- 19 Eylül 2017
- 276
- 383
- 18
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümidini kaybetme çatlatma iğnesi etkisi10 hatta kimisinde 12 gün suruyo.12 günden sonra ancak çıkıyo idrar testinde cnmAynen cnm bendede oldu sol gogsum ozelllikle agriyor biraz bende hic test yapmak istemiyorum ama bilmiyorum tutabilirmiyim kendimi bosu bosuna sevinmek istemiyorum.hic yillarca kendimi cok alistirdim olmayacagina boyle en ufak bisey umitlendiriyor sonrasi husran
Evet cnm oyle diyolar ama burda okudum nerdeyse her acilan basliga goz attim o kadae tutan varki insan cok mutlu oluyor moral oluyor bizimde elbet vardir bir zamani Rabbim insallah en tez zamanda nasip etsinÜmidini kaybetme çatlatma iğnesi etkisi10 hatta kimisinde 12 gün suruyo.12 günden sonra ancak çıkıyo idrar testinde cnm
bnde senin gibiyim yeni öğrendim aşılamam negatif ne umutlarla girdim 2018 e oysaki..gözlerim balon gibi oldu içim çıkana kadar ağladım açılmıyordu gözüm şişlikten ne diyim sabır..bende kursa gidiyorum orda biraz iyiyim ama gelince eve girince kötü oluyorum.az önce de adetim başladı. :'( hayat devam ediyor ama ben çok etkileniyorum böyle şeylerden.yılbaşında koşu bandı alıcam ve kendime altı ay süre verdim.ne kadar zayıflayabilirsem artık.sonra tekrar deneyeceğiz . Olmazsa doktora o zaman gideceğiz.şu anda kararım böyle.ha aklımdan çıkar mi bilmiyorum. uzun bir süre böyle kalırım gibi geliyor.ağlayıp sızlarım günlerce.acısi geçmesede alışırım belki.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun canım senin sorunun neydi inşallah kucağın dolacak bu seferBu macera artik tup bebek macerasi oldu ☺
Hayırlı olsun canım senin sorunun neydi inşallah kucağın dolacak bu sefer
Kaç kilosun boyun kaç ? Ben de pkoluyum aşılama düşünüyorum gelecek ayYa bende aslinda cok belirgin bir sorun yokru. pko var. Doktor engel degil dedi. Biraz kilo vermeye calisyorum
Hadi hayirlisi cnm inşallah güzel sonuclanirMerhaba kızlar bende dün aşılama oldum bekleme sürecine girdim hakkımız da hayırlısı InşAllah çokça dua edelim
Amin canım benim InşAllahHadi hayirlisi cnm inşallah güzel sonuclanir
168 boyum 95 kiloyumKaç kilosun boyun kaç ? Ben de pkoluyum aşılama düşünüyorum gelecek ay
Insallah bebisinnn seninledirr ❤Merhaba kızlar bende dün aşılama oldum bekleme sürecine girdim hakkımız da hayırlısı InşAllah çokça dua edelim
Insallah bebisinnn seninledirr ❤[/QUARESMA]. Herkese merhaba kızlar Bütün yazdıklarınızı okudum inş tez zamanda tutar anne olursunuz hepimiz için hayırlısı inş
Ginkgo merhaba benimde tiroidim var inş tez zamanda sağlıklı çocuk nasip olur hepimiz içinInsallah bebisinnn seninledirr ❤
Kaç kilosun canımhırs yaptım zaten şimdi olsa üstünden inmeyecem de maalesef.ocağa kadar dışarda yürüyeceğim artık.kilolar gittikten sonra da doktorun karşısına çıkacağım :) baaaaağ zayıfladım diyeceğim.o zaman ne bahane bulacak bakalım . Inanıyorum olacak.kafama koyduğum şeyleri yaparım ;-)
Aşılama ile mi hamile kaldın canım ilk miydi.Insallah mutlu sonuclar alirsin
Bende asilama oldum 5. Günüm
Merakla bekliyoruz canim yaz mutlaka sonucunu