- 27 Ağustos 2019
- 218
- 68
- 18
- 26
- Konu Sahibi Derya Leia
-
Ben de dün ilk gün lekelenmem oldu bugün 2. GÜn bel ağrısı hafif var ateş basması var o kadar zaman geçmiyor sankiİlk aşılama İlk günü kaşık ve belimde agrı oldu ve kahverengi lekelenme geldi
2 gün de bel ağrısı ve ağız kuruluğu ateş basması falan devam ediyor zaten sende varmı belirti
Arzu ağıZ kuruluğun olcak mı dikkat et tamam mı benim bugün hafif çok hafif kaşık sancım varBen de dün ilk gün lekelenmem oldu bugün 2. GÜn bel ağrısı hafif var ateş basması var o kadar zaman geçmiyor sanki
Ya ağız kuruluğum dudaklarım kuruyor acaba nedenArzu ağıZ kuruluğun olcak mı dikkat et tamam mı benim bugün hafif çok hafif kaşık sancım var
Aynı BELİRTİLERİMİZZZZYa ağız kuruluğum dudaklarım kuruyor acaba neden
Merhaba teşekkürler ben henüz daha kendimi dinlemeye başlamadım umutlanıp yarı yolda kalmyayım diyeKızlar yazdıklarınızı okudum inşallah aşilamalarınız tutar . Birçok tedaviden geçerek hamile kaldığım için naçizane tecrübelerimi ve tavsiyelerimi aktarayım size .
Öncelikle kendinizi asla dinlemeyin çünkü belirti dediğiniz şey beta değerleri 100.000 lere çıkınca başlar öncesinde hissettiğiniz şeyler kesinlikle beyin gücü ile oluşturduğumuz şeyler zamanında o hataları çok yaptım stresten başka hiç bir şey yapmıyor streste embriyo tutunmasini engelliyor. Aşılama olunca hafif lekenme kasık ağrıları normal sonuçta vajinadan giriyorlar. Çatlama iğnesinde hcg hormonu var değişiklik hissetmeniz normal belki bir çoğunuz progestan kullanıyorsunuz farklı şeyler olması normal bunlar sonucun pozitif mi negatif mi olacağına dair bilgi vermez.surekli düşünüp belirti arayıp kendinizi strese sokmayın. Bir de okuduğum kadarıyla yemek ve tuvalete kalkıyorum hep yatarak geçiriyorum diyenler var bu da doğru bir şey degil rahime kan akışı olması lazım kendinizi çok zorlamadan günlük hayatınıza dönebilirsiniz yürüyüş yapın mutlaka kendinizi yormadan çok iyi gelir .inşallah son tedavi olur sizler için anne adayı olursunuz :)
Teşekkür ederim bileğileriniz icin bende dinleme taraftarı değilim 5 kere kaybettim çünkü artık olursa olur olmazsa olmaz morundayımKızlar yazdıklarınızı okudum inşallah aşilamalarınız tutar . Birçok tedaviden geçerek hamile kaldığım için naçizane tecrübelerimi ve tavsiyelerimi aktarayım size .
Öncelikle kendinizi asla dinlemeyin çünkü belirti dediğiniz şey beta değerleri 100.000 lere çıkınca başlar öncesinde hissettiğiniz şeyler kesinlikle beyin gücü ile oluşturduğumuz şeyler zamanında o hataları çok yaptım stresten başka hiç bir şey yapmıyor streste embriyo tutunmasini engelliyor. Aşılama olunca hafif lekenme kasık ağrıları normal sonuçta vajinadan giriyorlar. Çatlama iğnesinde hcg hormonu var değişiklik hissetmeniz normal belki bir çoğunuz progestan kullanıyorsunuz farklı şeyler olması normal bunlar sonucun pozitif mi negatif mi olacağına dair bilgi vermez.surekli düşünüp belirti arayıp kendinizi strese sokmayın. Bir de okuduğum kadarıyla yemek ve tuvalete kalkıyorum hep yatarak geçiriyorum diyenler var bu da doğru bir şey degil rahime kan akışı olması lazım kendinizi çok zorlamadan günlük hayatınıza dönebilirsiniz yürüyüş yapın mutlaka kendinizi yormadan çok iyi gelir .inşallah son tedavi olur sizler için anne adayı olursunuz :)
Bence denize girme bebeğe bir şey olmaz ama enfeksiyon riski var .iyi dilekleriniz için teşekkürler inşallah sizinde olsun.Merhaba teşekkürler ben henüz daha kendimi dinlemeye başlamadım umutlanıp yarı yolda kalmyayım diye
Tavsiyeleriniz var mı aşılama sonrası için rabbim çocuğunuzu size bağışlasın bize de dua edin
Bir de aşılamanın 3. Günü denize girebilir miyim
Hayırlısı olsun olacağı varsa nasipse olur kendinizi çok dinlemeyin meşgul edecek ufak tefek işlerle uğraşın inşallah olur:)Teşekkür ederim bileğileriniz icin bende dinleme taraftarı değilim 5 kere kaybettim çünkü artık olursa olur olmazsa olmaz morundayım
Çok teşekkür ederim sağolunHayırlısı olsun olacağı varsa nasipse olur kendinizi çok dinlemeyin meşgul edecek ufak tefek işlerle uğraşın inşallah olur:)
Merhaba canim bende 3.asilamami yaptirdim ilk ikisinde butun belirtileri yasadim arkadasin yazdiginin hepsini hemde ama bunda hem inancim yok hemde olmadigina kesinlikle eminim.12. Gunumu doldurdum adetimin gelmesini bekliyorum geldikten sonra tuplerim icin gidicegim doktora. Soyledigin gibi hepsi psikolojik maalesef arkadasinda hevesini kirmayalim ama.En güzelini yapiyorsun. Benim 13.gunum hiçbir belirtim yok. Belirti takip etmeyi de bıraktım zaten hepsi psikolojik cunku. Ne okursam onu yasiyordum bunca zaman
3 aşılamada da tutmadı mı problem neydi yanlış anlamazsanız ?Merhaba canim bende 3.asilamami yaptirdim ilk ikisinde butun belirtileri yasadim arkadasin yazdiginin hepsini hemde ama bunda hem inancim yok hemde olmadigina kesinlikle eminim.12. Gunumu doldurdum adetimin gelmesini bekliyorum geldikten sonra tuplerim icin gidicegim doktora. Soyledigin gibi hepsi psikolojik maalesef arkadasinda hevesini kirmayalim ama.
Bemce girmeyin 3 gun gecmis uzerinden ama sizin hala catlayan yumurtalariniz oluyor ve iliskilere devam ediyorsunuz asilamadan sonra doktor 2 gun banyoyu nasil yasakliyorsa oyle dusunun. Yinede siz bilirsiniz ama riske atmayin.guneslenin onu yapamayanlarda varMerhaba teşekkürler ben henüz daha kendimi dinlemeye başlamadım umutlanıp yarı yolda kalmyayım diye
Tavsiyeleriniz var mı aşılama sonrası için rabbim çocuğunuzu size bağışlasın bize de dua edin
Bir de aşılamanın 3. Günü denize girebilir miyim
Bizim morfoloji sorunumuz var ama doktor ilk ikisinde %98 iyi sperm enjekte ettim dedi buyuk ihtimal benim tuplerim yada kanallarimda bir sorun var diye dusunuyorum yoksa tutmamasinin imkani yok doktor her defasinda yumurtalariminda sperminde iyi oldugunu soyledi.3 aşılamada da tutmadı mı problem neydi yanlış anlamazsanız ?
Benimde çok şükür bi sorunum yok esimin sperm sıkıntısı vardı 3 sene önce oda duzeldı şükür 57 milyon ile aşılama oldu %85 tıkamadan sonra hareketlilik benim yumurta 19x3 demiştiBizim morfoloji sorunumuz var ama doktor ilk ikisinde %98 iyi sperm enjekte ettim dedi buyuk ihtimal benim tuplerim yada kanallarimda bir sorun var diye dusunuyorum yoksa tutmamasinin imkani yok doktor her defasinda yumurtalariminda sperminde iyi oldugunu soyledi.
Rahim grafisi çekilmiş olmanız lazim tuplerinizin durumu için yanlış mıyım?Bizim morfoloji sorunumuz var ama doktor ilk ikisinde %98 iyi sperm enjekte ettim dedi buyuk ihtimal benim tuplerim yada kanallarimda bir sorun var diye dusunuyorum yoksa tutmamasinin imkani yok doktor her defasinda yumurtalariminda sperminde iyi oldugunu soyledi.
Cok guelmis insallah senin asilaman tutarda bizim yasadigimiz hayal kirikliklarini yasamazsin insallah kimse yasamaz cunku her defasinsa dahada etkileniyor insan.Benimde çok şükür bi sorunum yok esimin sperm sıkıntısı vardı 3 sene önce oda duzeldı şükür 57 milyon ile aşılama oldu %85 tıkamadan sonra hareketlilik benim yumurta 19x3 demişti
Aslinda haklisiniz ben yurt disinda yasiyorum burada 6 defa asilama hakkimiz var 3ten sonra yasal olarak tuplere bakiliyor. Tuplere yada kanallara ayri bir seymi tek bir seymi bilmiyorum ama nasil bir operasyon ?Rahim grafisi çekilmiş olmanız lazim tuplerinizin durumu için yanlış mıyım?
İnsallah tutar benim 5 kaybım var bi dıs gebeliğim var çektiğim acılar sabrımı tüketti insallah bu defa olurCok guelmis insallah senin asilaman tutarda bizim yasadigimiz hayal kirikliklarini yasamazsin insallah kimse yasamaz cunku her defasinsa dahada etkileniyor insan.
Sperm sorunu için ne kullandı acaba eşiniz ilaçla mi düzeldi yoksa kür falan mi yaptınızBenimde çok şükür bi sorunum yok esimin sperm sıkıntısı vardı 3 sene önce oda duzeldı şükür 57 milyon ile aşılama oldu %85 tıkamadan sonra hareketlilik benim yumurta 19x3 demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?