Kızlar yazdıklarınızı okudum inşallah aşilamalarınız tutar . Birçok tedaviden geçerek hamile kaldığım için naçizane tecrübelerimi ve tavsiyelerimi aktarayım size .
Öncelikle kendinizi asla dinlemeyin çünkü belirti dediğiniz şey beta değerleri 100.000 lere çıkınca başlar öncesinde hissettiğiniz şeyler kesinlikle beyin gücü ile oluşturduğumuz şeyler zamanında o hataları çok yaptım stresten başka hiç bir şey yapmıyor streste embriyo tutunmasini engelliyor. Aşılama olunca hafif lekenme kasık ağrıları normal sonuçta vajinadan giriyorlar. Çatlama iğnesinde hcg hormonu var değişiklik hissetmeniz normal belki bir çoğunuz progestan kullanıyorsunuz farklı şeyler olması normal bunlar sonucun pozitif mi negatif mi olacağına dair bilgi vermez.surekli düşünüp belirti arayıp kendinizi strese sokmayın. Bir de okuduğum kadarıyla yemek ve tuvalete kalkıyorum hep yatarak geçiriyorum diyenler var bu da doğru bir şey degil rahime kan akışı olması lazım kendinizi çok zorlamadan günlük hayatınıza dönebilirsiniz yürüyüş yapın mutlaka kendinizi yormadan çok iyi gelir .inşallah son tedavi olur sizler için anne adayı olursunuz :)