneslenin onu yapamayanlarda var
Ben bunları 1 ay kullandım düşün faydasını nasıl gördüm bide istekli olması için aktarda macun var onu da al uygun bişey ilişkiden yarım saat önce yesin sana resim attıklarım hepsi burada da var baska yer çok pahalıÇok teşekkür ederim canım bizim de 2 aşılama 3 tup bebek oldu bu kez doktor hiçbir sorun yok normal tedavi deneyelim dedi ama eşimin sperm sayısı 19 milyon hareket de iyi değil inşallah bunları kullanınca bi faydası olur ve inşallah internette bulabilirim
Evet canım baktım simdi çok teşekkürler şu hafize sultanı eşim ari sütü bal karışımını bn yiyeceğim bn yanında çakşır suyu eşimde ek olarak keçiboynuzu özü yiyecek değil mi doğru anlamış miyimBen bunları 1 ay kullandım düşün faydasını nasıl gördüm bide istekli olması için aktarda macun var onu da al uygun bişey ilişkiden yarım saat önce yesin sana resim attıklarım hepsi burada da var baska yer çok pahalı
Canım EŞİN arı sütü Ve çakıştı sabah akşam aç KarnınaEvet canım baktım simdi çok teşekkürler şu hafize sultanı eşim ari sütü bal karışımını bn yiyeceğim bn yanında çakşır suyu eşimde ek olarak keçiboynuzu özü yiyecek değil mi doğru anlamış miyimayy kusura bakma canım valla yordum seni de
Çok sağol yaa Allah razı olsunCanım EŞİN arı sütü Ve çakıştı sabah akşam aç Karnına
SEN sadece Hafize sultanı yiceksinn sabah akşam ac
Bak arada haftada 3 kere falan arı sütünden sende ye çay kaşığı kadar ben yedim faydasını gördüm
Ne ilacı ?Çok sağol yaa Allah razı olsuninşallah faydasını görürüz bi de şuan ilaç ve iğne de kullanıyorum acaba yan etkisi olur mu ki bana
Gonal f ve femara çocuk için tedavi görüyorum şuan bunlar acaba takviye mi olur yoksa yememeli miyim sadece eşime mi versemNe ilacı ?
Sadece esine ver o zaman hafize sultanı alma arı sütünden de ye haftada 3 kez yeter sana doktor beni muayene ederken aynen söyle uaptıGonal f ve femara çocuk için tedavi görüyorum şuan bunlar acaba takviye mi olur yoksa yememeli miyim sadece eşime mi versem
Ben de böyle arada kaldığım için kullanmıyorum takviye bir şey. Eşimin bir sıkıntısı yok ama birinin tavsiyesi ile koenzim Q10 başlamisti bu ay. Bakıp gorcez onu daGonal f ve femara çocuk için tedavi görüyorum şuan bunlar acaba takviye mi olur yoksa yememeli miyim sadece eşime mi versem
Ben gerçekten çok faydasını gördüm hatta tüple bebeği olmayacak demişler bi arkadaşa oda hamile kaldı ama kalbi durmuşBen de böyle arada kaldığım için kullanmıyorum takviye bir şey. Eşimin bir sıkıntısı yok ama birinin tavsiyesi ile koenzim Q10 başlamisti bu ay. Bakıp gorcez onu da
En iyisi eşim kullansın çünkü daha fazla büyürse ohss olurum valla hastahaneden çıkamam yumurta büyümesindenSadece esine ver o zaman hafize sultanı alma arı sütünden de ye haftada 3 kez yeter sana doktor beni muayene ederken aynen söyle uaptı
Ben sana klomen vermedim nasıl büyüdü bu yumurta dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?