Aşılama mevzusu

Aminn Biz önlemimizi alalım da gerisi Rabbimin bileceği iş. Araştırmaya devam bakalım. Herşeyin hayırlısı
Canım tekrar merhaba bugün öğrendiğime göre şehir hastahanesinde sadece perşembe günleri rahim filmi çekiliniyormuş ve sadece 5 kişi çekiyorlarmış oda hemen doluyordur haliyle. Siz bide fakülteyi sorun isterseniz ben 2 yıl önce orada çekilmiştim hiç böyle sıra bekleme gibi bi süreç de olamamıştı şimdi nasıl bilmiyorum ama bi araştırın isterseniz

Çok teşekkür ederim canım Aksaraya yönelmiştim birde oraya bakayım. Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Rabbim dileğini versin inşallah

Amin canım hepimizin inşallah
Merhaba canım. Bugün Erciyes üniversitesi kadın doğumu aradım. Hsg çekiliyor mu dedim. Hayır 2 senedir çekilmiyor makina arızalı dediler. Bende neden yaptırılmıyor acaba özeller çok pahalı insanlar ne yapsın dedim kadında maalesef farkındayız ama artık çekilmiyor burda dedi.Bilgilendirmiş olayım dedim

Gerçekten insanlarla oynuyorlar ya. Sanki çok uğraş gerektiren bişeymiş gibi naza çekiyorlar. Şehir hastahanesi sadece perşembe der ki oda 5 kişi ona da tanıdığı olan giriyordur zaten fakülte makina bozuk der gerçekten çok acımasızlar. Rahim filmi olmadan da tedaviye başlamıyorlar yani insanların anne baba olması bile bi nevi bunların elinde

Aynen öyle. Bu tamamen insanları özellere muhtaç etmektir. Yazık günah gerçekten. Şehir hastanesine de dediğiniz gibi tanıdıklar bir şekilde giriyordur. Çok uzun da süren bir işlem değil deniliyor 5 kişi almanın da mantığını çözemedim. Allah muhtaç etmesin. Rabbim bunlara gerek kalmadan kendisi verir inşallahDuam bu yönde hepimiz için

Evet ben de ona şaşırıyorum zaten ben fakültede çekindiğim de 5 dakika sürdü sürmedi okadar kısa bi işlem ki ee film olmadan tedaviye de başlanmıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun dediğiniz gibi inşallah gerek kalmadan herkes gebe kalsın benim duamda hep böyle oluyor

Merhaba canım, ben bugün hastalandım. Belki özele giderim diye aradım Kayseri'deki hastaneleri. Tekden hastahanesi muayene ücreti 1250, hsg 9 bin TL dedi. Memorial 16 bin, hüma 11,250 TL dedi Hsg ye. En azından fiyat verdiler. Aksaraydaki özeller fiyat dahi vermiyor yüz yüze görüşme istiyor. Belki ihtiyaç duyan olur bilgi olsun. Güncel fiyatlar bunlar.

Sen nerede yaşıyordun canım. Neye karar verdin peki

Farklı birisi yazdı sandım. Hastalığım bitsin Tekden hastanesinde çektireyim diyorum bu hafta inşallah canım. Korkmuyor da değilim. İnşallah kolay geçer
farkettim canım hiç korkma işlem seni hazırlamalarıyla birlikte 5 dakika sürüyor acı da eğer hafif tıkalı tüpün olursa sıvı geçerken adet sancısı gibi ani bi ağrı oluyor sonra geçiyor inşallah hiç sıkıntı çıkmaz ardından da hemen gebe kalırsın

Valla öyle yorumlar okudum ki canımdan can gitti falan diye anestezisiz olanlarda. Zaten pahalı bir de anestezi eklenince katlanıyor o kadar vermek istemiyorum açıkçası. Rabbim kolaylaştırır inşallah. Cümlemizin kucağını doldurur

Herkesin acı eşiği tabiki farklıdır ama canımdan can gitti diyenlerin gerçek düşüncelileri olduğunu hiç sanmıyorum. Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…