• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nerde oturuyosun bu arada kac yasindasin sonunda burdan bi derttas cikmasina sevindim insallah guzel haberlerde vermeyi nasip eder Rabbim.bizlere

Aynen cnm bendede oldu sol gogsum ozelllikle agriyor biraz bende hic test yapmak istemiyorum ama bilmiyorum tutabilirmiyim kendimi bosu bosuna sevinmek istemiyorum.hic yillarca kendimi cok alistirdim olmayacagina boyle en ufak bisey umitlendiriyor sonrasi husran
Ümidini kaybetme çatlatma iğnesi etkisi10 hatta kimisinde 12 gün suruyo.12 günden sonra ancak çıkıyo idrar testinde cnm

Ümidini kaybetme çatlatma iğnesi etkisi10 hatta kimisinde 12 gün suruyo.12 günden sonra ancak çıkıyo idrar testinde cnm
Evet cnm oyle diyolar ama burda okudum nerdeyse her acilan basliga goz attim o kadae tutan varki insan cok mutlu oluyor moral oluyor bizimde elbet vardir bir zamani Rabbim insallah en tez zamanda nasip etsin

merhaba hanımlar benim eşim yanımda değil şimdilik ve varikosel sorunumuz var bizde istiyoruz aşılama ama bilemiyorum nerede yaptırmak gerek normal hastaneler bunun için uygun mudur özeller, yoksa tüp bebek merkezinde falan mı yaptırmalı kızlar? :(

bende kursa gidiyorum orda biraz iyiyim ama gelince eve girince kötü oluyorum.az önce de adetim başladı. :'( hayat devam ediyor ama ben çok etkileniyorum böyle şeylerden.yılbaşında koşu bandı alıcam ve kendime altı ay süre verdim.ne kadar zayıflayabilirsem artık.sonra tekrar deneyeceğiz . Olmazsa doktora o zaman gideceğiz.şu anda kararım böyle.ha aklımdan çıkar mi bilmiyorum. uzun bir süre böyle kalırım gibi geliyor.ağlayıp sızlarım günlerce.acısi geçmesede alışırım belki.allah hepimizin yardımcısı olsun.
bnde senin gibiyim yeni öğrendim aşılamam negatif ne umutlarla girdim 2018 e oysaki..gözlerim balon gibi oldu içim çıkana kadar ağladım açılmıyordu gözüm şişlikten ne diyim sabır..

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

hırs yaptım zaten şimdi olsa üstünden inmeyecem de maalesef.ocağa kadar dışarda yürüyeceğim artık.kilolar gittikten sonra da doktorun karşısına çıkacağım :) baaaaağ zayıfladım diyeceğim.o zaman ne bahane bulacak bakalım . Inanıyorum olacak.kafama koyduğum şeyleri yaparım ;-)
Kaç kilosun canım

Back