- Konu Sahibi Derya Leia
-
Benimde olmafi canim gormedim senin yazini. Olsun canimiz sagolsun demek ki daha zamani var. Ben adet oldum asinin 17.gunu dun gittim doktora tuplerime kanallarima bakmasi icin randevu aldim.23unde hastaneye yatacagim.Olmadı benim kuzum yazmıştım test sonucunu hala regl de olmadim ama bekliyorum işte eli kulağındasen naptın
Test yaptın mı canımŞu a
Şu an yok canım yarin sabah yapsam daha iyi olur sanki bugün aliym
Bende hiç bi sıkıntı yok rahim filmi temiz adetlerim düzenli
Eşimde sperm sayısında ml biraz düşük çıktı
Yıkamadan sonra o da çok güzel demişti doktorum
Canım kan testini tekrarladın mı ne çıktıArkadaşlar merhaba 24 ünde Akşam 9 da çatlatma oldum (19x3 yumurtam) 26 sında aşılama oldum aşılama olduktan sonra 1 saat yatıp eve geldim aradan 3 saat sonra kahverengi lekelenme olmuş ama asılamadan beri belim ahrıyor gaz sorunum var 3 günü de yumurta akı gibi akıntı geldi arada bana ateş basıyor dudaklarım çok kuruyor böyle belirtileriniz olan varmı
Negatif cnm sendeTest yaptın mı canım
Ama idrar testi yaptım kan testi yarın yapcamCanım kan testini tekrarladın mı ne çıktı
Ben de yarın kan testi yapıcam canım yarın iğnemin 11.günü aşılamamın 9. Günü inşallah çıkar sabah test yaptım negatif ama ya tutmadı ya erken kasık ağrım var adet ağrısı gibi sende var mıAma idrar testi yaptım kan testi yarın yapcam
Bende hic bisey yok belirti falan da cnm geçti herseyBen de yarın kan testi yapıcam canım yarın iğnemin 11.günü aşılamamın 9. Günü inşallah çıkar sabah test yaptım negatif ama ya tutmadı ya erken kasık ağrım var adet ağrısı gibi sende var mı
Nereye gidicen cnm tüp bebek icinBu aşılama işini bıraktım ben, tüp bebege niyet aldik artik. Gereksiz yorucu ve üzüntü verici bi süreç
Kuzum var mıydı 8.9. Günde kasık ağrın adet olcak gibiBende hic bisey yok belirti falan da cnm geçti hersey
Evet cnm vardı ama olmadım daha 1 hafta var adetimeKuzum var mıydı 8.9. Günde kasık ağrın adet olcak gibi
Yok Cnm ya misafir geldi haftasonu dışarı çıkamadımTest yaptın mı canım
Olmadimi canimBu aşılama işini bıraktım ben, tüp bebege niyet aldik artik. Gereksiz yorucu ve üzüntü verici bi süreç
Benimde bugün baktım 14 gün negatif olmadı tüp bebeğe baslıcazOlmadimi canim? Benimde tuplerimde tikaniklik varsa acilinca yine asilamaya yoksa direk tup bebege yonelicez
Yerleşme kanaması olabilir. Bence kan verin belli olur 12. Gündemerhaba kızlar. Bugün aşılamamın 12. Günü dün akşam lavaboya gittiğim zaman peçeteye kahverengi bi akıntı geldi . İç çamaşırıma geçmemişti sabah kalktım aynı şekilde sadece yine peçeteye geliyor. Adetime 2 gün var daha bu şekilde başına gelen varmı adet kanama başlangıcımı yoksa lekelenmemi kafam karışık
Kuzum adet başlangıcı veya yerleşmedir kan ver istersenmerhaba kızlar. Bugün aşılamamın 12. Günü dün akşam lavaboya gittiğim zaman peçeteye kahverengi bi akıntı geldi . İç çamaşırıma geçmemişti sabah kalktım aynı şekilde sadece yine peçeteye geliyor. Adetime 2 gün var daha bu şekilde başına gelen varmı adet kanama başlangıcımı yoksa lekelenmemi kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?