Kizlar kan verdim bekliyorum umudum yok
Allah C.c. derki; Benim en ziyanda olan kulum benden ümidini kesendir.
Neden bu kadar olumuz düşündüğünü anlamıyorum. Olursa da Rab verecek olmazsa da . Keşke karnımızı yarsak da içine bebek koyabilsek. Ama biz yapamıyoruz bir tek O var yaratan, O yapacak, O OL! derse olacak. Olursa şükür edeceksin olmazsa isyan mı edeceksin. Yine O'na elini açıp Rabbim benim de kucağımı boş bırakma diyeceksin. Ama bunu demeye de yüzün olması lazım. Sen diyeceksin şimdi, "Rabbi yesir velatu asir Rabbi temmim bil hayır" Anlamı şu Rabbim sen kolaylaştır zorlaştırma Rabbim sen hayırlarla sonuçlandır. Tevekkül edeceksin sen Rabbinin istediğini yaptın şifasını aradın devasını verecek olan Allah. Her kim başkası için sua ederse gök ve yeryüzündeki melekler onun için Allah a zikredermiş. Rabbim içine ferahlık versin, inşallah olumlu sonuç alırsın. Hayırlı merhametli bebeğin olur.
ginkgo Gelartik00 @Mrvgnc
Cok haklisin canim. Sonuc ne olursa olsun hayirlisi olsun. Mubarek cuma gunu. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Benimki heralde savunma psikolojisi bilemiyorum surec hepimiz icin yipratici oluyor. Sonucta her canlinin dunyaya ne zman gelecegi belli dimi neden bu kadar takılıyoruz. Insaniz sasiyoruz. Allah hayirlisini nasip etsin.
Evet en kötüye hazırlamak seninkisi ama bunu bir kere söyle olmazsa üzülümicem de . Hep olumlu düşün hep. . Amin inşallah. Kimlerin kimlerin oluyor. olmaz diyen herkesin oluyor. tedavini asla bırakma 1 2 3 4 5 ne gerekiyorsa yaptır. sonunda kıymetlimiz olacak.
Sıkma canını sakın, isyan etmeden ağla azcık için rahatlar. Bir daha dene inşallah olur.Simdi aldim sonuc negatif. Hayirlisi olsun insallah
üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş Allah yardımcın olsun insaallah tez zamanda sana verir Rabbim .benimde az kaldı ..Simdi aldim sonuc negatif. Hayirlisi olsun insallah
üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş Allah yardımcın olsun insaallah tez zamanda sana verir Rabbim .benimde az kaldı ..
insaallah.Hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar olur.
Kan verdim bekliyoruz...
Merakla bekliyoruz canim yaz mutlaka sonucunuKan verdim bekliyoruz...
hayırlısı olsun. yine yaptırırsın, olana kadar yaptırırsın. Ben de buguün muayeneye gittim yumurta gelişmemiş aşılama yaptıramıyorum bile. Rabbim gönlüne göre tez zaman da versin inşallah.Olmadı kızlaryine negatif sonuç
ikinci defa yapılmayacak tüp bebek için bir merkeze gideceğiz . Benim de çok zor gelişti bir taneydi.umudum vardı ama olmadı ışte allah halimizi görüyor.insaallah en kısa zaman da hepimiz anne oluruz ...hayırlısı olsun. yine yaptırırsın, olana kadar yaptırırsın. Ben de buguün muayeneye gittim yumurta gelişmemiş aşılama yaptıramıyorum bile. Rabbim gönlüne göre tez zaman da versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?