Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aslinda haklisiniz ben yurt disinda yasiyorum burada 6 defa asilama hakkimiz var 3ten sonra yasal olarak tuplere bakiliyor. Tuplere yada kanallara ayri bir seymi tek bir seymi bilmiyorum ama nasil bir operasyon ?
Hsg filmi, vajinadan verilen bir sıvı ile tüplere kadar yolda üstünde tıkanıklık var mı yok mu filmi çekiliyor. Rahim şekliniz, rahimde bir şey var mı yok mu işte. Çok kabaca bir tarif oldu çok afedersiniz

Sperm sorunu için ne kullandı acaba eşiniz ilaçla mi düzeldi yoksa kür falan mi yaptınız
Macun kullandık ve caksır suyu yeşil olanı kendim sark olanı eşime kullandım sabahları akşamları aç karnına yedik caksır suyu da eşim icin sabah akşam aç karnına meyve suyu ile içti

Eklentiler

• BFCA3C7C-59E4-4AA4-A19E-2B5A2BACBF8A.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 28
  • B64991B4-E2ED-4494-B6BE-F7B03ED7F5D3.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 29
Yaşadım ilk kimyasal sonda dıs gebelik 1 sene olmadı özel doktora gittim oda catlatma iğnesi yaptı hamile kaldım kimyasal oldu 3 ay klomen ve catlatma iğnesi yaptı tutmadı simdi aşılama denedik

Yaşadım ilk kimyasal sonda dıs gebelik 1 sene olmadı özel doktora gittim oda catlatma iğnesi yaptı hamile kaldım kimyasal oldu 3 ay klomen ve catlatma iğnesi yaptı tutmadı simdi aşılama denedik
Sabretmesi çok zor Allah sabır versin işallah bu defa nasiptir bekleyelim bakalım

Macun kullandık ve caksır suyu yeşil olanı kendim sark olanı eşime kullandım sabahları akşamları aç karnına yedik caksır suyu da eşim icin sabah akşam aç karnına meyve suyu ile içti
Çok teşekkür ederim canım bizim de 2 aşılama 3 tup bebek oldu bu kez doktor hiçbir sorun yok normal tedavi deneyelim dedi ama eşimin sperm sayısı 19 milyon hareket de iyi değil inşallah bunları kullanınca bi faydası olur ve inşallah internette bulabilirim

CAnımm gidicem ama denize girmicem bel ağrım başladı neden bilmiyorum ama
Güneşlenirim senin yerine de

Ben bunları 1 ay kullandım düşün faydasını nasıl gördüm bide istekli olması için aktarda macun var onu da al uygun bişey ilişkiden yarım saat önce yesin sana resim attıklarım hepsi burada da var baska yer çok pahalı

Evet canım baktım simdi çok teşekkürler şu hafize sultanı eşim ari sütü bal karışımını bn yiyeceğim bn yanında çakşır suyu eşimde ek olarak keçiboynuzu özü yiyecek değil mi doğru anlamış miyim ayy kusura bakma canım valla yordum seni de

Canım EŞİN arı sütü Ve çakıştı sabah akşam aç Karnına
SEN sadece Hafize sultanı yiceksinn sabah akşam ac
Bak arada haftada 3 kere falan arı sütünden sende ye çay kaşığı kadar ben yedim faydasını gördüm

Çok sağol yaa Allah razı olsun inşallah faydasını görürüz bi de şuan ilaç ve iğne de kullanıyorum acaba yan etkisi olur mu ki bana

Gonal f ve femara çocuk için tedavi görüyorum şuan bunlar acaba takviye mi olur yoksa yememeli miyim sadece eşime mi versem
Sadece esine ver o zaman hafize sultanı alma arı sütünden de ye haftada 3 kez yeter sana doktor beni muayene ederken aynen söyle uaptı
Ben sana klomen vermedim nasıl büyüdü bu yumurta dedi

Gonal f ve femara çocuk için tedavi görüyorum şuan bunlar acaba takviye mi olur yoksa yememeli miyim sadece eşime mi versem
Ben de böyle arada kaldığım için kullanmıyorum takviye bir şey. Eşimin bir sıkıntısı yok ama birinin tavsiyesi ile koenzim Q10 başlamisti bu ay. Bakıp gorcez onu da

Ben de böyle arada kaldığım için kullanmıyorum takviye bir şey. Eşimin bir sıkıntısı yok ama birinin tavsiyesi ile koenzim Q10 başlamisti bu ay. Bakıp gorcez onu da
Ben gerçekten çok faydasını gördüm hatta tüple bebeği olmayacak demişler bi arkadaşa oda hamile kaldı ama kalbi durmuş

Sadece esine ver o zaman hafize sultanı alma arı sütünden de ye haftada 3 kez yeter sana doktor beni muayene ederken aynen söyle uaptı
Ben sana klomen vermedim nasıl büyüdü bu yumurta dedi
En iyisi eşim kullansın çünkü daha fazla büyürse ohss olurum valla hastahaneden çıkamam yumurta büyümesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…