- 27 Ağustos 2019
- 218
- 68
- 18
- 26
- Konu Sahibi Derya Leia
-
Kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor göğsüm hafif ağrıyor belim de öyle bugün kan verdim yarjn çıkar ama 10. Gün aşılamanın erken olabilirBelirti bişey var mı bende çok az bel kasık ağrısı var çok az ama ara ara giriyor goguslerimin ağrısı geçti gibi sanırım iğnenin etkisi geçiyor
Canım test yaptın mı kan ver istersen belki kanda çıkarBenimde bugün baktım 14 gün negatif olmadı tüp bebeğe baslıcaz
İdrar negatif çıktı cnm gerek yokCanım test yaptın mı kan ver istersen belki kanda çıkar
Belirtim de yok cnm önümüzden gerek duymadım kan sonucunaKasıklarım adet olacak gibi ağrıyor göğsüm hafif ağrıyor belim de öyle bugün kan verdim yarjn çıkar ama 10. Gün aşılamanın erken olabilir
Hayırlısı kuzum Rabbim kucağını boş birakmasnKasıklarım adet olacak gibi ağrıyor göğsüm hafif ağrıyor belim de öyle bugün kan verdim yarjn çıkar ama 10. Gün aşılamanın erken olabilir
Olsun canim bir dahaki sefere olur insallah kac kere uaptiniz asilamayi ? Tup bebek sureci daha agir diyorlar benimde doktorum tuplerimde tikanma falan yoksa tup bebege gecicez dedi varsa eger yine 3 defa asila.a yapicaz.Benimde bugün baktım 14 gün negatif olmadı tüp bebeğe baslıcaz
Ben tek aşılama yaptım cnm ama beklemek istemiyorum açıkçasıOlsun canim bir dahaki sefere olur insallah kac kere uaptiniz asilamayi ? Tup bebek sureci daha agir diyorlar benimde doktorum tuplerimde tikanma falan yoksa tup bebege gecicez dedi varsa eger yine 3 defa asila.a yapicaz.
Kan verdim malesef adet kanamasıymış.Yerleşme kanaması olabilir. Bence kan verin belli olur 12. Günde
Malesef xanım adet kanamasıymış kan verdim 0 yazıyorKuzum adet başlangıcı veya yerleşmedir kan ver istersen
BEn de kan verdim yarın çıkacak kuzum sabırlı olalım rabbim er geç nasip edecek dua et bana daMalesef xanım adet kanamasıymış kan verdim 0 yazıyor
Anladım cnm ben de kan verdim yarın çıkacakBelirtim de yok cnm önümüzden gerek duymadım kan sonucuna
2.de sans daha yuksek diyorlar eger tuplerin falan aciksa kesinlikle tutar canim.tup bebegin ilaclari cok agirmisBen tek aşılama yaptım cnm ama beklemek istemiyorum açıkçası
Florya medicalpark canim. Hatta muayene oldum bu gün gonal f başladım.Nereye gidicen cnm tüp bebek icin
Hayırlısı olsun güzelimAnladım cnm ben de kan verdim yarın çıkacak
2.de sans daha yuksek diyorlar eger tuplerin falan aciksa kesinlikle tutar canim.tup bebegin ilaclari cok agirmis
[/QUOTE
Rahim filmi çektirdim 3 ay önce temiz çıktı tek tüpüm var
Kızlar aklıma takılıyor 2 kalp durması
2 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim bunların olmaması icin napılıcak acaba aklıma takıldıkorkuyorum aynı şeyleri yasamak istemiyorum
Rabbim inşallah yüzünüzü güldürür hayırlı sonuçlar alırsınız canım. Sabır sabır çevrendeki doğuran hamile olan bebeği olan insanları görünce ister istemez moral bozuluyor için garip oluyorBEn de kan verdim yarın çıkacak kuzum sabırlı olalım rabbim er geç nasip edecek dua et bana da
Merhaba doktor aşılamadan hemen sonra tüp bebeğe başladımıFlorya medicalpark canim. Hatta muayene oldum bu gün gonal f başladım.
Anladım cnm ben de kan verdim yarın çıkacak
Arzucum sonuçlarını aldın mıAnladım cnm ben de kan verdim yarın çıkacak
Ya e nabıza düşmedi ben de almaya gidemedim dahaArzucum sonuçlarını aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?