-
- Konu Sahibi cocukgetirgelin
Merhaba inşallah sağlıklı bebeğiniz sağlıklı gebeliğiniz olurKizlar bende bu ay asilama olucam haberdar edelim birbirimizi bizimde 1 yili askin suredir olmuyor
Şehir hastanesi ne kadar istiyor ki canım süreç evet bazen çok üzüyor ama rahim filmden sonra hamile kalan da çok kaç senedir çocuk istiyorsun bu süreçte polikistigin yoksa bir kaç kez haplarla deneme yapabilirler sana27 yaşındayım hiç aşılamam tüp bebeğim yok üni çok fazla istiyor ya ben şehir hastahanesine gidiyorum şuan rahim filmi çekilecek onu bekliyorum rapor çıkınca sadece ilaç ücreti ödemiyormuş galiba bi kaç yerde öyle okudum ama rapor için neler gerekiyor süreç uzun mu sürüyor merak ediyorum açıkçası. Kayseri de yaşıyorum
Hiç korkma acı ağrı falan yok Allah'ım gonlumuze göre versin hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize insallahKizlar bende bu ay asilama olucam haberdar edelim birbirimizi bizimde 1 yili askin suredir olmuyor
Merhaba canim evet cok sukur oldum guzel gecti dunden beri karin kasik agrim var birkac damla kanda geldi ama doktor ilk bir iki gun olur gecer dedi.Merhabalar canım aşılama oldu mu.nasilsin simdi
Aynen benim 5 gün sürdü göğüste hasasiyet falan sürer korkma sakinMerhaba canim evet cok sukur oldum guzel gecti dunden beri karin kasik agrim var birkac damla kanda geldi ama doktor ilk bir iki gun olur gecer dedi.
Inan ne gelirse bas goz ustune modundayim yeterki olsunAynen benim 5 gün sürdü göğüste hasasiyet falan sürer korkma sakin
Bugün benim 5gun oluyor canım ama ağrılarım geçti gibi geliyor banaInan ne gelirse bas goz ustune modundayim yeterki olsun. Sen kacinci gündesin hayirlisiyla ?
Pcos var femara ile gebe kaldım ama dış gebelik oldu o yüzden aşılamaya geçilecek. İşte hep kulaktan dolma bilgi var bende nekadar nasıl olacak hiç bilmiyorumŞehir hastanesi ne kadar istiyor ki canım süreç evet bazen çok üzüyor ama rahim filmden sonra hamile kalan da çok kaç senedir çocuk istiyorsun bu süreçte polikistigin yoksa bir kaç kez haplarla deneme yapabilirler sana
Canım benim de bir dusuklugum oldu ağustos ayında kimyasal gebelik deniyor ama ilaç falan kullanmamıştım değerim 10.9 iken bir anda 3 noktalara düştü valla normal yol ile olmuyorsa aşılama ve tüp bebeği deneyin derim çünkü diğer türlü ilaçlarla çok yipraniyoruzPcos var femara ile gebe kaldım ama dış gebelik oldu o yüzden aşılamaya geçilecek. İşte hep kulaktan dolma bilgi var bende nekadar nasıl olacak hiç bilmiyorum
Size tavsiyem, 5 ay çok kısa bir süre. Olağan akışta ilerlemek varken bir sorun yoksa hiçbir doktor bir tedavi yöntemine geçmek istemiyor. Sebepsiz infertilite de bile 2 sene sonra destekleyici tedavilere geçiyorlar. 5 ay kısa bir süre doktorlar bir sorun yok dediyse kafanızı rahatlatın. Yaşınız 35 altıysa 1 sene olmazsa eşinizde siz de ayrıntılı muayene olursunuz.Cok teşekkür ediyorum vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için bugun folik asit aldırdım yarın baslıcam sorun var mı bende bılmıyorum ama denemeler sonucunda hep hüsranla bitti arajtırma hastanesine randuvu aldım ilgilenmezlerle son care özel olucak belkı sorun yoktır dıye önce arajtırma olsun dedım umarım ciddi sorun yoktur kürtaj olmak zorunda kalmıştım nisan ayın da 5 ay oldu doktor sorun yok cocugun olur dedı ama olmadı acbaa zarar mı gördum diye korkuyordum 3ay önce de iyi huylu kist var demiştiler ona da kafa yoruyorum umarım hersy yolundadır dualarım sizinle en kısa zamanda rabbım sizede nasip eder
Bugün benim 5gun oluyor canım ama ağrılarım geçti gibi geliyor bana
Amin insallah hepimizinMerhaba inşallah sağlıklı bebeğiniz sağlıklı gebeliğiniz olurSiz hangi şehir hangi hastahanede olacaksınız acaba
Aminn insallah siz daha once yaptirdiniz mi beklemek ne kadar zormuşHiç korkma acı ağrı falan yok Allah'ım gonlumuze göre versin hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize insallah
Daha önce hiç yaptırmadım benim de ilk Allah'ım inşallah bizim kucagimizi da doldurur beklemek baya zor günler geçmiyor resmenAminn insallah siz daha once yaptirdiniz mi beklemek ne kadar zormuş
İnsallah canim Allah yuzumuzu guldurur ilkinde tutar insallah yaptirinca haberdar edelim birbirimiziDaha önce hiç yaptırmadım benim de ilk Allah'ım inşallah bizim kucagimizi da doldurur beklemek baya zor günler geçmiyor resmen
İnşallah hiç kötü düşünmeyelim kötü haberlerin aksine iyi haberler de çok inşallah bizler de o iyi haberlerin içinde oluruzAmin insallah hepimizinben ankaradayim ozel bi merkezde olucam pek guzel seyler duymuyorum cok uzuldum ama asilamamiz insallah tutar hayirlisi ile evlatlarimiza kavusuruz
Hayirli ugurlu olsun, hos geldin bekleme kervaninamerhaba ben yeni katıldım 28 yaşındayım. bugün aşılama yaptırdım 15 gün sonra belli olacak dua eder misiniz
Gorememisim sorunu canim, ben ovitrelle ignesinden sonra ishal oldum hatta asilama gununde ishaldimİnşallah canlar yaaa ayıp olmazsa arkadaşlar aranızda kabız ishal olan varmi