Gebeliğe Hazırlık AŞILAMA OLANLAR BAKARMISINIZ 😓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb bende yarin catlatma ignemi vurulcam sali gunu asilamam yapilcak ama herkeste ilkinde tutmamis acaba sebep ne

Olmadı benim kuzum yazmıştım test sonucunu hala regl de olmadim ama bekliyorum işte eli kulağında sen naptın
Benimde olmafi canim gormedim senin yazini. Olsun canimiz sagolsun demek ki daha zamani var. Ben adet oldum asinin 17.gunu dun gittim doktora tuplerime kanallarima bakmasi icin randevu aldim.23unde hastaneye yatacagim.

Test yaptın mı canım

Canım kan testini tekrarladın mı ne çıktı

Bende hic bisey yok belirti falan da cnm geçti hersey

Bu aşılama işini bıraktım ben, tüp bebege niyet aldik artik. Gereksiz yorucu ve üzüntü verici bi süreç

merhaba kızlar. Bugün aşılamamın 12. Günü dün akşam lavaboya gittiğim zaman peçeteye kahverengi bi akıntı geldi . İç çamaşırıma geçmemişti sabah kalktım aynı şekilde sadece yine peçeteye geliyor. Adetime 2 gün var daha bu şekilde başına gelen varmı adet kanama başlangıcımı yoksa lekelenmemi kafam karışık

Belirti bişey var mı bende çok az bel kasık ağrısı var çok az ama ara ara giriyor goguslerimin ağrısı geçti gibi sanırım iğnenin etkisi geçiyor

Yerleşme kanaması olabilir. Bence kan verin belli olur 12. Günde

Kuzum adet başlangıcı veya yerleşmedir kan ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…