• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet çok şükür 1 gun sonra adet oldum ama herhangi bir takibe başlamadık. doktorum ayrıldı hastaneden suan ne yapacagımı bilmiyorum. nereye gittiği de belli değil.
siz ne durumdasınız?
adet olmadım ve çok üzgünüm:(

üzülme :( üzülerek hiç bir yere varamıyoruz. moralimizi yüksek tutmamız lazım. her seyin hayırlı bir vakti olurmuş. bekliyoruz sabrediyoruz.
gerçekten sonucu aldığımdan beri çok kötüyüm durup durup ağlıyorum:( :(

gerçekten sonucu aldığımdan beri çok kötüyüm durup durup ağlıyorum:KK43: :KK43:

ben de öyleydim. ama hayatın akışında devam etmek zorundayım. çalışıyorum. işyerindeyim aklımı mesgul ediyorum. ne bileyim işte. aklıma getirmemeye çalışıyorum. ağlama lütfen :( umut kesmiyoruz napalım vardır bir hayır diyelim

ben de öyleydim. ama hayatın akışında devam etmek zorundayım. çalışıyorum. işyerindeyim aklımı mesgul ediyorum. ne bileyim işte. aklıma getirmemeye çalışıyorum. ağlama lütfen :( umut kesmiyoruz napalım vardır bir hayır diyelim
bende kursa gidiyorum orda biraz iyiyim ama gelince eve girince kötü oluyorum.az önce de adetim başladı. :'( hayat devam ediyor ama ben çok etkileniyorum böyle şeylerden.yılbaşında koşu bandı alıcam ve kendime altı ay süre verdim.ne kadar zayıflayabilirsem artık.sonra tekrar deneyeceğiz . Olmazsa doktora o zaman gideceğiz.şu anda kararım böyle.ha aklımdan çıkar mi bilmiyorum. uzun bir süre böyle kalırım gibi geliyor.ağlayıp sızlarım günlerce.acısi geçmesede alışırım belki.allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende kursa gidiyorum orda biraz iyiyim ama gelince eve girince kötü oluyorum.az önce de adetim başladı. :'( hayat devam ediyor ama ben çok etkileniyorum böyle şeylerden.yılbaşında koşu bandı alıcam ve kendime altı ay süre verdim.ne kadar zayıflayabilirsem artık.sonra tekrar deneyeceğiz . Olmazsa doktora o zaman gideceğiz.şu anda kararım böyle.ha aklımdan çıkar mi bilmiyorum. uzun bir süre böyle kalırım gibi geliyor.ağlayıp sızlarım günlerce.acısi geçmesede alışırım belki.allah hepimizin yardımcısı olsun.

ben de kilo vermeye çalışıyorum ama motivasyonum yok :( nasıl basarıcaz

ben de kilo vermeye çalışıyorum ama motivasyonum yok :( nasıl basarıcaz
ben ocakta koşu bandını alıp başlayacağım.hedef en az 35 kilo altı.haziran sonuna kadar.bakalım kilo verince ne olacak.

hayırlısıyla insallah hadi bakalım :) çok daha guzel olacak allahın izniylee
hırs yaptım zaten şimdi olsa üstünden inmeyecem de maalesef.ocağa kadar dışarda yürüyeceğim artık.kilolar gittikten sonra da doktorun karşısına çıkacağım :) baaaaağ zayıfladım diyeceğim.o zaman ne bahane bulacak bakalım . Inanıyorum olacak.kafama koyduğum şeyleri yaparım ;-)

hırs yaptım zaten şimdi olsa üstünden inmeyecem de maalesef.ocağa kadar dışarda yürüyeceğim artık.kilolar gittikten sonra da doktorun karşısına çıkacağım :) baaaaağ zayıfladım diyeceğim.o zaman ne bahane bulacak bakalım . Inanıyorum olacak.kafama koyduğum şeyleri yaparım ;-)

Superrrrsin ben de keske hirs yapsam uzerimde dehset bi atalet var atamiyorum...

Kızlar aşılamadan önce 3 gün cinsel perhiz diyorlar ama benim doktorum hiç öyle demedi her gün ilişki olsun dedi kafam karıştı ya

Mrb arkadaşlar bu ay gonal f kullanıyorum bugün 10.gun iki tane yumos ancak gelişti gecen ay klomen ve catlatma olmuştu ve yumurtlamam cok cok iyiydi.gonal daha etkili filan dedi dr ama 8 gün igneden sonra ancak olustu yumurta. siz kac gün kullandınız bu igneyi sonunda yine asilma olucak sizin kacinci gün yapildi

Back