Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nerde oturuyosun bu arada kac yasindasin sonunda burdan bi derttas cikmasina sevindim insallah guzel haberlerde vermeyi nasip eder Rabbim.bizlere

Ümidini kaybetme çatlatma iğnesi etkisi10 hatta kimisinde 12 gün suruyo.12 günden sonra ancak çıkıyo idrar testinde cnm

Ümidini kaybetme çatlatma iğnesi etkisi10 hatta kimisinde 12 gün suruyo.12 günden sonra ancak çıkıyo idrar testinde cnm
Evet cnm oyle diyolar ama burda okudum nerdeyse her acilan basliga goz attim o kadae tutan varki insan cok mutlu oluyor moral oluyor bizimde elbet vardir bir zamani Rabbim insallah en tez zamanda nasip etsin

merhaba hanımlar benim eşim yanımda değil şimdilik ve varikosel sorunumuz var bizde istiyoruz aşılama ama bilemiyorum nerede yaptırmak gerek normal hastaneler bunun için uygun mudur özeller, yoksa tüp bebek merkezinde falan mı yaptırmalı kızlar?

bnde senin gibiyim yeni öğrendim aşılamam negatif ne umutlarla girdim 2018 e oysaki..gözlerim balon gibi oldu içim çıkana kadar ağladım açılmıyordu gözüm şişlikten ne diyim sabır..

Merhaba kızlar bende dün aşılama oldum bekleme sürecine girdim hakkımız da hayırlısı InşAllah çokça dua edelim

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Kaç kilosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…