- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
merhaba.bende pko var yumurtalıklarm çok dirençli diye yüksek dozlar kullandım.17. Gün sadece bir yumurta vardı.aşılama yapıldı ama tutmadı.kimse yokmu
Anladim cnm yarin yine kontrol var aminnn inşallah hepimizemerhaba.bende pko var yumurtalıklarm çok dirençli diye yüksek dozlar kullandım.17. Gün sadece bir yumurta vardı.aşılama yapıldı ama tutmadı.önemli olan kaç gün vurduğun değil kaç yumurta olduğu ve kalitesi. Allah nasip eder inşallah. Sana bana hepimize. Isteyen herkese.
Anladim cnm yarin yine kontrol var aminnn inşallah hepimize
Cnm dün adet oldum ama hala Sökmedi adetim tam gelmiyo anlamadim.bugün kont.gittim bhcg 0.100 negatif yarin yine bakıp ona göre 3.için başlıcak inş. Bir sorun çıkmazsaSlm cnm sonucun belli oldu mu bende uc gun oldu yaptirali asilama
Ilk asilamanmi cnm bi sorun varmı sende yada esindeSlm cnm sonucun belli oldu mu bende uc gun oldu yaptirali asilama
Cnm dün adet oldum ama hala Sökmedi adetim tam gelmiyo anlamadim.bugün kont.gittim bhcg 0.100 negatif yarin yine bakıp ona göre 3.için başlıcak inş. Bir sorun çıkmazsa
Cnm dün adet oldum ama hala Sökmedi adetim tam gelmiyo anlamadim.bugün kont.gittim bhcg 0.100 negatif yarin yine bakıp ona göre 3.için başlıcak inş. Bir sorun çıkmazsa
Aminn cnm tez zamanda hayırlısıyla anne oluruz inşallahCvp verdigin icin cok tesekkur ederim Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Aminn cnm tez zamanda hayırlısıyla anne oluruz inşallah
Cnm bizde sebepsiz inf. Bi sorun yok 3 yıl 4 e girecek olmadi.3 senedir bi sorun yok stres yapmayin diyip klomen verip gonderdiler .işte iki ay once dedim bi sorun yok ama olmuyor asilama hatta tup bebek olsun dedik iki ay önce ilk asılamam geçen ay 2.asilamam yapıldı nasip olmadi bakalım 3.asilama için başlıcam.inşallah bi sorun çıkmazsa. Bu arada iki ay önce cikolata kisti çıktı o korkutuyor beni sizde bi sorun varmiAmin cnm insallah senin teshis ney acaba
Cnm bizde sebepsiz inf. Bi sorun yok 3 yıl 4 e girecek olmadi.3 senedir bi sorun yok stres yapmayin diyip klomen verip gonderdiler .işte iki ay once dedim bi sorun yok ama olmuyor asilama hatta tup bebek olsun dedik iki ay önce ilk asılamam geçen ay 2.asilamam yapıldı nasip olmadi bakalım 3.asilama için başlıcam.inşallah bi sorun çıkmazsa. Bu arada iki ay önce cikolata kisti çıktı o korkutuyor beni sizde bi sorun varmi
Benim asilamin ilk günleri leke şeklinde kanama ve baya 3 gün süren şiddetli ağrılarım oluyor sonra hafifleyerek geciyoMesela agrin oldu mu benim 3. Gun agrim var hafif hafif bi yanim cok umutlu bi yanim aman yaa tutmaz diyo
Inşallah senin tutar inşallah güzel haberler verirsin cnmümidini hiç kaybetme olucak Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?